Eraser Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2004 Δυστηχως δεν ξερω πως να κανω ποστ φωτογραφιες και screen shots και η παρουσιαση της καρτας θα ειναι απλα με γραμματα Την πηρα απο το pcstore εχει αρκετο stock με 440 ευρω και πιανει σε οc max 405/1150 Η καρτα εξωτερικα ειναι ιδια με μια official nvidia gt και εχει και 3 παιχνιδια commandos3,tomb raider το τελευταιο και το Prince of persia. Πιστευω οτι ειναι καλη η τιμη της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Σεπτέμβριος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Τα σκασες κοιτα να την ευχαριστηθείς , με γεια φιλε βαλε κανα doom3 να γουστάρεις.Εγω μετα τα χριστουγενα καρτα μεχρι τοτε 9700pro power. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Σεπτέμβριος 6, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 ΚαλορίζικηΠοστ φωτογραφίες κανείς αφού πατήσεις για απάντηση ,με το κουμπί browse που έχει κάτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eraser Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Ναι borg αμα το εψαχνα θα το εβρησκα.Απλα ηθελα να κανω αυτο το ποστ γιατι σκεφτηκα οτι αμα το εβλεπα απο εναν αλλον οτι παει τουλαχιστον αυτη η καρτα ultra speeds και λιγο παραπανω και οτι υπαρχει stock θα με βοηθουσε.Επισης ακουγα pixelview και ελεγα ωχ!Τελικα μια απο τα ιδια ειναι και αυτη σαν τις αλλες αρα λεει πιστευω για καναν βιαστικο σαν και μενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Σεπτέμβριος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Ευχομαι φιλε να σου βγει σε καλο. Σαν μαρκα ειναι λιγο.....you know. Στις τρεις που εχουν περασει απο τα χερια μου οι δυο ειχαν προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Σεπτέμβριος 6, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Καλοριζικη και απο μενα φιλε μου και καλο gaming αλλα............θα συμφωνησω με το Νικο γιατι και απο τα δικα μου χερια περασαν δυο τετοιες και απο το συγκεκριμενο μαγαζι.Η μια πηγε για rma και την δευτερη την πουλησα για να την ξεφορτωθω.Μακαρι να εισαι τυχερος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prescott Σεπτέμβριος 6, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Nikos007 [Σήμερα, στις 22:25] Ευχομαι φιλε να σου βγει σε καλο. Σαν μαρκα ειναι λιγο.....you know. Στις τρεις που εχουν περασει απο τα χερια μου οι δυο ειχαν προβλημα ειναι απο πια μερια θα το δεις ( point of view) η καρτες της εταιριας ειναι οντως γεια σου αλλα ειναι φθηνες ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Σεπτέμβριος 6, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Συμφωνω απολυτα με αυτο που λες, αλλα να σου πω τι επαθα με την συγκεκριμενη μαρκα και το συγκεκριμενο μαγαζι. Ειχα παρει μια fx5200 αν μπορεις να το διανοηθεις περιπου 230 ευρω μολις που ειχαν βγει. Μολις την πηρα μετα απο μερικες μερες αναβα το pc και δεν φαινοταν η εικονα. Επρεπε να κολλησεις τη μουρη σου στην tft για να διακρινεις οτι στο πολυ βαθος δουλευαν τα Xp. Αυτο το εκανε μια στις 20 ισως και 30 φορες. Την πηγα πισω και επειδη το προβλημα δεν ηταν εμφανες αναγκαστηκα να ζητησω να παρω μια 5600 και να δωσω τη διαφορα. Και να φανταστεις οτι μου εκανε και χαρη. Και επειδη ηταν η καρτα 3 εβδομαδων μου την πηρε και χαμηλοτερη τιμη με τη δικαιολογια οτι ειχε πεσει η τιμη της. Αλλα τι να εκανα δεν ειχα αλλη επιλογη διοτι οταν μου ελεγε οτι θα την στειλω στο εξωτερικο και οτι μπορει να γυρισει και σε κανα μηνα, τι να εκανα? Τουμπεκι και δεν ξαναπηγα. Απλο. Φαντασου λοιπον να εχεις δωσει τοσα λεφτα και να σου κατσει μια τετοια φαση. :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Σεπτέμβριος 6, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Α ξεχασα και κατι. Μετα πηρα μια Saphire ατι9800pro απο τον ιδιο. Εστειλα αλλον και την πηρε οχι εγω. Αυτη την φορα ομως ημουν τυχερος μου εκατσε πυρηνας της Xt. Εεεεε μια του και μια μου.:banging: Αν αυτη η φατσουλα ειχε σε εκταση μονο το ενα δακτυλο (ξερετε το καλο) θα τεριαζε καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prescott Σεπτέμβριος 6, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 230????? OUCH !