greekfragma Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2004 χαιρετωωωωωωωωωωω.......... επεστρεψε δριμυτερο το μπαγκ που ειχε διορθωθει για αρκετο καιρο......μου στελνουν πμ΄ς και δεν ερχεται ειδοποιηση....ουτε καν στην κεντρικη δεν εμφανιζεται με τα προσωπικα μηνυματα σαν αριθμος........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 και εμένα ανά διαστήματα (εδώ και πολύ καιρό) δεν ανοίγει το παράθυρο της ειδοποίησης (δεν έχω τσεκάρει αν φαίνεται στην κεντρική σελίδα) - απλώς υπέθετα ότι ίσως έχει να κάνει με το Norton (αν και το πρόβλημα δεν είναι σταθερό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 6, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Εγω εχω ενα σχετικο προβληματακι....Καμια φορα(οχι παντα!) ναι μεν μου πεταγεται το pop-up αλλα αν θελω να το ανοιξω σε νεα σελιδα...δεν κανει τπτ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 To πρόβλημα είναι γνωστό. Έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες επίλυσης αλλά δυστυχώς θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι να μπει η νέα έκδοση πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K Εγω εχω ενα σχετικο προβληματακι....Καμια φορα(οχι παντα!) ναι μεν μου πεταγεται το pop-up αλλα αν θελω να το ανοιξω σε νεα σελιδα...δεν κανει τπτ! Αυτο ισως να ειναι θεμα του browser σου που δεν επιτρεπει το ανοιγμα νεο παραθυρου.Πρεπει να το ρυθμισεις καταλληλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 6, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K Εγω εχω ενα σχετικο προβληματακι....Καμια φορα(οχι παντα!) ναι μεν μου πεταγεται το pop-up αλλα αν θελω να το ανοιξω σε νεα σελιδα...δεν κανει τπτ! Αν ανοίγει το popup και δεν σου ανοίγει νέα σελίδα μετά είναι θέμα browser/popup stopper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.