Jump to content

Δημιουργεια νεου υπολογιστη!

ssns

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια.Γνωστος φιλου θελει να φτιαξει εναν υπολογιστη τον οποιο θα τον εχει για χρηση επεξεργασιας βιντεο και ισως ηχου.

Επειδη δεν πολυ ξερει απο αυτα προσφερθηκα να του βγαλω μια συνθεσουλα και το ποσο που διαθετει ειναι στα 1000ευρο!?!!

Του ειπα πως ειναι πολλα αλλα μου ειπε πως θελει το καλυτερο.Ελπιζω να βρουμε μια ακρη!!

Επισεις μου ειπε πως χρησιμοποιει για επεξεργασία 3D μοντέλων το Cinema 4D και για βίντεο το Αdobe After Effects όπως και το Final Cut Pro.

Περιμενω προτασεις απο τους γνωστες του αντικειμενου μιας και εγω ειμαι ασχετος σχετικα με επεξεργασια βιντεο και ηχου και δεν μπορω να την φτιαξω μονος μου!!

edit:Για οθονη υπαρχει μια LG DM2752D-PZ 3D LED TV 27''

Χονδρικα εχουμε:

Z77+3570k+ 2x8 GB+ vertex4/samsung 840120gb ssd+wd 1tb black/blue +660ti nvidia+ 600watt+ κουτί/οθόνη οτι θες...

Αν δεν θες να ασχοληθεί με overclocking και να πέσει κ λίγο το κόστος: h77+3470

Χονδρικα εχουμε:

Z77+3570k+ 2x8 GB+ vertex4/samsung 840120gb ssd+wd 1tb black/blue +660ti nvidia+ 600watt+ κουτί/οθόνη οτι θες...

Αν δεν θες να ασχοληθεί με overclocking και να πέσει κ λίγο το κόστος: h77+3470

Overclocking οχι δεν θα ασχοληθει μιας και δεν πολυ ξερει απο αυτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.