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Σεπτέμβριος 6, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Καλορίζικη και καλό Gamming ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eraser Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Παιδια αν το ηξερα δεν θα το εκανα.Ευτυχως μεχρι στιγμης ολα πανε καλα ευχομαι και στο μελλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eraser Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Γιωργο θα ηθελα να μου πεις τι ακριβως προβληματα διαπιστωσες με 2 τετοιες που πηρες μπας και δεν τα εχω παρει και εγω πρεφα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 6, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Eraser Παιδια αν το ηξερα δεν θα το εκανα.Ευτυχως μεχρι στιγμης ολα πανε καλα ευχομαι και στο μελλον. Nαι ρε, μη μασάς!Εφόσον έχει εγγύηση είσαι καλυμένος..Καλορίζικη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eraser Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Παρτε και ενα 3d mark03 se ultra speeds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eraser Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Παντως το nature η nvidia δεν το φυσαει οσο η ατι.Ενω το battle of proxycon το παει καλα πως φαινεται οτι doomizei αυτη η καρτα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eraser Σεπτέμβριος 7, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Μετα απο ενα καλο ξενυχτι πετυχα να βαλω το water block της waterchill στη vga να δω διαφορες και πραγματι υπηρξε μεγαλη διαφορα. 3dmark 2003 με clocks 420/1150! Αυτα κανουν οι τολμηροι που περνουν prolink! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eraser Σεπτέμβριος 7, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Αντε και αλλαγη bios σε λιγο να ανεβασουμε και κανα volt! Τωρα εχω idle 49 βαθμους και ειχα 65 σε full τωρα εχω 68 και ειχα 90! Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Σεπτέμβριος 7, 2004 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Εμενα φιλε μου το προβλημα μου με την fx 5600 που ειχα παρει απο αυτους ηταν οτι μολις αναβα το pc απο το dos μεχρι που φορτωνε τα windows μου εβγαζαν οι μνημες της καρτας τα λεγομενα ''σκουπιδια'' στην οθονη.Και καμια φορα οταν την ''τσιτωνα'' με games μου τα εβγαζε και μεσα στα παιχνιδια.Την πηγα πισω με τα χιλια ζορια μου την αλλαξαν και μου εδωσαν μια καινουρια.Τι καινουρια δηλαδη που οταν την πηρα η οθονη στο βαθος μου εκανε κατι νερα αν και τη συχνοτητα την ειχα 85Ηrz.Tελικα επειδη ειχα ξενερωσει τελειως και με την καρτα αλλα και με τους μαμακιες τυπους εκει μεσα (ειχα ψωνισει και αλλα πραγματα απο κει)και δεν ηθελα να μπλεξω αλλο αναγκαστηκα και την πουλησα και πηρα την καρτα της υπογραφης μου και επιτελους βρηκα την ησυχια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 6, 2004 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Eraser [07-09-2004 09:37] Μετα απο ενα καλο ξενυχτι πετυχα να βαλω το water block της waterchill στη vga να δω διαφορες και πραγματι υπηρξε μεγαλη διαφορα. 3dmark 2003 με clocks 420/1150! Αυτα κανουν οι τολμηροι που περνουν prolink! Εγω αυτα τα 420@1150 με αερα χαλαρα 55C... Μια ερωτηση... Πως εβαλες το block της waterchill πανω?? Εχω και γω το ιδιο προβλημα....ειναι λιγο μεγαλυτερες οι βιδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.