Jump to content

Αγορά laptop

kostis_pap22

Recommended Posts

φιλε εγω θα το επερνα με κλειστα τα ματια.Αν δεις δεν εχει windows αλλα linux που ειναι δωρεαν αρα ή τιμη ειναι -100 ευρω.Δηλαδη η αξια αυτου του laptop με τα κριτηρια που εχουν ολα τα υπολοιπα ειναι 750 ευρω.Επεξεργαστης και γραφικων θηρια για λαπτοπ τετοιας τιμης.Οποτε -200 και μαρκα acer που ειναι εγγυηση μην το σκεφτεσαι καν παρτο οσο προλαβαινεις.(δεν ειναι αναγκη να μεινεις με τα linux ,μολις και αν το παρεις βρες εναν φιλο που ασχολειται να σου κανει φορματ και να σου περασει windows 7 64bit ωστε να εκμεταλευτεις και ολη την ραμ,δεν ειναι τιποτα,αν σε ηξερα στο κανα τζαμπα :p

Εχω ενα acer 13 χρονων και ενα 7 και λειτουργουν ακομα χωρις να μου εμφανισουν ποτε προβλημα στο hardware σε αντιθεση με το turbo x που χαλασε η μητρικη του ,με το hp που ανεβασε θερμοκρασια και χρειαστηκε λυσιμο μεχρι τελευταιας βιδας για να το καθαρισω,και με ενα sony που χαλασε το βυσμα του ρευματος.Εμενα τα acer για τα λεφτα τους μου εχουν βγει τελεια.

Εχω ενα acer 13 χρονων και ενα 7 και λειτουργουν ακομα χωρις να μου εμφανισουν ποτε προβλημα στο hardware σε αντιθεση με το turbo x που χαλασε η μητρικη του ,με το hp που ανεβασε θερμοκρασια και χρειαστηκε λυσιμο μεχρι τελευταιας βιδας για να το καθαρισω,και με ενα sony που χαλασε το βυσμα του ρευματος.Εμενα τα acer για τα λεφτα τους μου εχουν βγει τελεια.

+1!:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.