giorgosgeo4 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2013 Καλησπέρα σας,Θα ήθελα την γνώμη σας για να προχωρήσω στην αγορά ενός λάπτοπ.Η χρήση που θα γίνει, θα είναι επαγγελματική και κάποια παιχνίδια όπως πχ modern warfare, black ops. Βέβαια δεν περιμένω να παίξω παιχνίδια σαν και αυτό με φουλ γραφικα αλλά τουλάχιστον medium να μπορούν να τρέξουν.Ο υπολογιστής που έχω βρει είναι αυτόςwww.notebooksbilliger.de/notebooks/dell+notebooks/inspiron+serie/products_id/112198Έχω ακούσει γενικά τα καλύτερα για το σέρβις της Dell και γενικά για την αξιοπιστία στους υπολογιστές της.Από όσο έχω ψάξει με τιμή 800€-1000€ αυτό έχει ικανοποιητικά χαρακτηριστικά και κυρίως λόγω της κάρτας γραφικών GT 650M. Για ανώτερη κάρτα γραφικών ξεφεύγουμε από το χιλιάρικο.Περιμένω τις γνώμες σας για το συγκεκριμένο μηχάνημα.Δεύτερον θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω αυτόν τον ssdhttp://www.notebooksbilliger.de/pc+hardware/solid+state+drives+ssd+pc+hardware/samsung/samsung+ssd+840+pro+series+25+128gb+sata+6gbsΤο λάπτοπ έχει έναν σκληρό δίσκο 1000GB στις 5400 που από ότι καταλαβαίνω θα είναι αρκετά αργός, όποτε θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω τον παραπάνω ssd ώστε να έχω τα Windows και κάποια προγράμματα σε αυτόν και τα υπόλοιπα όπως μουσική,ταινίες και φωτογραφίες στον άλλον HDD.Επειδή δεν έχω επιχειρήσει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν θέλω να ξέρω αν γίνεται αυτό που σκέφτομαι;Από αυτά που διάβασα στην σελίδα με τα χαρακτηριστικά του λάπτοπ, λένε πως έχει δεύτερη θέση για σκληρό δίσκο.Τώρα το πώς κουμπωνει και τι χρειάζεται για να μπει ο ssd δεν έχω ιδέα όποτε περιμένω τα φώτα σας.Ευχαριστώ.Στάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
potis Ιανουάριος 18, 2013 #2 Ιανουάριος 18, 2013 Για 800Ε ειναι μια χαρα αυτο το πραγμα και Modern Warfare μιας και ειναι ιδια μηχανη τα τελευταια 4 χρονια δεν θα εχει κανενα, τωρα για black ops δεν ξερω αλλα δεν σε κοβω με προβλημα στα medium etc, γενικα χωρις shadows σε βλεπω μια χαρα. Προφανως ο σκληρος που εχει ειναι για πεταμα, για αποθηκη μια χαρα. Αν παιρνει δευτερο που μαλλον περνει, πετα μεσα τον SSD οπως τον λινκαρες και ολα οκαυ, δεν παιζει να εχει θεμα. Απο οσο ξερω δηλαδη, αν λεει οτι εχει δευτερο σλοτ που οπως βλεπω εχει, τοτε δεν θα εχεις θεμα. Format 2.5 " Number 1 Capacity (total) 1000 GB Revolution (HDD) 5400rpm S-ATA Peculiarity Second hard drive bay available (without mounting frame)
giorgosgeo4 Ιανουάριος 18, 2013 Author #3 Ιανουάριος 18, 2013 Παιχνίδια όπως είπα κάνα modern warfare 3, assassin`s creed 3 αλλά με μέτρια ανάλυση.Πιστεύω η Nvidia GT 650M θα τα σηκώνει.Γενικά τίτλους παιχνιδιών του '12.Απλά πρέπει να ξέρω σίγουρα αν ταιριάζει ο ssd όπου παρέθεσα στο παραπάνω ποστ γιατί η παραγγελία θα γίνει μαζί και από το ίδιο κατάστημα.Όσον αφορά τώρα την εγγύηση, Υπάρχει περίπτωση να χάσω την εγγύηση αν βάλω μέσα τον ssd; και καλά αν γίνει κάτι και πρέπει να το στείλω στο σέρβις.Και γενικά πόσο εύκολη είναι η τοποθέτηση του;Στάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
giorgosgeo4 Ιανουάριος 19, 2013 Author #4 Ιανουάριος 19, 2013 Μίλησα με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της Dell και μου επιβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με την εγγύηση από την προσθήκη δεύτερου σκληρού από μένα.Εφόσον θα γίνει η αγορά του θέλω να ρωτήσω τα εξής, το λάπτοπ όταν θα το παραλάβω θα έχει μόνο τον HDD 1 Terra byte και θα έρθει σε έξτρα κουτί ο ssd, όποτε θα πρέπει να κάνω την τοποθέτηση.Εκεί που μπερδευομαι κάπως είναι στο εξής, τα Windows θα είναι εγκατεστημένα στον σκληρό HDD, Εγώ αυτό που έχω να κάνω από αυτά που ξέρω είναι να βάλω τον σκληρό HDD στο δεύτερο bay/slot και τον ssd στο πρώτο bay/slot, η απορία μου είναι πως θα γίνει η μεταφορά τον Windows από τον HDD στον ssd; Πώς θα μπορέσω να εγκαταστήσω τα Windows στον ssd; γενικά ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω;Στάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.