HellhammeR Απρίλιος 2, 2013 #101 Απρίλιος 2, 2013 αφού έχεις 120άρι Monitor τότε ξέρεις (και μπορείς να δεις) τις διαφορές με τα 60Hz. Αν δε θες να χάσεις τα οφέλη που σε δίνει μια 120άρα τότε πάρε πάλι 120άρα (η Benq είναι καλή επιλογή φαινομενικά αλλά δεν έχει δοκιμαστεί μιας και είναι καινούργια), άμα δεν θές τα 120 και θες χρώματα και viewing angles πάρε μια ips όπως την συγκεκριμένη LG ή την Asus MX279H ή την Dell UltraSharp U2713HM. Όλα εξαρτώνται απο το τι θέλεις.
Freedom Απρίλιος 2, 2013 #102 Απρίλιος 2, 2013 Έχει κλασσικό ips glow σε τελείως μαύρο φόντο το οποίο ευτυχώς δεν είναι τοσο αισθητό με το μάτι,ενώ σε κανονική χρήση δεν καταλαβαίνεις καν ότι υπάρχει.Θεσπέσια...μολις παρελαβα την δικιά μου, αν αυτο ειναι IPS glow τότε η δικία μου ειναι τιγκα...Επανω δεξια ελαχιστα, κατω δεξια περισσοτερο, κατω αριστερα απλα δεν παλευεται (σχεδον φτανει μεχρι την μεση του μονιτορ) και επανω αριστερα σχεδον καθολου...Δυστυχως παραφαινονται με γυμνο ματι ειδικά το κατω αριστερα και ειμαι και συνηθισμενος και σε τελειως plain μαυρο desktop...μαλλον θα φαει σουτ, ηδη μολις εκλεισα το τηλεφωνο με LG...Το κακο ειναι οτι ειναι το πρωτο IPS monitor που ειχα ποτε και δεν ξερω τι θεωρείται "φυσιολογικο" ή σε ανεκτό για τετοια πανελς και τι οχι...
mtifosiGR Απρίλιος 2, 2013 #103 Απρίλιος 2, 2013 Θεσπέσια...μολις παρελαβα την δικιά μου, αν αυτο ειναι IPS glow τότε η δικία μου ειναι τιγκα...Επανω αριστερα δεξια ελαχιστα, κατω δεξια περισσοτερο, κατω αριστερα απλα δεν παλευεται (σχεδον φτανει μεχρι την μεση του μονιτορ) και επανω αριστερα σχεδον καθολου...Δυστυχως παραφαινονται με γυμνο ματι ειδικά το κατω αριστερα και ειμαι και συνηθισμενος και σε τελειως plain μαυρο desktop...μαλλον θα φαει σουτ, ηδη μολις εκλεισα το τηλεφωνο με LG...Το κακο ειναι οτι ειναι το πρωτο IPS monitor που ειχα ποτε και δεν ξερω τι θεωρείται "φυσιολογικο" ή σε ανεκτό για τετοια πανελς και τι οχι...Δυστυχως θα πρεπει να ζησεις με το glow και το bleed στα ips monitor και ειδικα στα τελευταια με το καινουργιο πανελ παραεγινε το κακο σε αυτους τους τομεις.Αλλαξα δυο dell ips 23 ιντων για να καταληξω σε VA panel και να ηρεμησω απο αυτα τα θεματα.
Freedom Απρίλιος 2, 2013 #104 Απρίλιος 2, 2013 Δυστυχως θα πρεπει να ζησεις με το glow και το bleed στα ips monitor και ειδικα στα τελευταια με το καινουργιο πανελ παραεγινε το κακο σε αυτους τους τομεις.Αλλαξα δυο dell ips 23 ιντων για να καταληξω σε VA panel και να ηρεμησω απο αυτα τα θεματα.Το να εχει το δεχομαι...το να εχει τοσο πολυ και χωρις συμμετρια μου προκαλει μεγαλη απορία για το κατα ποσο ειναι αποδεκτο...αν ειναι ολα ετσι απο την μανα τους και η δικη μου περιπτωση θεωρειται αποδεκτη τοτε ειλικρινα σιγουρα εχω κανει πολυ λαθος επιλογη. Τι να πω...
mtifosiGR Απρίλιος 2, 2013 #105 Απρίλιος 2, 2013 Το να εχει το δεχομαι...το να εχει τοσο πολυ και χωρις συμμετρια μου προκαλει μεγαλη απορία για το κατα ποσο ειναι αποδεκτο...αν ειναι ολα ετσι απο την μανα τους και η δικη μου περιπτωση θεωρειται αποδεκτη τοτε ειλικρινα σιγουρα εχω κανει πολυ λαθος επιλογη. Τι να πω...Το πολυ ή λιγο εξαρταται σε τι κομματι θα πεσεις...αν εισαι τυχερος μπορει να σου κατσει με λιγο bleed, γιατι το glow θα το εχεις οπως και να εχει, αλλα αυτο δεν μπορεις να το ξερεις απο πριν.Δυστυχως αν σε ενοχλει τοσο πολυ θα σου προτεινα αν μπορεις να κοιταξεις κατι σε VA αλλιως μακαρι να εισαι τυχερος και το επομενο να ειναι καλυτερο.
