Jump to content

Ψαχνω 32 GB RAM φτηνα-αμεσα !!! Αντρα θελω τωρα τον θελω που λενε

pmakr1416003456

Recommended Posts

Ψαχνω 32 GB RAM φτηνα-αμεσα !!!

ειχα βρει kinston value ram στα 140 πριν τις γιορτές αλλα πηγε 160!

ψάχνω κατι στα 140 μειον ετοιμοπαραδοτο αμεσα 1333 ή 1600

Me skroutz / bestprice δεν εβγαλα ακρη...βρηκα κατι mushin 121 eyro αλλα παράδοση σε 15 μερες...

Μπορει κανει να βοηθησει ; μηπως κανα καταστημα που δεν ειναι στις παραπανω μηχανες;

thanx

Γιατί δε παίρνεις 2 kit των 16GB; (4x8GB στο σύνολο δηλαδή).

Εδώ έχει ετοιμοπαράδοτα,και βγαίνουν 7€ βέβαια πάνω από το budget σου. Δε το ξέρω το μαγαζί, αλλά έχει καλό rating στο σκρουτζ.

Τώρα άμα θες ακόμα πιο φτηνά, εδώ 1333 στα 131€, αλλα ούτε αυτό το μαγαζί το ξέρω.

Σε sandy bridge δεν χάνεις τίποτα. Σε ivy bridge χάνεις πολύ λίγο έως αμελητέο. Πάνω από 1600 ταχύτητα θες benchmark για να δεις τις διαφορές και δεν νομίζω ότι τα καταφέρνει ο controller. Αυτά για intel. Για AMD δεν ξέρω και πολλά να σου πω αλλά τα 1333/1600 είναι το mainstream πλέον.

Μωρέ τώρα δε χάνεις τίποτε. Απλά, το γεγονός ότι θα πάρεις τόση μνήμη σημαίνει ότι θα την κρατήσεις αρκετό καιρό και δεν είναι και τόσο future proof οι 1333ρες.

Αυτό είναι το κακό με τις "έκτακτες" αγορές, παίρνεις κάτι υποδεέστερο σε υψηλότερη τιμή. Αλλά τι να κάνεις, άμα σε καίει....

Βασικα δεν με ενδιαφερει το overclocking

Καλο θα ήταν 1600 γιατι θα τις βαλω σε ivy 3770k αλλα και αλλος μου ειπε οτι 5% χανω και δεν προκειται να φανει παρα μονο σε benchmarks.

Τωρα για το μελλον...Του χρόνου θα βγουν ddr4 στα 4000+ Mhz οποτε οτι και να επαιρνα θα τις εκλαιγα (ειναι το 3ο 32x πακετο που παιρνω)

Thanx...Παω πρωι πρωι να τις παρω και ενημερωνω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.