adikos Ιανουάριος 21, 2013 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 Με λίγα λόγια με πρόγραμμα όπως το testdisk πιθανόν θα είχες επαναφέρει το partition table χωρίς καμία άλλη παρέμβαση το πολύ σε 10 λεπτά και ούτε ζημιά ούτε κόπος. :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
panospap Ιανουάριος 21, 2013 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 τι κανει αυτο φιλε? εμενα ξαφνικα ο δισκος μου δεν φαινοταν στο my computer και sto device management φαινεται unllocated.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Ιανουάριος 21, 2013 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 Αυτό που ανέφερα. Θα επανέφερε τον δίσκο σου στην αρχική του κατάσταση άμεσα. Ακόμα και την επίπονη διαδικασία που έκανες θα μπορούσες να την κάνεις χωρίς να αφαιρέσεις το δίσκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panospap Ιανουάριος 21, 2013 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 απαντα μια μερα νωριτερα και συ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Ιανουάριος 21, 2013 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 ...και sto device management φαινεται unllocated..Γι'αυτό σε ρώτησα πως φαίνεται στη διαχείριση δίσκων αλλά δεν έδωσες απάντηση-προφανώς το κοίταξες όταν ήταν ήδη αργά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panospap Ιανουάριος 21, 2013 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 οκ. καποιες οδηγιες ισως για το πως θα τον επαναφερω χωρις να μεταφερω ολα τα αρχεια μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Ιανουάριος 21, 2013 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 απαντα μια μερα νωριτερα και συ! Άσε φίλε μου όταν είδα το μνμ που έλεγες βλέπω τα βιντεάκια και σε λίγο το ανοίγω τράβαγα τα μαλλιά μου. Είχαν ήδη περάσει ώρες σιγής και ήξερα πως ήταν too late... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Ιανουάριος 21, 2013 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 (edited) οκ. καποιες οδηγιες ισως για το πως θα τον επαναφερω χωρις να μεταφερω ολα τα αρχεια μου?TestDisk Step By Step - CGSecurityThere u go...Θα σου προτείνω να τελειώσεις τη διαδικασία που κάνεις τώρα και μετά να παίξεις με το δίσκο πάλι. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 21, 2013 από adikos Link to comment Share on other sites More sharing options...
panospap Ιανουάριος 21, 2013 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 το φοβαμαι οπως το βλεπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xris Δεκέμβριος 1, 2013 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 :hi: exo to idio problima me ton disko to angnorizi sto diskmgmt.msc ti na kano Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Δεκέμβριος 1, 2013 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 :hi: exo to idio problima me ton disko to angnorizi sto diskmgmt.msc ti na kanoΠως τον δείχνει στο disk management;Μπορείς να κάνεις αυτά που πρωτάθηκαν νωρίτερα για recovery.Test disk ή κάποιο recovery software. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xris Δεκέμβριος 2, 2013 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 den ksero kai polla apo ayta pou mou les ton dixnoi adeio ton skliro sto diskmgmt alla den mporeis na kaneis tipota mono asfali katargisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Δεκέμβριος 2, 2013 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 den ksero kai polla apo ayta pou mou les ton dixnoi adeio ton skliro sto diskmgmt alla den mporeis na kaneis tipota mono asfali katargisiΑν δεν μπορείς να κάνεις εσύ κάτι από αυτά τότε δώσε τον σε κάποιον ειδικό.Οι λύσεις πάντως σου δώθηκαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kastorianos Δεκέμβριος 23, 2013 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 (edited) Και εγω εχω εναν εξωτερικο σκληρο seagate 2T,τον οποιο μετα απο μια επανεκιννηση δεν εβλεπε ο υπολογιστης.Στην διαχειριση δισκων τον εχει σαν μη εκχωρηθεντα και τον βλεπει σαν 1Τ.Τον εβγαλα απο το κουτι του και τον τοποθετησα μεσα στον υπολογιστη.Αρχικα για 2-3" σφυριζε αλλα το αποτελεσμα ηταν το ιδιο.Με το παραπανω προγραμμα θα κανω δουλεια η" θα πρεπει να χρησιμοποιησω καποιο αλλο?Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 23, 2013 από kastorianos Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Δεκέμβριος 23, 2013 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 panospap1993μηπως εχεις windows 8.1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Δεκέμβριος 23, 2013 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 ειναι πραγματικα ενδιαφερον το ποσες φορες αναφερθηκε το ιδιο προβλημα πχ αν πληκτρολογισεις στο γκογκλη προβλημα με εξωτερικο σκληρο δισκο θα βγαλει κατεβατα των κατεβατων... παρ ολα αυτα..οταν ελεγα κ ξαναλεγα οτι οταν βαζει καπιος στους δισκους παρα πολυ μεγαλο αριθμο gigabite ετσι ζοριζετε ο δισκος ολοι βιαστηκαν να μου τη πουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kastorianos Δεκέμβριος 23, 2013 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 ειναι πραγματικα ενδιαφερον το ποσες φορες αναφερθηκε το ιδιο προβλημα πχ αν πληκτρολογισεις στο γκογκλη προβλημα με εξωτερικο σκληρο δισκο θα βγαλει κατεβατα των κατεβατων... παρ ολα αυτα..οταν ελεγα κ ξαναλεγα οτι οταν βαζει καπιος στους δισκους παρα πολυ μεγαλο αριθμο gigabite ετσι ζοριζετε ο δισκος ολοι βιαστηκαν να μου τη πουν.Φιλε μου αυτο ακριβως εκανα και μια απο τις πρωτες αποκρισεις του φιλου μας του γκουγκλη ηταν το θεμα αυτο ακριβως,γιαυτο και εκανα εγραφη στο φορουμ.Απο την αλλη οταν αγοραζεις δισκο 2,3,4 Τ ποσα GB πρεπει κατ'εσε να βαλει καποιος για να ειναι ενταξει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Δεκέμβριος 23, 2013 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 εγω δε θα εβαζα πανω απο 500giga για παραδειγμα ενα τερα ειναι ενα τρισεκατομμυριο bytes Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Δεκέμβριος 24, 2013 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2013 εγω δε θα εβαζα πανω απο 500giga για παραδειγμα ενα τερα ειναι ενα τρισεκατομμυριο bytesΗ καλύτερη λύση είναι να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε εντελώς τους δίσκους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 24, 2013 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2013 Η καλύτερη λύση είναι να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε εντελώς τους δίσκους.Μια που αυτό δεν γίνεται, η καλύτερη λύση είναι ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ μας να βρίσκονται ταυτόχρονα σε 2 δίσκους, έναν εσωτερικό και έναν εξωτερικό. Μάλιστα, καλό είναι ο εξωτερικός να μην είναι συνδεδεμένος στο ρεύμα και να τον λειτουργούμε μόνο όταν θέλουμε να παίρνουμε backup. To ίδιο πρέπει να γίνεται και για έναν εξωτερικό δίσκο που χρησιμοποιούμε συνέχεια (on the go). Τα δεδομένα του να υπάρχουν backup και κάπου αλλού.[MENTION=11336]panospap1993[/MENTION]Τελικά έκανες recover τα αρχεία σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts