Jump to content

Αγορά Slim Smart TV

deninho

Recommended Posts

Όπως λέει και ο τίτλος, θέλω μια Smart TV (youtube & skype mostly), με wifi, Slim τηλεόραση, διαγωνίου 46-50", για ταινίες και ολίγα αθλητικά, σε κόστος περίπου 1500-1600€. Προσφορές κλπ δε με ενδιαφέρουν, γιατί η αγορά δε θα γίνει εδώ. Η τηλεόραση θα μπει σε τοίχο.

Έβλεπα κάτι Σάμσουνγκ που θεωρητικά με καλύπτουν, αλλά στο ΜύδιαΜαρκτ προχθές είδα 2-3 διαφορετικά μοντέλα που μοιάζαν πάρα πολύ (σ8000, σ7000) και δεν κατάλαβα τις διαφορές.

Λοιπόν μιας και είναι η δουλειά μου οι τηλεοράσεις, θα σου πω ό,τι θες.

Πάρε με ένα τηλ μόνο...

Αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι κατά πόσο σε ενδιαφέρει το 3d.

Από κει και πέρα για μένα 2 είναι οι επιλογές.

Samsung es6100->3d

samsung es5500->χωρίς 3d και χρειάζεται usb stick για το wifi εκτός αν η σύνδεση γίνει με ethernet κατευθείαν πάνω στην tv.

Για λεπτομέρειες και για ότι άλλο θες...call me!

Όσο για τις διαφορές ανάμεσα σε s7000-s8000 είναι μόνο το design.

Λοιπόν μιας και είναι η δουλειά μου οι τηλεοράσεις, θα σου πω ό,τι θες.

Πάρε με ένα τηλ μόνο...

Αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι κατά πόσο σε ενδιαφέρει το 3d.

Από κει και πέρα για μένα 2 είναι οι επιλογές.

Samsung es6100->3d

samsung es5500->χωρίς 3d και χρειάζεται usb stick για το wifi εκτός αν η σύνδεση γίνει με ethernet κατευθείαν πάνω στην tv.

Για λεπτομέρειες και για ότι άλλο θες...call me!

Όσο για τις διαφορές ανάμεσα σε s7000-s8000 είναι μόνο το design.

δηλαδή η σ6100 ή η σ5500 είναι καλύτερη από την σ7000;

3δ θέλει και τα ειδικά γυαλιά, ε; Μάλλον δεν ενδιαφέρει, αλλά χου κέαρς; Αν δεν είναι κατώτερη σε 2δ σε σχέση με τις μη 3δ, ας υπάρχει.

Επίσης, για σλιμ τηλεόραση κοιτάμε μόνο Σάμσουνγκ;

Δεν είναι καλύτερες αλλά δεν είναι και χειρότερες.

Φοράνε σχεδόν ίδιο πάνελ.Η διαφορά τους στο πάνελ είναι στο 3D.

Από κει κ πέρα είναι στην κάμερα κ στο design.

Το 3D θέλει γυαλιά,ναι!

Επίσης απεικονίζουν πολύ καλά το 2D σε 3D που μετατρέπουν με ένα κουμπί οποιοδήποτε κανάλι και input για ταινία(αυτό το κάνουν όλες οι samsung που αναφέρουμε εκτός από την 5500 που δεν είναι 3d!).

Μία ακόμη διαφορά με τις 7000&8000 είναι ότι αυτές είναι διπύρηνες αλλά αυτό έχει να κάνει με το ιντερνετ περισσότερο και όχι με την εικόνα σε 2d αλλά κάπως σε 3d.

Και ακόμα ότι παίρνουν κιτ αναβάθμισης και ότι μπορούν να αυξήσουν μνήμη και cpu για πιο γρήγορες αλλά όταν βγουν τα κιτ και όσο θα κάνουν και χωρίς ιδιαίτερο λόγο για διαφορά στην εικόνα!

Με λίγα λόγια, αν σε ενδιαφέρουν τα συμπράγκαλα (κιτ,κάμερες,BETTER 3D), τότε πας σε αυτές.Αν όχι τότε πας σε 6100 που τα έχει όλα και συμφέρει.

Για μένα, ναι,πας μόνο σε samsung όταν μιλάμε για led.

Ειδάλλως σε Panasonic όταν μιλάμε για plasma(με προϋπόθεση σκοτεινό χώρο).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.