GoMaR Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2013 παιδια μεσα απο το account της google αν παω στο play store και my apps εχει καποιες συσκευες τις οποιες δεν τις εχω.Πως τις βγαζω ;Η πως μπορω να κανω πληρη διαγραφη λιστας προγραμματων που εχω κατεβασει ; γτ εχω ΑΠΕΙΡΑ απο το παρελθον και θελω να εχω παλι μονο αυτα που χρησιμοποιω Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Ιανουάριος 17, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 Για να μην μακρυγορώ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να απενεργοποιήσεις την εμφάνιση των συσκευών. Μπες στο playstore από τον υπολογιστή σου και κλίκαρε κάτω που λέει "οι παραγγελίες και οι ρυθμίσεις μου".Στάλθηκε από το ALCATEL ONE TOUCH 918 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 17, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 και ξερουμε σε ποια φαση ενημερωνεται η google αναλογα την κατασταση του κινητου ; δλδ εκανα φορματ στο κιν και ξανα απο την αρχη synced account και τα σχετικα αλλα στο play της google , δειχνει ολα τα προγραμματα που ειχα παλια και ετσι δε μπορω να τα κανω ινσταλλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιανουάριος 17, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 Μπορείς να τα σβήσεις, αλλά 1-1...Σβήνε καμια 20αρια καθε φορά που πας για χοντρό στη δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Ιανουάριος 17, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 Δοκίμασε να τις εγκαταστήσεις από το playstore της συσκευής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 17, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 Λοιπον μαλλον θελει τον χρονο του για να ενημερωθει το site σε σχεση με το κινητο.Παντως εχω 15.000 εφαρμογες που δοκιμαζα παλιοτερα και αυτες δε ξερω πως μπορω να τις βγαλω απο το Library μου..1-1 πως γινεται αυτο Αλεξανδρε ;επιλογες μονο unistall εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιανουάριος 18, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 Εδώ είσαι:Google Play Store Update FINALLY Lets You Remove Those Old Apps | Gizmodo Australia Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Ιανουάριος 18, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 Πώς δεν το είχα δει μέχρι τώρα?!?!?!? Αν υπήρχε η δυνατότητα για batch action τότε θα ήταν τέλειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.