Mak1s Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2013 Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα.Παιδιά εδώ και 2 μήνες ψάχνω να βρώ μια τηλεόραση για το σαλόνι μου και έχω μπερδευτεί για αυτό και ζητάω την βοήθεια σας.Είμαι ανάμεσα σε 2 κατηγορίες 40-42 ή 46-47.(όπως καταλάβατε είμαι ανάμεσα σε lg,samsung)Απόσταση απο το καναπέ 2,5μετρα.Με ενδιαφέρει το 3d θα χρησιμοποιηθεί για ταινίες αλλα και gaming(ps3).Επιπλέον θα ήθελα dlna kai wifi direct.Τιμή απο 800-1200.Τα μοντελα που εχω ξεχωρίσει είναι τα εξής:1) lg42lm760s2) samsung ue40es7003) samsung ue40es8004) lg 47lm670sΕπιπλέον θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει τα χρήματα να ανέβω σε κατηγορία κ να πάρω την lg 47lm860v.Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΜάκης
Mak1s Ιανουάριος 20, 2013 Author #2 Ιανουάριος 20, 2013 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας μεχρι τωρα.καλο βραδυ κ καλη εβδομαδα
Seaside Ιανουάριος 20, 2013 #3 Ιανουάριος 20, 2013 Η 670 ειναι πολυ αργή. Καλύτερα αστην. LAG τρελό και γενικά τα 120ΗΖ που εχει δεν είναι οτι καλυτερο σε SuperFast scenes. ΠΧ. F1,Μπάλα η PS3.Και επίσης θα σου πρότεινα να δεις τις Panasonic. 2.5 μετρα ? Καλύτερα 47. Οι Panasonic ειναι με Active γυαλία αλλα δειχνουν και παίζουν αρκετα καλύτερα ακομα και απο την LM960 που θεωρείται κορυφή αλλα τελικά ειναι μαπα.ΠΧ. Αυτή ειναι φανταστικη TV. Πατάει στα ισα οποιαδήποτε LG.Ολη η σειρα του 2012 της LG ειχε πρόβλημα με το 24p RealCinema. Με FW δεν διορθωνεται. Ειναι HW το προβλημα. Επίσης στo flagship μοντελο 960V τα DimmingZones ειναι πολύ λιγότερα στα Ευρωπαικα μοντελα απο ότι στα Ασιατικά. 96 vs 228 ή 240 αν θυμάμαι καλά.Η σειρα 860V της LG ειναι υβριδική. Edgelit + Backlit. Τα μικρότερα μοντελα ειναι ΟΛΑ Edge και η 960V ειναι NanoLED. Αλλα εχει παρα πολυ λιγα Dimming Zones. Η μονη TV που αξίζει σε LG ειναι το περσυνο flagship του 2011 (LW980s) η οποία εχει παρα πολυ καλο Local Dimming αλλα ειναι αδύνατο να την βρεις τώρα.Για να καταλαβεις μπορεί να συγκριθει αμεσα αν γινει καλο καλιμπράρισμα με Pioneer Kuro.Αντιστοιχες της Panasonic ---> Sony 850 + 920. Για Samsung δεν εχω αποψη και δεν θα εχω ποτέ λογω του χειριστου aftersales που εχει στην Ελλαδα συν οτι δεν μου πολυαρέσουν.
Mak1s Ιανουάριος 21, 2013 Author #4 Ιανουάριος 21, 2013 Δεν θα σου κρυψω οτι δεν τς ειχα σε μεγαλη εκτιμηση τις panasonic αλλα ειλικρινα μου αλλαξες γνωμη.βεβαια ανεβαινει 300 ευρω πανω απο αυτα που διαθετω για τηλεοραση.παντως δεν περιμενα οτι lg & samsung να υστερουν αλλα για να το λες κατι θα ξερεις.απλα με ειχαν παει προς αυτες τις δυο οι πωλητες απο πλαισιο κ κοτσωβολο.Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ελπιζω να εχω κ αλλες προτασεις.
Seaside Ιανουάριος 21, 2013 #5 Ιανουάριος 21, 2013 Οι πωλητές κοιτάνε να ξεστοκάρουν. Ετσι γίνεται πάντα. Και τετοια γραμμή εχουν. Αλλα και η Samsung ειναι λίγο ειρωνεία. Παρε TV και αναβάθμισε την ? Δεν μας εφταναν τα PC τωρα θα κανουμε και στην TV. Συν τοις αλλοις καπου διαβασα για το Η.265 και το 4Κ οταν με το καλο βγει σε τι θα ωφελήσει να αναβαθμίσεις μια Samsung απο την στιγμή που το πανέλ δεν θα μπορεί να κανει τπτ παραπάνω ? Και σε βαθος χρώματος αλλα και σε ανάλυση. Απλα για να εχεις γρηγορο Internet και λοιπες εφαρμογές ? Δεν νομίζω. Υπαρχει το PC για αυτά.Η Samsung δεν υστερουν στα μεγαλα μοντέλα. Αλλα απο προσωπικη εμπειρία εχει κακο Service στην Ελλαδα και κακή τηλεφωνική εξυπηρετηση. Σημασία δεν εχει τι θα σου πω εγώ η ο καθένας. Πηγαινε και ΔΕΣ πριν αγοράσεις. Αλλα νομιζα κι εγώ και οταν τις είδα δίπλα δίπλα κατάλαβα πιο ειναι το σκουπίδι και ποια ειναι η καλύτερη. Παντως να ξέρεις πως οι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ σινεφιλ πανε κυρίως σε πλασμα. Λογω των χρωμάτων.
Mak1s Ιανουάριος 21, 2013 Author #6 Ιανουάριος 21, 2013 Αυτο εχω σκοπο να ξανακανω απο αυριο,απλα μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι εδω μεσα διαβασα διαφορα ποστ κ εβλεπα οτι ολοι προτειναν samsung & lg.Ακομα κ τωρα αν κανεις μια βολτα σε προσφατα ποστ θα δεις τι εννοω!Παντως ειλικρινα σε ευχαριστω γιατι εχω γυρισει πολλα site εξωτερικου κ ολοι λενε καλα λογια για αυτην που μου προτεινες:thank_you2:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.