matteus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2013 Καλησπερα αξιοτιμο φορουμ, θα επιχειρησω και εγω για πρωτη φορα ψυξη με νερο και εδω χρειαζομαι τις συμβουλες σας.Μιας και το παλιο μου κουτι δεν τα καταφερνει σαν midi που ειναι, θα κανω αναβαθμιση σε ενα μεγαλυτερο και συγκεκριμενα στο Phantom 820 μιας και φαινεται αρκετα καλο αλλα λιγο ακριβο, πιστευω ειναι το καλυτερο που βρηκα σε αυτα τα λεφτα.Τωρα μιας και ως Noobiew που ειμαι σκεφτηκα να αγορασω ενα ετοιμο κιτ για αρχη οπως αυτα XSPC RayStorm 750 RX360 WaterCooling Kit [XS-750-RX360] from XSPC Online StoreXSPC RayStorm 750 RX360 (V4 Pump) WaterCooling Kit [XS-750-RX360-V4] from XSPC Online StoreAquatuning - Der WasserkΑρχικα θα εχω μονο την cpu και αργοτερα θα προσθεσω και την καρτα γραφικων. Θελω να εχω top του κουτιου ενα 360 radiator και αργοτερα απλα να αγορασω και ενα gpu block. Με τα συγκεκριμενα Pumps/Res και ενα 360 rad θα ειμαι καλυμμενος για να προσθεσω την gpu αργοτερα?Ειμαι σιγουρος οτι δευτερη καρτα με το συγκεκριμενο pump δεν σηκωνει οποτε θα ηταν καλυτερα να αγοραζα ενα custom πιο δυνατο Pump αλλα ξεφευγει οικονομικα.Επισης με το συγκεκριμενο κουτι που αναφερω πιο πανω απο χωρο θα ειμαι ενταξει ? π.χ να μπορω να κανω Push/ Pull με ενα οχι και τοσο λεπτο rad.Ολες οι προτασεις καλοδεχουμενες.Ευχαριστω :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orgios Ιανουάριος 21, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 Επειδη έκανα ήδη την ερευνα θα σου πω που κατέληξα εγω... Τα XSPC έχω πιο ομορφο cpu block και πιο ωραιο faceplate + οτι έχει στο πακέτο τα ledακια (για την αντλια Χ2Ο750 έχουν εκφραστεί πολλα παράπονα) Το πακετο της alphacool έχει καλυτερα σε επιδόσεις radiator, cpu block , αντλία είναι και σε πολύ καλή τιμή και θα σε καλύψει για cpu και μία gpu στο μέλλον (για 2 gpu πρεπει να αλλαξεις reservoir και να παρεις μια αντλια ακομα+ισως ενα ψυγειο ακομα). Η δικη μου γνώμη alphacool, με εγχρωμους σωληνες και εξτρα ledακια Για να είμαι ειλικρινης ολα τα παραπανω ειναι βασισμενα σε reviews που διαβασα (πανω κάτω όλα ) γιατι και γω είχα το ίδιο/παρομοιο διλλημα. Εγω πήρα την λύση της alphacool και την περιμένω την Τετάρτη να ερθει με Ups οποτε και θα την κάνω εγκατάσταση και θα εχω πρώτο χέρι εμπειρια.... Απο κει και πέρα δες και τι χωράει στο κουτι σου βεβαιως βεβαιως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matteus Ιανουάριος 21, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 Φιλε γεια σου ευχαριστω, ξερω ειδα το ποστ σου και το κοιταξα και εγω της alphacool το σετακι.Απο τα reviews που ειδα και εγω στο ιντερνετ για σοκετ 2011 της ek τα block ειναι καλυτερα και βγαζει και η ιδια ετοιμα κιτς τα οποια φαινοντε πολυ καλα.EK-KIT H3O 240 HFX - Kits - Kits & Watercooling CasesΠεριμενω το κουτι ακομα οποτε θα καθυστερησει λιγο το πραγμα.Αντε καλοριζικο φιλε οταν με το καλο ερθει και το σεταρεις, γραψε μας κανα σχολιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Ιανουάριος 22, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Για την επιλογη ψυγειου στην οροφη καλυτερα να παρεις πρωτα το κουτι να στησεις το συστημα σου μεσα και μετα να μετρησεις αν χωραει ή οχι, γιατι μπορει να βρισκει στην μητρικη ή στις ραμ και να εχεις προβλημα μετα.