vellamos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2013 καλημερα σας και μπαινω στο θεμα. εχω φτιαξει ενα σαιτ σε wordpress με το xampp και σημερα αποφασισα να το δημοσιευσω. ετσι εκανα λογαριασμο στο 000webhost και ολα πηγαν καλα κατα το ανεβασμα. το προβλημα ειναι οτι δεν μου βγαζει την δουλεια που ειχα κανει. μου το βγαζει χωρις το θεμα που ειχα και χωρις τις κατηγοριες και τελειως απο την αρχη δηλαδη. τι πρεπει να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιανουάριος 16, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 Δεν έχω καμία σχέση με wordpress, αλλά από την στιγμή που δεν το έσβησες από τον σκληρό, δεν έχει χαθεί τίποτα. Μάλλον κάτι έκανες λάθος στην διαδικασία ανεβάσματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vellamos Ιανουάριος 16, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 αυτο που ρωτω ειναι αν υπαρχει τροπος να μεταφερω τις ρυθμισεις... γιατι εχω φαει αρκετες μερες δουλειας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Ιανουάριος 17, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2013 Καλησπέρα,και εγώ δε ξέρω από wordpress αλλά σε όλα τα CMS υπάρχει plugin ή έτοιμο feature για site backup/restore.Για να ανεβάσεις ένα έτοιμο site σε άλλο server θα πρέπει να ακολουθήσεις τη συγκεκριμένη διαδικασία (backupαπο το pc σου και restore στο server) για να περαστούν όλες οι αλλαγές σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.