NooDle Φεβρουάριος 8, 2013 Author #61 Φεβρουάριος 8, 2013 Όποιος δεν βαριέται και έχει την συγκεκριμένη οθόνη ας ποστάρει μια photo με black φόντο σε μέση φωτεινότητα. * Do I Have A Dead Pixel? Dead Pixel Test εδώ με F11 σας μαυρίζει την οθόνη απευθείας. με τα settings default και φωτεινότητα 100
HellhammeR Φεβρουάριος 8, 2013 #62 Φεβρουάριος 8, 2013 ρε Bill με print screen την πείρες την photo ? Με Camera ρε συ !
NooDle Φεβρουάριος 8, 2013 Author #63 Φεβρουάριος 8, 2013 ρε Bill με print screen την πείρες την photo ? Με Camera ρε συ ! χαχαχα λεω και γω πολυ μαυρο ρε παιδι μου κάτι παίζει.. χαχαχαχ ΘΑ ΣΤΗ ΦΕΡΩ ΑΠΟ ΚΕΙ η καμερα δειχνει πολυ χειρότερα
ReaperX Φεβρουάριος 8, 2013 #64 Φεβρουάριος 8, 2013 Έχει κλασσικό ips glow σε τελείως μαύρο φόντο το οποίο ευτυχώς δεν είναι τοσο αισθητό με το μάτι,ενώ σε κανονική χρήση δεν καταλαβαίνεις καν ότι υπάρχει. iso 400 F/4 1/4 Το pixel που φαίνεται δεν είναι της οθόνης..
HellhammeR Φεβρουάριος 8, 2013 #65 Φεβρουάριος 8, 2013 Έχει κλασσικό ips glow σε τελείως μαύρο φόντο το οποίο ευτυχώς δεν είναι τοσο αισθητό με το μάτι,ενώ σε κανονική χρήση δεν καταλαβαίνεις καν ότι υπάρχει.iso 400 F/4 1/4 Το pixel που φαίνεται δεν είναι της οθόνης.. καλό το βλέπω προσωπικά, η photo το ενισχύει κιόλας. Σε ταινία ξαπλωμένος σε dark scenes το παρατηρείς καθόλου ? Τι brightness το έχεις στην photo?
ReaperX Φεβρουάριος 8, 2013 #66 Φεβρουάριος 8, 2013 καλό το βλέπω προσωπικά, η photo το ενισχύει κιόλας. Σε ταινία ξαπλωμένος σε dark scenes το παρατηρείς καθόλου ? Τι brightness το έχεις στην photo? Ναι δεν έχει καμία επαφή με τη φωτογραφία.Τα settings που έχει είναι αυτά που έχω αναφέρει πιο πάνω. Δεν το έχω δοκιμάσει,στο γραφείο την έχω..Για ξάπλα έχω τη 46''
astrovasilis Φεβρουάριος 9, 2013 #67 Φεβρουάριος 9, 2013 [MENTION=3700]ReaperX[/MENTION] , [MENTION=9203]NooDle[/MENTION] , [MENTION=457]kostasa1[/MENTION] εχω φτιαξει και δω ενα νημα.Θα ηθελα να φτιαξω αυτο το νημα για να πουμε τις εμπειριες μας απο τα τελευταια μοντελα της LG στην κατηγορια μονιτορ.Πρωτα απ ολα να πω οτι η 277L ειναι σαφως μια αναβαθμση σε σχεση με την 236V που ειχα και εχει και το σαφως το μικροτερο περιθωριο ειναι λιγο καλυτερο.Στο θεμα τωρα.Τι ρυθμισεις εχετε κανει στο RGB για τα χρωματα; Επιπεδο gamma; Φωτεινότητα και αντιθεση;Λοιπον 45 40 68 , gamma 2/3 100 και 85.Γενικοτερα το παλευω ακομα το ασπρο της ενω για το μαυρο επειδη κλεινει το backlight σε κεινο το σημειο ειναι αρκετα καλο.Eπισης στις ταινιες και στο youtube δεν ειναι παρατηρήθηκε σημαντικη αυξηση ποιοτητας απεικονισης. Μονο το μαυρο μπορω να πω βελτιωθηκε.Γενικοτερα μπορω να πω μου φαινονται πιο γλυκα τα χρωματα σε σχεση με πριν.Το κειμενο που με επεισε ειναι αυτη η αξιολογηση στο prad.de http://www.prad.de/n...il8.html#Fazitοπου τις βαλανε gut 4/5 .Τι ρυθμισεις εχετε κανει; Σας αρεσει το ασπρο; Εγω πχ εχω στα σημεια στις ακρες ενα πρασινο glow ( BL bleeding να το πω δε ξερω ) . Πηρα τηλεφωνο την LG και ειπαν να ελεγξω το HDMI καλωδιο και την καρτα γραφικων. Σ εσας σε μαυρο φοντο απλως εχει ενα απαλο glow;Εσεις τι καλώδιο HDMI εχετε βαλει;
HellhammeR Φεβρουάριος 9, 2013 #68 Φεβρουάριος 9, 2013 άμα είναι πράσινο και σε ενοχλεί, ζήτα απο την LG να στην αλλάξει. Το φυσιολογικό θα ήταν να είχες ένα απαλό ασπρούλιασμα σε διαφορετικές γωνίες θέασης. Πόσταρε photo να δούμε.
