pantelos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2013 Καλησπέρα σας...έχω ένα πρόβλημα με το πισι μου..το είχα αφήσει για 3-4 ώρες νΑ στριμαρει κάτι ταινίες μέσω του vuze για την tv..εγώ όλη εκείνη την ώρα δεν το παρακολουθούσα και όταν γύρισα σπίτι είδα bsod και είχε κολλήσει στο disk verification στο 70% το έκλεισα από τον διακόπτη του τροφοδοτικου και όταν πήγα να το ξαναενεργοποιησω παίρνει κανονικά ρεύμα αλλά δεν ποστάρει το bios δεν κάνει δηλαδή κανένα μπιπ..δοκίμασα να αποσυνδεσω όλες τις συσκευές από πάνω του και πάλι τιπτα..ξέρετε μήπως τι πρέπει να κάνω? Τα win είναι περασμένα σε έναν Sammy 830 256gbΕπίσης υπαρχουν άλλοι δύο wd πάνω με χωρητικότητα 1tb και 500gb..CPU core 2 extreme qx9650 με ndh14Μητρική Asus p65ws revo με μνήμες κάτι muskin ddr3 4gb..Τροφοδοτικό cooler master gold 750 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιανουάριος 18, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 Καλησπέρα σας...έχω ένα πρόβλημα με το πισι μου..το είχα αφήσει για 3-4 ώρες νΑ στριμαρει κάτι ταινίες μέσω του vuze για την tv..εγώ όλη εκείνη την ώρα δεν το παρακολουθούσα και όταν γύρισα σπίτι είδα bsod και είχε κολλήσει στο disk verification στο 70% το έκλεισα από τον διακόπτη του τροφοδοτικου και όταν πήγα να το ξαναενεργοποιησω παίρνει κανονικά ρεύμα αλλά δεν ποστάρει το bios δεν κάνει δηλαδή κανένα μπιπ..δοκίμασα να αποσυνδεσω όλες τις συσκευές από πάνω του και πάλι τιπτα..ξέρετε μήπως τι πρέπει να κάνω? Τα win είναι περασμένα σε έναν Sammy 830 256gbΕπίσης υπαρχουν άλλοι δύο wd πάνω με χωρητικότητα 1tb και 500gb..CPU core 2 extreme qx9650 με ndh14Μητρική Asus p65ws revo με μνήμες κάτι muskin ddr3 4gb..Τροφοδοτικό cooler master gold 750Δοκίμασε με μια μόνο μνήμη πάνω.Επίσης όταν λεςτο έκλεισα από τον διακόπτη του τροφοδοτικου και όταν πήγα να το ξαναενεργοποιησω παίρνει κανονικά ρεύμα αλλά δεν ποστάρει το biosΕννοείς ότι πήραν μπροστά τα ανεμιστηράκια της nh-d14 και δεν έδινε σήμα στην οθόνη ή δεν πήρε μπροστά τίποτα?Είδες δραστηριότητα στους δίσκους ή όχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Ιανουάριος 18, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 Δοκίμασε με μια μόνο μνήμη πάνω.Επίσης όταν λεςΕννοείς ότι πήραν μπροστά τα ανεμιστηράκια της nh-d14 και δεν έδινε σήμα στην οθόνη ή δεν πήρε μπροστά τίποτα?Είδες δραστηριότητα στους δίσκους ή όχι?Πήραν μπροστά τα πάντα αλλά δεν ποστάρει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιανουάριος 18, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 Έχεις άλλη κάρτα γραφικών να δοκιμάσεις στο δικό σου pc ή κάπου να δοκιμάσεις την δικιά σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Ιανουάριος 18, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 καταρχας να σε ευχαριστησω πολυ! εβγαλα το ενα ντιμακι μπουταρε κανονικα το εκλεισα ξαναεβαλα το αλλο ντιμακι και τωρα ειναι κομπλε...πρεπει μηπως να τρεξω τιποτα τεστ κλπ για να δω τι παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιανουάριος 18, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 ΄Ισως να δεις ποιός ήταν ο λόγος για την μπλε οθόνη.Ίσως κάποιο memtest για τις μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Ιανουάριος 19, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 για το πρωτο δεν βρισκω κατι..δεν εμφανιζει καποιο σφαλμαγια το memtest παλι δεν μπορω να το χρησιμοποιησω..καιω το αρχειο mt240.img(που το κατεβασα απο το site του memtest)αλλα δεν το μπουταρει.χρησιμοποιω το ashampoo burning studio και επιλεγω το create data dvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιανουάριος 19, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 Κατέβασε αυτό εδώ. Τα έχει όλα σε ένα νοικοκυρεμένα και θα σου χρειαστεί ΣΙΓΟΥΡΑ κάποια στιγμή. Γράφεις το iso σε cdάκι και είναι ready. Απευθείας το iso burn...όχι τίποτα extract.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Ιανουάριος 19, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 Κατέβασε αυτό εδώ. Τα έχει όλα σε ένα νοικοκυρεμένα και θα σου χρειαστεί ΣΙΓΟΥΡΑ κάποια στιγμή. Γράφεις το iso σε cdάκι και είναι ready. Απευθείας το iso burn...όχι τίποτα extract.. ωραιος..θα το δοκιμασω και θα σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 19, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 και επιλεγω το create data dvdburn image ή κάτι ανάλογο πρέπει να επιλέξεις, όχι create data dvd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Ιανουάριος 19, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 ετρεξα το memtest για κανα 2ωρο και δεν ειχα κανενα error..επισης στο hd sentinel ολοι οι δισκοι ειναι κομπλε εκτος απο τον ssd που λεει 99% υγεια αλλα απο οτι εψαξα δεν υπαρχει θεμα..να τρεξω και bench για cpu-vga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 19, 2013 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 τρεξα το memtest για κανα 2ωρο Άστο 6-7 ωρίτσες... Συμβαίνει αρκετά συχνά να σκάνε τα errors μετά από αρκετές ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Ιανουάριος 19, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 Άστο 6-7 ωρίτσες... Συμβαίνει αρκετά συχνά να σκάνε τα errors μετά από αρκετές ώρες. δεν παιζει αυτο...δεν το ρισκαρω να το αφησω ολη νυχτα να μου μεινει στο χερι μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Ιανουάριος 20, 2013 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2013 δεν παιζει αυτο...δεν το ρισκαρω να το αφησω ολη νυχτα να μου μεινει στο χερι μετα Ακομα και προβλημα να εχουν οι μνημες, δεν θα σου μεινει στο χερι. Οι δυο ωρες δεν ειναι αρκετες για να πεις πως "99% οι μνημες μου ειναι οκ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 20, 2013 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2013 δεν παιζει αυτο...δεν το ρισκαρω να το αφησω ολη νυχτα να μου μεινει στο χερι μεταΔεν είναι ασθενής που μπορεί να πάθει... ανακοπή. Απλά θα δεις αν έχουν πρόβλημα οι μνήμες σου ή όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.