NooDle Ιανουάριος 29, 2013 Author #41 Ιανουάριος 29, 2013 ετρεχα απο δω και απο κει με τα ακουστικα με την δουλεια..Τελος πάντων..Μολις σύνδεσα την οθόνη..Ενα θα πω.. ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!πρωτον γιατι τελικα οταν αλλαζεις οθονη αξιζει να πας σε μεγαλύτερες ιντσες και δεύτερον εχει διαφορα απο tn panel..Δεν το περίμενα..Ευχαριστώ ολους για την βοήθεια..
ReaperX Ιανουάριος 30, 2013 #42 Ιανουάριος 30, 2013 Kαλορίζικη!! Βάλε καμιά φωτο να τη χαζέψουμε.. Ο κόκκος πώς σου φαίνεται όταν είσαι κοντά?
Papakitou Ιανουάριος 30, 2013 #43 Ιανουάριος 30, 2013 Καλορίζικη Βασίλη! Να τη χαρεις απεριόριστα Βαλε και καμια φωτο να ζηλέψουμε *S2
NooDle Ιανουάριος 30, 2013 Author #44 Ιανουάριος 30, 2013 Ευχαριστώ παιδιά εγω που κάθομαι στο ενα μέτρο ασπόσταση δεν με ενόχλησε κάτι. Βεβαι και πιο κοντά που πλησιάσα στην οθόνη δεν ειναι τόσο τραγικά οσο λένε τα πράγματα..
Papakitou Ιανουάριος 30, 2013 #45 Ιανουάριος 30, 2013 Στο ενα μετρο το πληκτρολόγιο το παιρνεις στα πόδια;;; *S2
NooDle Ιανουάριος 30, 2013 Author #46 Ιανουάριος 30, 2013 Στο ενα μετρο το πληκτρολόγιο το παιρνεις στα πόδια;;; *S2 αλλού βρίσκονται τα μάτια και αλλού τα χέρια φίλε μου μην μπερδεύεσαι..
Papakitou Ιανουάριος 30, 2013 #47 Ιανουάριος 30, 2013 Το καλο ειναι οτι βλεπεις απο πιο μακρια και πρεπει να κανει καλο στα μάτια αυτο*S2
9000+rpm Φεβρουάριος 2, 2013 #48 Φεβρουάριος 2, 2013 NooDle για πες εντυπωσεις απο την οθονη, εμεινες ικανοποιημενος τελικα? Απο χρωματα τι λεει, πως τα παει?Μιας και εχω περασει απο 22-24-27 και τωρα ειμαι στις 32" ιντσες με την Tv που εχω σκεφτομαι να κατεβω και παλι στις 27ινστες, νομιζω οτι ειναι το ιδανικοτερο για μενα...Τα 1920χ1080 μου φαινονται "λιγα" στις 32 ιντσες στο μισο μετρο που καθομαι ενω στο 27 αρι μου αρκουν...Καμια αλλη προταση για κανενα 27αρι μονιτορ?