ReaperX Φεβρουάριος 9, 2013 #69 Φεβρουάριος 9, 2013 Tις ρυθμίσεις που χρησιμοποιώ τις έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ.Το άσπρο μου φαίνεται μια χαρά όπως και οι διάφορες διαβαθμίσεις του γκρι και του μπεζ.Στη δικιά μου στην κάτω αριστερή γωνία ,σε τελείως μαύρο φόντο και εστιάζοντας εκεί μπορώ να αντιληφθώ μόνο ένα απαλό glow.Καλώδιο έχω ένα 3μετρο τρέχα γύρευε.Ψηφιακό σήμα είναι έτσι κι αλλιώς μη περιμένεις διαφορές με καλώδιο παρά μόνο αν έχεις πέσει σε προβληματικό.
astrovasilis Φεβρουάριος 9, 2013 #70 Φεβρουάριος 9, 2013 Τώρα παίζω brightness/contrast 40/80 black low gamma 1 color temp mediumΚαι εχεις καλο ασπρο με φωτεινοτ. 40 και αντιθ. 80;black και γω low color temp το βαλα user. 42 35 73 gamma : gamma 1.
theoamd Φεβρουάριος 9, 2013 #71 Φεβρουάριος 9, 2013 Προτείνω κάτι τέτοιο.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157154Εγγυημένα value for money.
NooDle Φεβρουάριος 9, 2013 Author #72 Φεβρουάριος 9, 2013 Και εχεις καλο ασπρο με φωτεινοτ. 40 και αντιθ. 80;black και γω low color temp το βαλα user. 42 35 73 gamma : gamma 1. με αυτα τα setting εγώ τα βλέπω ολα μπλε μηπως να μαζευτουμε για ομαδικη για calibration tool?
astrovasilis Φεβρουάριος 9, 2013 #73 Φεβρουάριος 9, 2013 απο CCC τωρα αυτα τι κανουν βεβαια τι να σας πω. Λεγανε οτι εχει ενα θεματακι στο ασπρο. Ωραιο design δεν λεω αλλα θελει δουλιτσα για να τη στρωσεις.
ReaperX Φεβρουάριος 9, 2013 #74 Φεβρουάριος 9, 2013 Tα χρώματα έχουν τεράστια απόκλιση έτσι όπως τα έχεις ρυθμίσει :wassat:Tώρα τι να πω του καθενός το μάτι βολεύεται κι αλλιώς.Συχνά βλέπω πχ φωτεινότητες που παίζουν πολλοί σε tv/monitor κτλπ που εγώ αν το βάλω μου καίει τα μάτια.Από περιέργια αν δε βαριέστε ρίχτε ένα upload το χαρτί με το calibration που έχει μέσα.Θέλω να δω τι διαφορές υπάρχουν,αν υπάρχουν.
Volrath Φεβρουάριος 9, 2013 #75 Φεβρουάριος 9, 2013 Ήθελα να δω πώς συγκρίνεται το bleeding της οθόνης του reaperx με τη δικιά μου... 30s exposure ήταν μάλλον πολύ.... Κλειστά τα φώτα/μαύρο background...
giogio Φεβρουάριος 9, 2013 #76 Φεβρουάριος 9, 2013 Παιδια μετα απο αυτο που εχω Dell S2409W 24-inch Widescreen Flat Panel Monitor αξιζει να μεταβω στο lg που αναφερετε;θα αξιζει η αλλαγη αυτη;
astrovasilis Φεβρουάριος 10, 2013 #77 Φεβρουάριος 10, 2013 [MENTION=3700]ReaperX[/MENTION] τι ρυθμισεις εχετε στον CCC και στην LG;
syban Φεβρουάριος 10, 2013 #78 Φεβρουάριος 10, 2013 ReaperX και NooDle το ίδιο έχετε ? είμαι και εγώ σε φάση αλλαγής από LG Flatron E2351 και να πω την αλήθεια κοίταζα LG IPS237L | Skroutz.gr αλλά μετά είδα το την κουβέντα σας για το 27” και με βάλατε σε σκέψεις ..
ReaperX Φεβρουάριος 10, 2013 #79 Φεβρουάριος 10, 2013 [MENTION=3700]ReaperX[/MENTION] τι ρυθμισεις εχετε στον CCC και στην LG;windows δεν έχω πειράξει τίποτα,στο λαπτοπ που την έχω προς το παρόν.Παιδια μετα απο αυτο που εχω Dell S2409W 24-inch Widescreen Flat Panel Monitor αξιζει να μεταβω στο lg που αναφερετε;θα αξιζει η αλλαγη αυτη;Η dell που έχεις είναι ΤΝ οπότε σίγουρα πέρα απ' τη διαφορά στις ίντσες υπάρχει και διαφορά στην ποιότητα του πανελ.Χρώματα και γωνίες θέασης κυρίως,εκεί που υστερούν τα ΤΝ δηλαδή.ReaperX και NooDle το ίδιο έχετε ? είμαι και εγώ σε φάση αλλαγής από LG Flatron E2351 και να πω την αλήθεια κοίταζα LG IPS237L | Skroutz.gr αλλά μετά είδα το την κουβέντα σας για το 27” και με βάλατε σε σκέψεις ..Nαι το ίδιο.Κι εγώ για το 23ρι πήγαινα αλλά μπήκα σε σκέψεις και ευτυχώς πήρα το 27ρι.Αν διαθέτεις τα παραπάνω χρήματα χτύπα τη χωρίς δεύτερη σκέψη!!
syban Φεβρουάριος 10, 2013 #80 Φεβρουάριος 10, 2013 Και μιλάμε για αυτήν έτσι LG IPS277L | Skroutz.gr ??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.