kom Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2013 καλημέρα στην όμορφη παρέασκέφτομαι να αλλάξω το case με κάτι πιό μεγάλο και συγκεκριμένα πιο μεγάλους εσωτερικούς χώρους,αν έχει την ίδια εξωτερική διάσταση με το haf x ακόμα καλύτερα χωρίς να παίζει σημαντικό παράγονταθέλω να υπάρχει χώρος δεξιά από την μητρική αλλά και πάνω από αυτή γιατί τώρα με τριπλό ψυγείο πάνω και ένα μονό πίσω,η γωνία πάνω αριστερά είναι πολύ περιορισμένη για το οτιδήποτε ( για να βάλω το 8pin στην formula μου έβγαλε το λάδι )κάθε πρόταση δεκτή ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 17, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 Corsair 800D. Σε ίδια φάση είμαι και εγώ... Sent from my Samsung S3, using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Ιανουάριος 17, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 και εγω haf-x εχω και θελω αλλαγη...σκεφτομουνα να χτυπησω το 800D... αλλα βγηκε το 900D και θα περιμενω μαλλον... παντως το 800D το εχει ενας φιλος και ειναι ταμαμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Ιανουάριος 17, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 και εγώ στην ίδια φάση ήμουν αλλά είχα ένα NZXT 810 στην άκρη και βολεύτηκα με αυτό. Η μόνη βλακεία είναι ότι δεν έχει ροδάκια. Αν δεν είχα το Switch θα ήμουν ανάμεσα στο 800D και στο Cosmos 2 πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 17, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 Θα χει κανα 350€ αυτο...Σέντ φρόμ μάϊ άϊπαντ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Ιανουάριος 17, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 Το 900D ξέρουμε σε τι τιμές θα παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Ιανουάριος 17, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 ωραίο το 900αρι αλλά το υπολογίζω κοντά στα 400θα περιμένω λίγο και βλέπουμε :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 17, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 Μακάρι να το δούμε στα 400ευρώ για αρχή θα έλεγα[MC/Corsair] Corsair 900D "Godzilla" unveiled Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Ιανουάριος 17, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 ωραίο το 900αρι αλλά το υπολογίζω κοντά στα 400θα περιμένω λίγο και βλέπουμε :whistlingΜακάρι να το δούμε στα 400ευρώ για αρχή θα έλεγα[MC/Corsair] Corsair 900D "Godzilla" unveiledΕλλαντα το κοβω... 400+ 99%στη παρουσιαση του Linus o George καποια στιγμη ειπε "a 350$ case" Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Ιανουάριος 17, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 Αν εχεις σκοπο να το κρατησεις καιρο και θελεις να εχει χωρο για νερα η δικη μου προταση ειναι ή το Little Devil V8 ή το Pinnacle24 της Mountain Mods.Ακριβες επιλογες αλλα αξιζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιανουάριος 17, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 Μπήκα να σας κράξω...Την παλεύετε ρε; Δεν σας φτάνει το HAF-X;και την κάνωεεεπ μακριά από την κάρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 17, 2013 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 Εγω ψηφιζω το καινουριο Phantom.. Μπες και στο overclock.net για να δεις τι παπαδες εχουν κανει στο κουτακι!Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 17, 2013 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 [MENTION=134]kom[/MENTION] αν σου αρέσει ο νέος Φαντομάς, θα υπάρξει και review σε μερικές μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Ιανουάριος 17, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 ενδιαφέρον το phantom το είχα σταμπάρει απλά δεν ξέρω ποιοτικά τί λέειθα περιμένω το review ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis 07 Ιανουάριος 18, 2013 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 Όντως ρε παιδιά δε σας καλύπτει το HAF-X ?!!Τι να πω και εγώ που έχω το stacker 4ετίας... Πάντως 400 για case δεν τα έδινα. Αν άλλαζα τώρα θα πήγαινα στο BitFenix-Shinobi-XL BitFenix Shinobi XL | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Ιανουάριος 18, 2013 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 Όντως ρε παιδιά δε σας καλύπτει το HAF-X ?!!Τι να πω και εγώ που έχω το stacker 4ετίας... Πάντως 400 για case δεν τα έδινα. Αν άλλαζα τώρα θα πήγαινα στο BitFenix-Shinobi-XL BitFenix Shinobi XL | Skroutz.grΚοιτα αν αρχισεις να παιζεις με ψυγεια, fans και λοιπα εξαρτηματα παντα θελεις χωρο.Τωρα αν δεν αλλαζεις κουτι σαν το πουκαμισο τα 400 ευρω τα θεωρω πολυ λογικο ποσο για να χωρεσει την μανα του και τον πατερα του απο ψυγεια και να μην χρειαζεσαι extension για το 8πινο της μητρικης, οπως επισης να βαλεις ενα 60αρι ψυγειο και να μην βρισκει καπου.Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis 07 Ιανουάριος 19, 2013 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 Τωρα αν δεν αλλαζεις κουτι σαν το πουκαμισο τα 400 ευρω τα θεωρω πολυ λογικο ποσο για να χωρεσει την μανα του και τον πατερα του απο ψυγεια και να μην χρειαζεσαι extension για το 8πινο της μητρικης, οπως επισης να βαλεις ενα 60αρι ψυγειο και να μην βρισκει καπου.Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2Αν είσαι της άποψης να δώσω 400+ για case και να το κρατήσω 10 χρόνια οκ. Αλλά ακόμα και κάποιος που θα το κάνει αυτό σε πολύ μικρότερο διάστημα 3-4 χρόνια,θα δεί κάποιο άλλο με καλύτερα χαραχτηριστικά-δυνατότητες και θα σκέφτεται την αλλαγή παραβλέποντας το προηγούμενο σκεπτικό της αγοράς ακριβού case. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Ιανουάριος 19, 2013 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 ρε παιδια δεν ξερω... το κοιταζα το 900D αλλα αυτο το κουτι δεν ειναι να το παρεις και να το αφησεις ετσι. Κτηνος δε λεω αλλα (για τα γουστα μου) αμα το αφησεις ετσι ειναι καπως αδειο και αχαρο. Αλλωστε το κουτι αυτο φτιαχτηκε με τη φιλοσοφια παρτο και αλλαξετου τα φωτα. Οποτε μιλαμε για 400 για το κουτι + οτι χαλασεις για να το σενιαρεις (μοντες - custom w/c κλπ κλπ). Οπως το κοβω μιλαμε για σχεδον 1 χιλιαρικακι για κουτι και παρελκομενα....Τσουζει καπως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιανουάριος 19, 2013 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 Απλα θέλεις εφέ που το 900d δεν έχει.Είναι απλό με λιτές γραμμές.Εαυτό θέλεις ειτε cosmos2 ειτε κατι με γκλαμουροφατσα.Θέμα γούστου είναι καθαρά. Εγώ προτιμώ λιτά κουτιά κ θα το τσιμπαγα το 900d αν δεν είχα φτιαξει ήδη άλλο.*Nexus* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.