Jump to content

Ερωτηση για case fans

AnimaTronic

Recommended Posts

Καλημερες. Μια ερωτησουλα σχετικη με case fans.

Εχω 3 x Xigmatek XLF-F1253. Η συσκευασια περιεχει κλασσικα 4 βιδουλες για το καθε fan.

Παρατηρω οτι οι υποδοχες για τις βιδες δεν εχουν εσωτερικα στροφες για να στριψει η βιδα. Αντιθετα 2 BitFenix fans που εχω, εχουν κανονικα στροφες. Προσπαθησα να βιδωσω, με αρκετη πιεση, θεωρωντας οτι θα σχηματιστουν οι στροφες, αλλα φτανω μεχρι ενα σημειο και μετα γιοκ.

Τι παιζει ρε παιδια; Δεν πιανω κατι; Κανω κατι λαθος;

Επικαλουμαι και τους ειδικους [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION]

AG5MK.jpg

Δε φαίνεται να έχει καθόλου σημάδια από τις στροφές αριστερά...

Είναι τόσο σκληρό το υλικό που δε μπορεί να δημιουργήσει βόλτες;

Η πιό απλή λύση, αν νομίζεις ότι μπορεί να τον χαλάσεις, είναι να βάλεις βίδες με παξιμάδι, εσωτερικά για ναμη φαίνεται άσχημα από έξω. Υπάρχει ένα μαγαζί στη Σπύρου Πάτση (σε στενό) που έχει τα πάντα από βίδες, οπότε αν γνωρίζεις απόσταση και διάμετρο θα βρεις κάποια που να ταιριάζει ακριβώς.

Δε φαίνεται να έχει καθόλου σημάδια από τις στροφές αριστερά...

Είναι τόσο σκληρό το υλικό που δε μπορεί να δημιουργήσει βόλτες;

Η πιό απλή λύση, αν νομίζεις ότι μπορεί να τον χαλάσεις, είναι να βάλεις βίδες με παξιμάδι, εσωτερικά για ναμη φαίνεται άσχημα από έξω. Υπάρχει ένα μαγαζί στη Σπύρου Πάτση (σε στενό) που έχει τα πάντα από βίδες, οπότε αν γνωρίζεις απόσταση και διάμετρο θα βρεις κάποια που να ταιριάζει ακριβώς.

Οσο και αν πιεσα, δεν δημιουργουνται στροφες. Στη συγκεκριμενη υποδοχη (φωτο) δε βλεπεις στροφες γιατι δεν δοκιμασα σε αυτη. Απλα ετυχε να "κατσει" αυτη στη φωτο. Η αλλη λυση ειναι αυτη που ειπες, αλλα ελεγα μηπως κατι δεν πιανω στην ολη φαση. Απλα μου κανει εντυπωση που τα φουρφουρια ερχονται χωρις στροφες.

Οσο και αν πιεσα, δεν δημιουργουνται στροφες. Η αλλη λυση ειναι αυτη που ειπες, αλλα ελεγα μηπως κατι δεν πιανω στην ολη φαση. Απλα μου κανει εντυπωση που τα φουρφουρια ερχονται χωρις στροφες.

Όσα μου έχουν έρθει έτσι, δημιούργησα βόλτες απλά με τη βίδα τους. Τώρα να μη γίνεται με τόσο πίεση, ακούγεται περίεργο, αλλά αν νιώθεις ανασφάλεια ότι μπορεί να γίνει ζημιά, άφησέ το.

Ενταξει παιδια, σημειωστε ΑΚΥΡΟ. Εβαλα, κατω απο το σημειο που βιδωνεις, τη χειρολαβη ενος κατσαβιδιου για να κραταει κοντρα, χρησιμοποιησα αλλο κατσαβιδι με πιο χοντρη χειρολαβη και τελικα βιδωσε. Με αρκετο ζορι, αλλα βιδωσε.

Ευχαριστω πολυ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.