Tarlac Απρίλιος 2, 2013 #106 Απρίλιος 2, 2013 Παιδες αυτη αξιζει τα λεφτα της?Θα μπορεσω να την τρεξω με 144hz?(καρτα γραφικων 7950) MONITOR :: Asus LCD 3D LED 27'' VG278HE Full HD Black - Visionstudio.gr
Freedom Απρίλιος 2, 2013 #107 Απρίλιος 2, 2013 Το πολυ ή λιγο εξαρταται σε τι κομματι θα πεσεις...αν εισαι τυχερος μπορει να σου κατσει με λιγο bleed, γιατι το glow θα το εχεις οπως και να εχει, αλλα αυτο δεν μπορεις να το ξερεις απο πριν.Δυστυχως αν σε ενοχλει τοσο πολυ θα σου προτεινα αν μπορεις να κοιταξεις κατι σε VA αλλιως μακαρι να εισαι τυχερος και το επομενο να ειναι καλυτερο. Παγωσε το στο 0:09 γιατι μετα η καμερα προσαρμοζει τις ρυθμισεις της αυτοματα...
HellhammeR Απρίλιος 2, 2013 #108 Απρίλιος 2, 2013 Παγωσε το στο 0:09 γιατι μετα η καμερα προσαρμοζει τις ρυθμισεις της αυτοματα... τα ματιά σου βλέπουν το ίδιο bleed όπως ακριβώς στο video? γιατί το ενισχύει συνήθως η κάμερα. Επίσης με τι φωτεινότητα οθόνης είναι αυτό το video ?
ΝTG Απρίλιος 2, 2013 #109 Απρίλιος 2, 2013 Σε ενοχλει απο την καμερα οταν το βλεπεις ..ή κανονικα με τα ματια σου??
Freedom Απρίλιος 2, 2013 #110 Απρίλιος 2, 2013 τα ματιά σου βλέπουν το ίδιο bleed όπως ακριβώς στο video? γιατί το ενισχύει συνήθως η κάμερα. Επίσης με τι φωτεινότητα οθόνης είναι αυτό το video ?Στο βιντεο φαινεται λιγοτερη διαχυση ειδικα του κατω αριστερα (τα δικα μου ματια βλεπουν την διαχυση του κατω αριστερα σχεδον 5-7 εκατοστα μεχριτο κεντρο). Φωτεινοτητα 30. Τι εγινε ρε παιδια, αυτα τα μονιτορς μαυρο χρωμα δεν εχουν? λολ...Σε ενοχλει απο την καμερα οταν το βλεπεις ..ή κανονικα με τα ματια σου??Κανονικοτατα με τα ματια μου, πριν απο λιγο εβαλα να τσεκαρω και ταινια, το κατω αριστερα δεν παλευεται για μενα. Αν θα μπορουσα να το συνηθίσω? Πιθανον (παλι καλα που δεν θα το εχω για ταινιες) αλλα στα δικα μου ματια ειναι ορατο.
HellhammeR Απρίλιος 2, 2013 #111 Απρίλιος 2, 2013 οκ άμα σε ενοχλεί εννοείται την στέλνεις για αλλαγή, αλλά το επόμενο μπορεί να είναι χειρότερο ή να έχει καμένα pixels, αρχίζεις και δοκιμάζεις την τύχη σου δηλαδή απο εδώ και πέρα, ελπίζω να είσαι τυχερό παιδί
Freedom Απρίλιος 2, 2013 #112 Απρίλιος 2, 2013 οκ άμα σε ενοχλεί εννοείται την στέλνεις για αλλαγή, αλλά το επόμενο μπορεί να είναι χειρότερο ή να έχει καμένα pixels, αρχίζεις και δοκιμάζεις την τύχη σου δηλαδή απο εδώ και πέρα, ελπίζω να είσαι τυχερό παιδί
tim Απρίλιος 2, 2013 #113 Απρίλιος 2, 2013 Να ρωτήσω επειδή ενδιαφέρομαι για μια 27 1080p, Αυτή LG 27EA63V | Skroutz.gr είναι καλή ή να κοιτάξω για κάτι άλλο;
mtifosiGR Απρίλιος 2, 2013 #114 Απρίλιος 2, 2013 Παγωσε το στο 0:09 γιατι μετα η καμερα προσαρμοζει τις ρυθμισεις της αυτοματα... Εισαι λιγο χειροτερος απο αυτο που συναντας στις περισσοτερες των περιπτωσεων.Αν δεν μπορεις να το ανεχτεις ζητα αντικατασταση αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο σε τι κομματι θα πεσεις.