HellhammeR Φεβρουάριος 2, 2013 #49 Φεβρουάριος 2, 2013 NooDle για πες εντυπωσεις απο την οθονη, εμεινες ικανοποιημενος τελικα? Απο χρωματα τι λεει, πως τα παει?Μιας και εχω περασει απο 22-24-27 και τωρα ειμαι στις 32" ιντσες με την Tv που εχω σκεφτομαι να κατεβω και παλι στις 27ινστες, νομιζω οτι ειναι το ιδανικοτερο για μενα...Τα 1920χ1080 μου φαινονται "λιγα" στις 32 ιντσες στο μισο μετρο που καθομαι ενω στο 27 αρι μου αρκουν...Καμια αλλη προταση για κανενα 27αρι μονιτορ?LG IPS277L | Skroutz.grAsus MX279H | Skroutz.grDell UltraSharp U2713HM | Skroutz.gr
kostasa1 Φεβρουάριος 2, 2013 #50 Φεβρουάριος 2, 2013 Το lg εχω και εχω μεινει πολύ ευχαριστημένος θα το προτεινα:thumbup:Στάλθηκε από το LG-P920 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
NooDle Φεβρουάριος 3, 2013 Author #51 Φεβρουάριος 3, 2013 NooDle για πες εντυπωσεις απο την οθονη, εμεινες ικανοποιημενος τελικα? Απο χρωματα τι λεει, πως τα παει? Μιας και εχω περασει απο 22-24-27 και τωρα ειμαι στις 32" ιντσες με την Tv που εχω σκεφτομαι να κατεβω και παλι στις 27ινστες, νομιζω οτι ειναι το ιδανικοτερο για μενα...Τα 1920χ1080 μου φαινονται "λιγα" στις 32 ιντσες στο μισο μετρο που καθομαι ενω στο 27 αρι μου αρκουν... Καμια αλλη προταση για κανενα 27αρι μονιτορ? H οθόνη εχει πολυ ωραία χρώματα, ζεστά.. οσο για το 1900χ1080 οπως είπα και πιο πάνω είναι μια χαρα τώρα στο μισο μέτρο που λες οτι θα κάθεσαι βλέπεις λίγο πιξελς (ο καθενας με τα μάτια του ε..) ερχεται οπως γράφει και στο κουτι colour calibrate, κάπου έφαγα μια ξενέρα στην αρχη στο bf 3 γιατι μεσα σε δωμάτια τα πάντα ήτανε θεοσκότεινα δηλαδή το όπλο δεν φαινόταν!!! Αλλα ειδα στο μενου της οθόνης οτι εχει επιλογή black 1 και black 2, μόλις το έβαλα στο 2 ολα έστρωσαν! Επίσης η αίσθηση που σου προκάλει το μικρο κανδρο της οθόνης γυρω γυρω οταν είναι σε λειτουργία ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!! ps την φωτεινότητα την έριξα στο 40 (απο το 100 που ήτανε) γιατι σε σκοτεινό δωμάτιο βγαζει πολυ φως!
Volrath Φεβρουάριος 3, 2013 #52 Φεβρουάριος 3, 2013 Και γω το W2452 έχω, δε θα με χάλαγε κάνα μεγαλύτερο, αλλά δε θα ήθελα να πέσω σε ανάλυση.Έχει μεγάλη διαφορά συγκριτικά με την προηγούμενη; Υποδοχή για vesa έχει; Όχι τίποτε άλλο, αλλά είμαι ευχαριστημένος μια χαρά από το 2452, απλά η βάση είναι γτπ, και θέλω να κρεμάσω το μονιτορ στον τοίχο...
9000+rpm Φεβρουάριος 3, 2013 #54 Φεβρουάριος 3, 2013 Oσο για το 1900χ1080 οπως είπα και πιο πάνω είναι μια χαρα τώρα στο μισο μέτρο που λες οτι θα κάθεσαι βλέπεις λίγο πιξελς (ο καθενας με τα μάτια του ε..) Απο οσα ειπες σε αυτο στεκομαι Τελικα αν κανω την κινηση, βλεπω να σκαω την 500αρουμπα για το dell το 27αρι μου φαινεται λογο αναλυσης.. Το dell το 27αρι για gaming ενδυκνυται?(φυσικα οχι λογο αναλυσης, εκει ειναι σουπερ, αλλα λογο αποκρισης 8ms..).. Η ταινιες 1080p θα φαινονται καλα στο εν λογο μονιτορ,ρωταω επειδη τα 1080P που θα ειναι η ταινια δεν ειναι η native αναλυση του εν λογο Monitor... Οχι τιποτε αλλο, μην δωσω την 500αρου και φαω καμια ξενερα μετα
NooDle Φεβρουάριος 3, 2013 Author #55 Φεβρουάριος 3, 2013 Απο οσα ειπες σε αυτο στεκομαιΤελικα αν κανω την κινηση, βλεπω να σκαω την 500αρουμπα για το dell το 27αρι μου φαινεται λογο αναλυσης.. Το dell το 27αρι για gaming ενδυκνυται?(φυσικα οχι λογο αναλυσης, εκει ειναι σουπερ, αλλα λογο αποκρισης 8ms..).. Η ταινιες 1080p θα φαινονται καλα στο εν λογο μονιτορ,ρωταω επειδη τα 1080P που θα ειναι η ταινια δεν ειναι η native αναλυση του εν λογο Monitor... Οχι τιποτε αλλο, μην δωσω την 500αρου και φαω καμια ξενερα μετα θα μετρήσω αύριο ακριβώς να δω που ειναι το μισο μετρο ρε τι να σου πω! μπορει να καθομαι και γω στους 50-70 ποντους και να μην καταλαβαίνω τίποτα γιατί οντως μπορει να μην φαίνονται. Απλα ο καθένας με τα μάτια του τα βλέπει διαφορετικά.
