asa21 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2013 γεια σας.αγορασα ενα καλωδιο HDMI για να συνδεσω το pc με την tv (panasonic).τα συνδεσα μεταξυ τους αλλα δεν μου δειχνει τιποτα στην tv αλλα στον υπολογιστη μου λεει πως ειναι συνδεμενω εκανα και μερικες αλλαγες απο την αναλυση οθονης αλλα παλι τιποτα. Και οταν συνδεσα το playstation τοτε εδειχνε. ευχαριστω.
kwizard Ιανουάριος 19, 2013 #2 Ιανουάριος 19, 2013 κανε συνδεση με vga για εικονα και παρε 2 ηχεια http://www.skroutz.gr/c/112/pc-speakers.html για τον ηχο
asa21 Ιανουάριος 19, 2013 Author #3 Ιανουάριος 19, 2013 και τωρα που τα συνδεω ξαφνικα μαυριζει η οθονη.
vasi Ιανουάριος 19, 2013 #4 Ιανουάριος 19, 2013 κανε άνθρωπε μια σύνδεση hdmi και όρισε από την τηλεόραση ποια είσοδο να δείχνει !!αν σε μαυρίσει η οθόνη κούνα λίγο το ποντίκι πάτα κάνα κουμπί στο πληκτρολόγιο !! και οι συνδέσεις vga είναι παρελθόν, να κοιτάς στο μέλλον.και στις επιλογές ανάλυσης οθόνης όρισε επέκταση αν έχεις συνδεμένη και την τηλεόραση παράλληλα με το μόνιτορ
asa21 Ιανουάριος 19, 2013 Author #5 Ιανουάριος 19, 2013 τοποθετω και την μια ακρη του καλωδιου στην tv και την αλλη στον υπολογιστη εκεινη την στηγμη σβηνει η οθονη .ορισα καταλαθως να μου δειχνει μονο στην tv και επειδει δεν μου δειχνει η TV δεν μπορω να το αλλαξω.(οταν μαυριζει η οθονη τα κουμπια δεν κανου τπτ.
vasi Ιανουάριος 19, 2013 #6 Ιανουάριος 19, 2013 τι κάρτα γραφικών εχεις ? από την στιγμή που αποσυνδέεις το hdmi από την τηλεόραση η εικόνα πάει αυτόματα στο μόνιτορ ανεξάρτητα που όρισες στην τηλεόραση.ποιο μοντέλο τηλεόρασης έχεις ?
asa21 Ιανουάριος 19, 2013 Author #7 Ιανουάριος 19, 2013 φιλε δεν ξερω τι καρτα γραφικων ειναι οσο για την τηλεοραση ειναι μια Panasonic.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.