Freedom Απρίλιος 4, 2013 #115 Απρίλιος 4, 2013 Μολις πηραν απο την LG...δεν φαινεται να υπάρχει η ιδια στοκ στις αποθηκες τους οποτε αυριο θα μου επιβεβαιώσουν αν οντως θα γινει αλλαγη με ιδιο μοντελο ή παλι καταραμενο πιστωτικο απο το μαγαζι (σιγουρα θα με κανουν ban, δεν την γλιτωνω)...Να την κρατησω προσωπικά με την καμία, στα δικα μου ματια ακομα και με 20 brightness και σε φωτισμενο δωματιο το κατω αριστερα glow κανει μπαμ...τα υπολοιπα απολυτως αποδεκτα απο εμενα (δεν τα παρατηρω καν σε πραγματικες συνθηκες)...Φακ μι σάιντγουέις...
tim Απρίλιος 5, 2013 #116 Απρίλιος 5, 2013 Έχει κανείς ιδέα γι'αυτή (BenQ GW2750HM | Skroutz.gr ) την οθόνη; Είναι καλή ή να προτιμήσω καμιά lg ips;
matrixgeo Απρίλιος 6, 2013 #117 Απρίλιος 6, 2013 dell? τουλάχιστον και αυτές μπορείς να δείς αν είναι κοντά στο μπάτζετ σου
HellhammeR Απρίλιος 6, 2013 #118 Απρίλιος 6, 2013 Μολις πηραν απο την LG...δεν φαινεται να υπάρχει η ιδια στοκ στις αποθηκες τους οποτε αυριο θα μου επιβεβαιώσουν αν οντως θα γινει αλλαγη με ιδιο μοντελο ή παλι καταραμενο πιστωτικο απο το μαγαζι (σιγουρα θα με κανουν ban, δεν την γλιτωνω)...Να την κρατησω προσωπικά με την καμία, στα δικα μου ματια ακομα και με 20 brightness και σε φωτισμενο δωματιο το κατω αριστερα glow κανει μπαμ...τα υπολοιπα απολυτως αποδεκτα απο εμενα (δεν τα παρατηρω καν σε πραγματικες συνθηκες)... Φακ μι σάιντγουέις... ίσως να δοκίμαζες την Asus MX279H | Skroutz.gr
Freedom Απρίλιος 6, 2013 #119 Απρίλιος 6, 2013 Δεν την εχει το μαγαζι που εχω πιστωση Κολασόσφυρε...σημερα περιμενω να με παρει η LG να δουμε τι θα γινει.Αν η LG IPS277L-BN συνεχιζει και εισαγεται/παραγεται και εχουν σε κανα μηνα δεν εχω προβλημα μπορω να περιμενω, θα τους ρωτησω. Αν εχει καταργηθει, παλι πιστωση και ειλικρινα θα σκεφτώ πολυ ακομα και το αν θα αλλαξω τελικα μονιτορ. Θα δουμε μαν...[MENTION=3765]HellhammeR[/MENTION], naaaah, μολις μιλησα με LG...απο Δευτερα επιστροφή στο καταστημα, εχουν δώσει σημα...ΦΑΚ!!!Μπα, με βλεπω να μενω με την ΤΝ 23αρα μου...θα δοκιμάσω και αυτο http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/nvidia-rgb-full-limited-range-toggler-wtf-121280.html , θα την ρυθμισω να δείχνει στα ματια μου οσο το δυνατον καλυτερα αποκλειστικα σε gaming και παπαλα...
koro Απρίλιος 10, 2013 #120 Απρίλιος 10, 2013 ,Καλησπέρα,ειμαι καινούργιο μέλος και θέλω αρχικά να σας χαιρετήσω.Θα ηθελα την βοήθεια σας για αγορά καινούργιας οθόνης υπολογιστη για το σπίτι.Προσανατολίζομαι σε 22-24 ιντζες και η χρήση της θα ειναι πολύ απλή χωρίς κάποιες ιδιαίτερες απαιτήσεις πχ.παιγχνίδια,ταινίες κλπ.για τον λόγο αυτό δεν θέλω να δώσω πολλά χρήματα κάπου μεταξύ 110-160 ευρω νομίζω ειναι αρκετα για τις μικρές απαιτήσεις μου,θελω μονον καλή καθαρη εικόνα χωρίς προβλήματα,βλάβες κλπ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.,Παιδια καλησπερα και καλως σας βρηκα (καθοτι νεο μελος),θα ηθελα την βοηθεια σας για την αμεση αγορα μιας οθονης υπολογιστη για το σπιτι 22-24 ιντζες οικονομικη 110-160 ευρω χωρις την απαιτηση παιγχνιδιων,ταινιων κλπ.Ευχαριστω πολυ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.