Jump to content

συδεσει pc με tv

asa21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας.

αγορασα ενα καλωδιο HDMI για να συνδεσω το pc με την tv (panasonic).

τα συνδεσα μεταξυ τους αλλα δεν μου δειχνει τιποτα στην tv αλλα στον υπολογιστη μου λεει πως ειναι συνδεμενω εκανα και μερικες αλλαγες απο την αναλυση οθονης αλλα παλι τιποτα. Και οταν συνδεσα το playstation τοτε εδειχνε. ευχαριστω.

κανε άνθρωπε μια σύνδεση hdmi και όρισε από την τηλεόραση ποια είσοδο να δείχνει !!

αν σε μαυρίσει η οθόνη κούνα λίγο το ποντίκι πάτα κάνα κουμπί στο πληκτρολόγιο !!

και οι συνδέσεις vga είναι παρελθόν, να κοιτάς στο μέλλον.

και στις επιλογές ανάλυσης οθόνης όρισε επέκταση αν έχεις συνδεμένη και την τηλεόραση παράλληλα με το μόνιτορ

τοποθετω και την μια ακρη του καλωδιου στην tv και την αλλη στον υπολογιστη εκεινη την στηγμη σβηνει η οθονη .ορισα καταλαθως να μου δειχνει μονο στην tv και επειδει δεν μου δειχνει η TV δεν μπορω να το αλλαξω.(οταν μαυριζει η οθονη τα κουμπια δεν κανου τπτ.

τι κάρτα γραφικών εχεις ? από την στιγμή που αποσυνδέεις το hdmi από την τηλεόραση η εικόνα πάει αυτόματα στο μόνιτορ ανεξάρτητα που όρισες στην τηλεόραση.

ποιο μοντέλο τηλεόρασης έχεις ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.