ReaperX Φεβρουάριος 7, 2013 #56 Φεβρουάριος 7, 2013 Nα 'μαι κι εγώ!! Καταπληκτική οθόνη!Super design και πολύ ωραία χρώματα παρόλου που δεν έχω πειράξει τίποτα πέρα απ τη φωτεινότητα που την χαμήλωσα. Ευτυχώς που δεν πήρα τη μικρότερη.. Η ανάλυση είναι άψογη στα 40-50cm απόσταση που έχω και απίστευτα ξεκούραστο το browsing.
deninho Φεβρουάριος 7, 2013 #57 Φεβρουάριος 7, 2013 Από εγγύηση τι λέει η LG; Έχει βελτιωθεί ή παραμένει στα ίδια χάλια που την είχα αφήσει*; *παίρνεις οθόνη με IPS, και όταν χαλάσει στην αντικαθιστούν με μεταγενέστερο μοντέλο, με πάνελ ΤΝ. 1910s-1915s
NooDle Φεβρουάριος 7, 2013 Author #58 Φεβρουάριος 7, 2013 Nα 'μαι κι εγώ!!Καταπληκτική οθόνη!Super design και πολύ ωραία χρώματα παρόλου που δεν έχω πειράξει τίποτα πέρα απ τη φωτεινότητα που την χαμήλωσα. Ευτυχώς που δεν πήρα τη μικρότερη.. Η ανάλυση είναι άψογη στα 40-50cm απόσταση που έχω και απίστευτα ξεκούραστο το browsing. καλορίζικη μαν!! εγω ψαχτηκα λίγο με τα settings της οθόνης με κάποιο προφιλ που βρήκα στο νετ αλλα τελικά την γύρισα στα factory settings και δεν πείραξα τίποτα. (Μονο το λαμπάκι του on έκλεισα ) lg service? δεν μου έχει κάτσει ακόμα κάποιο RMA.. με εξαίρεση ενα πριν 4 χρόνια με μια 22αρα tn απλη την οποια την κάνανε αντικατάσταση με καινούργια σφραγγισμένη μεσα σε 2 μέρες.. (Η ζημια εμφανίστηκε στον 1ο μήνα)
ReaperX Φεβρουάριος 7, 2013 #59 Φεβρουάριος 7, 2013 καλορίζικη μαν!!εγω ψαχτηκα λίγο με τα settings της οθόνης με κάποιο προφιλ που βρήκα στο νετ αλλα τελικά την γύρισα στα factory settings και δεν πείραξα τίποτα. (Μονο το λαμπάκι του on έκλεισα ) Ευχαριστώ!! Ψάχνομαι κι εγώ και άκρη δε βγάζω.. Βρήκα κι εγώ κάποια settings αλλά δεν.. Τώρα παίζω brightness/contrast 40/80 black low gamma 1 color temp medium :...:
HellhammeR Φεβρουάριος 7, 2013 #60 Φεβρουάριος 7, 2013 Όποιος δεν βαριέται και έχει την συγκεκριμένη οθόνη ας ποστάρει μια photo με black φόντο σε μέση φωτεινότητα. * Do I Have A Dead Pixel? Dead Pixel Test εδώ με F11 σας μαυρίζει την οθόνη απευθείας.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.