Jump to content

Cos-mos.gr MICROSTREAM Ε.Π.Ε ΕΜΠΟΡΙΑ Η/Υ

ThorLite

Recommended Posts

Μπορεί κάποιοι να αγοράσανε και να μην είχαν προβλήματα με την αγορά τους αυτό το πιστεύω. Μπορεί η/ο ασχετη/ος που αντιγράφει τα χαρακτηριστικά στο site τους να έκανε πραγματικά λάθος και να μην ήτανε κομπίνα.Αν του μιλάγανε ευγενικά, αναγνώριζαν το λάθος τους ίσως ο συνάδελφος να το κράταγε,να μην έδινε συνέχεια αλλά άρχισε ο μάστορας τις ειρωνείες και τα γαλλικά και του γύρισε το μάτι.

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

να γιατί δεν βάζουν paypal τα ελληνικά καταστήματα. Θα μπορούσαν να χρεώνουν τα παραπάνω έξοδα του paypal (παραπάνω προμήθεια από visa/mastercard) όπως τα γερμανικά καταστήματα στην τιμή (+1,2,3% σε σχέση με την τιμή μέσω πιστωτικής).

Ακόμα και οι πιστωτικές (Visa/Mastercard) δίνουν δικλείδες ασφαλείας προς όφελος του καταναλωτή αλλά στην Ελλάδα οι "τράπεζες" που τις αντιπροσωπεύουν κάνουν την πάπια αν δεν πάρουν εξώδικο πρώτα από τον καταναλωτή.

Μ2... Όλες σωστά γραμμένες, χωρίς ορθογραφικά λάθη, χωρίς greeklish... Περίεργο...

image.png

Αυτό έχει να κάνει με τις προδιαγραφές των αξιολογήσεων που θέτει το Skroutz. Εάν έχετε κάνει ποτέ αξιολόγηση καταστήματος, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει ένα moderation και εάν έχει ελαττώματα όπως greeklish, πολλά κραχτά ορθογραφικά ή κακούς χαρακτηρισμούς, σου στέλνει μηνυμα το Skroutz. Μου΄χει τύχει κι εμένα και ζήτησαν να κάνω διορθώσεις.

να γιατί δεν βάζουν paypal τα ελληνικά καταστήματα. Θα μπορούσαν να χρεώνουν τα παραπάνω έξοδα του paypal (παραπάνω προμήθεια από visa/mastercard) όπως τα γερμανικά καταστήματα στην τιμή (+1,2,3% σε σχέση με την τιμή μέσω πιστωτικής).

sorry,είναι λίγο offtopic αυτο που θέλω να ρωτήσω.

όταν αγοράζεις απο ebay (απο μαγαζί, όχι ιδιώτη) κ πληρώνεις μέσω paypal , ποιός χρεώνεται συνήθως το 3% προμήθεια που παίρνει το paypal?

sorry,είναι λίγο offtopic αυτο που θέλω να ρωτήσω.

όταν αγοράζεις απο ebay (απο μαγαζί, όχι ιδιώτη) κ πληρώνεις μέσω paypal , ποιός χρεώνεται συνήθως το 3% προμήθεια που παίρνει το paypal?

Ο έμπορος. Το συνυπολογίζει στην τιμή που αναφέρει.

Mου εχει τυχει και εμενα και μαλλιστα απο γνωστο μαγαζι στην Στουρναρη, Pc lab/store δεν θυμαμαι γιατι πανε χρονια. Εβγαλα ακρη μονο οταν επικοινωνησα απο μονος μου με την αντιπροσωπεια...και εκει που 2 μηνες τους επαιρνα καθε μερα τηλεφωνο και με κοροιδευαν στο μαγαζακι, οταν επικοινωνησαν με την αντιπροσωπεια εγιναν ξαφνηκα ανθρωποι.

Οσο εχουμε αγνεια πανω σε ενα θεμα ολοι καλοι μας φαινονται...μολις υποψιαστουμε λιγο βλεπουμε ποσο απατεωνες ειναι.

Καλα ξεμπερδεματα απο μενα. Προσωπικα αν διαβασω κατι ασχημο για μαγαζι που δεν εχω αποψη, το βαζω απευθειας μαυρη λιστα.