Το πακετο της Aquatunning φαινεται αξιολογο και δινει καλη αντλια μαζι. Αργοτερα αν βαλεις και την καρτα μπορεις να προσθεσεις ενα μονο ψυγειο στο πισω μερος ή ενα διπλο στο πατωμα και να εισαι μια χαρα.Τι συστημα θελεις να ψυξεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matteus Ιανουάριος 22, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Τα αλλα πακετα μου εκατσαν πιο πολυ στο ματι ασε που αν παρω το κουτι και κανω λιγο καιρο υπομονη ακομα ισως διαλεξω τα κομματια εγω.Στην αρχη μονο τον 3820 και αργοτερα θα προσθεσω και την 670 απλα το θεμα ειναι με αυτα τα Pumps τα 4ρια και ενα 360 radiator ειμαι καλλυμενος γι'αυτα τα 2 ? Μηπως ειναι προτιμοτερο να εχω ενα 240 στην cpu και ενα 120 gpu μιας και η cpu θα φαει οc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orgios Ιανουάριος 25, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 Δεν ξέρω πόσο καλό είναι το EK kit , αλλά το alphacool τα σπάει και στο προτείνω ανεπιφύλακτα! Με παίδεψε λίγο αλλά... Για να μη spamαρω παντου στο φορουμ τσεκαρε εδώ τις πρώτες εντυπώσεις http://www.thelab.gr/water-cooling/xreiazomai-symvoules-gia-custom-ydropsyksi-117707.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 25, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 Τα αλλα πακετα μου εκατσαν πιο πολυ στο ματι ασε που αν παρω το κουτι και κανω λιγο καιρο υπομονη ακομα ισως διαλεξω τα κομματια εγω.Στην αρχη μονο τον 3820 και αργοτερα θα προσθεσω και την 670 απλα το θεμα ειναι με αυτα τα Pumps τα 4ρια και ενα 360 radiator ειμαι καλλυμενος γι'αυτα τα 2 ? Μηπως ειναι προτιμοτερο να εχω ενα 240 στην cpu και ενα 120 gpu μιας και η cpu θα φαει οc.το κιτ του ΕΚ εχει πολυ χοντρο ψυγειο που παιζει και να μην σου χωραει σε πολλα κουτιαΗ αντλια με το res ειναι αξιοπρεπεστατα αλλα με μικρη διαφορα χτυπας μια best seller D5 που θα παιξει ανετοτατα οτι κι αν της βαλεις πανωΤο cpu block εχει plexi καπακι πραγμα που εαν δεν το θελεις οπωσδηποτε λογω εμφανισης, θα σου προτεινα να το αποφυγεις για λογους αντοχης στο μελλοντσεκαρε ενα παρομοιο ενδεικτικο πακετακι budget εδω κι ενα top εδωκαι τα δυο με το σκεπτικο οτι αργοτερα εαν θες βαζεις και την καρτα στο νεροκαι προσθετεις κι ακομα ενα μονο η διπλο ψυγειο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Ιανουάριος 25, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 Εάν τελικά πας για το top πακέτο που αναφέρει ο Κοπρίτης μπορείς να το πάρεις και από το eWorld Eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής ποιο οικονομικά από το Aqua Link to comment Share on other sites More sharing options...
matteus Ιανουάριος 26, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2013 το κιτ του ΕΚ εχει πολυ χοντρο ψυγειο που παιζει και να μην σου χωραει σε πολλα κουτιαΗ αντλια με το res ειναι αξιοπρεπεστατα αλλα με μικρη διαφορα χτυπας μια best seller D5 που θα παιξει ανετοτατα οτι κι αν της βαλεις πανωΤο cpu block εχει plexi καπακι πραγμα που εαν δεν το θελεις οπωσδηποτε λογω εμφανισης, θα σου προτεινα να το αποφυγεις για λογους αντοχης στο μελλοντσεκαρε ενα παρομοιο ενδεικτικο πακετακι budget εδω κι ενα top εδωκαι τα δυο με το σκεπτικο οτι αργοτερα εαν θες βαζεις και την καρτα στο νεροκαι προσθετεις κι ακομα ενα μονο η διπλο ψυγειο....Ευχαριστώ πολύ κύριε κοπρίτη περιμένω το case για να μετρήσω διαστάσεις απο κοντά και θα ξανά γυρίσω στο θέμα της υδρόψυξης αναλυτικότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.