Heir of a dying day Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2013 Καλησπερα παιδια!Ειμαι νεος στην αλεπου και τα βρισκω σκουρα σε ενα θεμα,θελω βοηθεια...Θελω να τον ρυθμησω να μην γραφει τιποτα στον ssd (δεν εχουν TRIM oi ssd μου) και να τα γραφει ολα στον μηχανικο δισκο που εχω...πως θα το κανω αυτο?
Predator_Crack Ιανουάριος 18, 2013 #2 Ιανουάριος 18, 2013 * TEMP ο firefox σε σχέση π.χ με τον internet explorer δέν χρησιμοποιεί το temp των windows (του χρήστη) και μετά τα πετάει στoν φάκελο που έχεις θέσει ως DOWNLOAD FOLDER.Αποθηκεύει τα αρχεία που κατεβάζεις απευθείας στον φάκελο που έχεις ορίσει. Δηλαδή θα βλέπεις ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ αρχεία του στύλ "όνομα αρχείου.επέκταση.part/ ...part1,2...κ τα λοιπά" ώσπου να κατέβει το αρχείο και μετά αυτά τα προσωρινά ΠΑΠΑΛΑ.ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΕΠΙΛΟΓΕΣ - ΚΑΡΤΕΛΑ ΓΕΝΙΚΑ - Downloads επιλέγεις είτε συγκεκριμένο φάκελο είτε να σε ρωτάει πάντα που. - OK - DONE.* CACHE How can I move the location of Firefox's cache to another drive to free up space on Cdrive? | Firefox Support Forum | Mozilla Support (φτιάξε έναν φάκελο στον μηχανικό και όρισε αυτόν ώς cache)* COOKIES Γενικά ότι έχει σχέση με cookies πάνε στον κεντρικό φάκελο του προφίλ σου (το προφίλ περιέχει κωδικούς, ρυθμίσεις και άλλα), που βρίσκεται στον αντίστοιχο φάκελο του firefox στο παρακάτω. Πιό συγκεκριμένα τις περισσότερες φορές υπάρχει αρχείο βάσης δεδομένων > cookies.sqlite <C:\Documents and Settings\username\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxx.defaultΑπόσο γνωρίζω δέν γίνεται να ορίσεις φάκελο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μετακινήσεις ολόκληρο το προφίλ.
Heir of a dying day Ιανουάριος 18, 2013 Author #3 Ιανουάριος 18, 2013 λοιπον...με τα temp δεν εχω να ασχολειθω οποτε το λυσαμε. με την cache το βρηκα και το αλλαξα αλλα βρηκα οτι μπορεις να την βαλεις και στην RAM,μηπως θα ηταν καλυτερα λες να την κανω disable απο το δισκο και να την βαλω στην RAM? Τα cookies για να τα αλλαξω πρεπει να μετακινησω θεση 3 διαδρομες πισω...οποτε καλα ειναι εκει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.