Jump to content

καλή εποχή;;;

lowin

Recommended Posts

γεια και πάλι...το τελευταίο καιρό σκέφτομαι να αναβαθμίσω κάπως το σύστημα μου,με κύρια προσθήκα μια καλή κάρτα γραφικών(η geforce 4 mx 440 δε τραβάει τα βλέπω όλα ροζ...)και λόγω εξεταστικής αυτό θα γίνει σε κάνα εικοσαήμερο(να περάσω και τπτ γιατί αλλιώς δε ξαναβλέπω αναβάαθμιση...)..πιστεύετε ειναι καλή εποχή;ή μήπως να περιμένω για κάποια καινούργια τεχνολογία(εννοώ να περιμένω το πολύ +1μήνα..ευχαριστώ

εγω θα σου πω απο τη μερια της τιμης που θα πετυχης αυτη την εποχη...και οχι για το αν βγαινει κατι καινουργιο (εξ αλλου το καινουργιο το ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ) αν ειναι να παρεις κατι στα κοντα παρε πριν τα χρηστουγεννα γιατι οι τιμες θα ανεβουν αρκετα,ακομη και τωρα ειναι ιδανικη εποχη για αγορες. ο κοσμος δεν αγοραζει και πολυ οποτε οι εταιριες ψιλοριχνουν τις τιμες....συμπασχω γιατι και εγω mx...:( :(

Αρχική απάντηση από Hero [Σήμερα, στις 22:19]

Αν μπορείς να διαθέσεις 500 για κάρτα, τότε η 6800GT θα σε καλύψει για 2 χρόνια.

Θα συμφωνησω αλλα και με μια msi 6800 θα την κανεις για το χρονια τη δουλεια σου και βαλε.

Ασε που ειναι και πιο λιγα τα λεφτα. 335 απο e-shop:T:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 23:21]

σιγα μην πανε 2 χρονια....στη καλυτερη των περιπτωσεων

Αφου αντεξε τοσο και ρο με την mx θα την κρατησει και 5χρονακια...

Παντως εγω εχω την 9800 pro εδω και ενα χρονο και πιστευω θα παω και για τον δευτερο μια χαρα.Δλδ αμα χτυπησεις τωρα καινουρια καρτουλα πιστευω τα 2 χρονια τα εχεις ΑΝΕΤΑ

Εγω ειμαι της αποψης μεσαια καρτα να αγοραζεις και καθε χρονο καινουργια.Πχ μια ατι 9500 πριν ενα χρονο και σιγα περιμενε και παρε μια 6800 απλη αν πεσει ομως η τιμη της ή κατι πιο χαμηλο και παντα ετσι θα εισαι μεσα στα πραγματα.Γιατι οταν περνεις πχ μια 6800 gt ή καλυτερη εισαι πολυ καλος μεσα στον πρωτο χρονο αλλα τον 2ο μπορει να εχει σκασει πχ ενα doom4 και να πει στις περσινες καρτες αντε γεια σας παιχτε εσεις 30fps 1024.Οπως εκανε τωρα με τις 9800 το doom3.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.