Jump to content

Κοπή πίτας 2013: Η Συντέλεια μπορεί να περιμένει®

astrolabos

Recommended Posts

50/50 και για εμένα.

Απλα παρ'ότι είμαι από Αθήνα αν φτάσω θα φτάσω με καθυστέρηση. Να μη χαλάει η παράδοση.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply
Ελα ρε... τον Κλεισθενάκο; :'(

μην αγχωνεσαι , θα βαλουμε τον αλλον κλεισθενη στη σουβλα

Αμα ερθω και εγω που εχω να εμφανιστω στα κοινα χρονια ολοκληρα θα με κανετε παρεα?

Έλα εσύ και θα σου έχουμε μαρούλι /λάχανο :p

Sent from my Samsung S3, using Tapatalk 2

ε ******* δνε είναι να σκάσω την 20άρα για μαρουλάκι;

Αμα ερθω και εγω που εχω να εμφανιστω στα κοινα χρονια ολοκληρα θα με κανετε παρεα?

Να φωνάξουμε και τον Πιερο και μια γνωστή του.

Οι παρακάτω κύριοι ξέρουν τι εννοώ.

[MENTION=23]DJD[/MENTION] [MENTION=27]RootX[/MENTION]

Sent from my iPad using Tapatalk HD

eleoroflorololdenied αν ερθεις μαριε:p

Να φωνάξουμε και τον Πιερο και μια γνωστή του.

Οι παρακάτω κύριοι ξέρουν τι εννοώ.

[MENTION=23]DJD[/MENTION] [MENTION=27]RootX[/MENTION]

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Ποια φιλη του?Ο κωστας και ο φανης ξερουν αλλα εγω δεν το καταλαβα. Ειναι καμμια κωδικη ονομασια? :p

[MENTION=21984]fatalara[/MENTION] [MENTION=981]stratos1978[/MENTION] και λοιποι Πατρινοι, να κανουμε και εμεις την εμφανιση μας?!? εγω ψηνομαι να παμε σαν το αντικρυστο που θα μας φτιαξει η karmen :pleasantry:

Χμμ.. Θα είμαι Ελλάδα τότε. Να μπω πάγκο; :p

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] [MENTION=124]NoDsl[/MENTION] θα είστε Καλαμάτα; :whistle2:

Χμμ.. Θα είμαι Ελλάδα τότε. Να μπω πάγκο; :p

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] [MENTION=124]NoDsl[/MENTION] θα είστε Καλαμάτα; :whistle2:

Σήμερα το έκανα το Καλαμάτα-Αθήνα-Καλαμάτα και τώρα είμαι αλοιφή. Δε ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να το επαναλάβω εργάσιμη μέρα. Αν οδηγεί άλλος, μέσα :p

ελα γτ θα θελουν καποιον να πλυνει τα πιατα

Ουστ

Σήμερα το έκανα το Καλαμάτα-Αθήνα-Καλαμάτα και τώρα είμαι αλοιφή. Δε ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να το επαναλάβω εργάσιμη μέρα. Αν οδηγεί άλλος, μέσα :p

Με το νέο δρόμο και είσαι αλοιφή; :p Εγώ κάρο δεν έχω πάντως.. Ντεν έκει ασφάλεια :coax:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.