Αποτελέσματα για Α.Φ.Μ. : 997735330 Τίτλος:

Επωνυμία: MAGIC COSMOS ELECTRIC TECHNOLOGY LIMITED

Περιγραφή Κύριας Δραστηριότητας: ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Ταχ. κωδικός Αλληλογραφίας: 14231

Κύρια Δραστηριότητα: 47413100

Ημ/νία Έναρξης: 07/07/2010

Ημ/νία Διακοπής:

Περιγραφή ΔΟΥ: ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ(ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ,Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ)

Περιοχή Αλληλογραφίας: Ν ΙΩΝΙΑ

Ένδειξη Απερνεργ. Α.Φ.Μ.: ΕΝΕΡΓΟ

Αριθμός Αλληλογραφίας: 350

Οδός Αλληλογραφίας: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Κωδικός ΔΟΥ: 1131

Τηλέφωνο Επιχείρησης: 2102514211

Fax Επιχείρησης:

Α.Φ.Μ.: 997735330

Αποτελέσματα για Α.Φ.Μ. : 997735330 Τίτλος:

Επωνυμία: MAGIC COSMOS ELECTRIC TECHNOLOGY LIMITED

Περιγραφή Κύριας Δραστηριότητας: ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Ταχ. κωδικός Αλληλογραφίας: 14231

Κύρια Δραστηριότητα: 47413100

Ημ/νία Έναρξης: 07/07/2010

Ημ/νία Διακοπής:

Περιγραφή ΔΟΥ: ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ(ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ,Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ)

Περιοχή Αλληλογραφίας: Ν ΙΩΝΙΑ

Ένδειξη Απερνεργ. Α.Φ.Μ.: ΕΝΕΡΓΟ

Αριθμός Αλληλογραφίας: 350

Οδός Αλληλογραφίας: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Κωδικός ΔΟΥ: 1131

Τηλέφωνο Επιχείρησης: 2102514211

Fax Επιχείρησης:

Α.Φ.Μ.: 997735330

Από το site τους:

Η εταιρία COSMOS ιδρύθηκε στις 12/08/2006 και εξυπηρετεί παραγγελίες στο διαδύκτιο από τον Αύγουστο του 2007 στο διαδικτυακό χώρο Cos-Mos

Συνεχίζει να βρωμάει...

Μέτα από μερικά τηλέφωνα του ΙΝΚΑ(Άμεση επέμβαση Μπράβο στα παιδιά) και του skroutz.gr ο κύριος cosmos πήρε τηλέφωνο τον συνάδελφο την Παρασκευή το απόγεμα ζήτησε συγνώμη και την Τετάρτη θα έχει τον σωστό εκτυπωτή από ότι του είπε.

τεινει να γινει classic σαν τις ελληνικες ταινίες

αίσιο τέλος....ΑΛΛΑ γιατί τόση ταλαιπωρια για να πάρει κανεις το αυτονόητο σε αυτή την μπανανία που ζούμε? :angry:

image.png

Αυτό έχει να κάνει με τις προδιαγραφές των αξιολογήσεων που θέτει το Skroutz. Εάν έχετε κάνει ποτέ αξιολόγηση καταστήματος, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει ένα moderation και εάν έχει ελαττώματα όπως greeklish, πολλά κραχτά ορθογραφικά ή κακούς χαρακτηρισμούς, σου στέλνει μηνυμα το Skroutz. Μου΄χει τύχει κι εμένα και ζήτησαν να κάνω διορθώσεις.

Εγγραφη προσφατα, 2 (δυο) ποστ που προσπαθουν να "ξελασπωσουν" το μαγαζι.

Αντι να γραφετε εδω γιατι δε τον εξυπηρετειτε τον ανθρωπο ρε παιδια ? :hehe:

Δηλαδη θα πρεπει να δεχτουμε την ταλαιπωρια,την απαξιωση και την υποτιμηση της καταστασης του προβληματος που μας εδειξε το εν λογω καταστημα και τωρα θα πρεπει να δεχτουμε οτι θα μας δωσει τον κανονικο εκτυπωτη.Δεν ξερω αν μπορεις να παρεις τα λεφτα σου πισω γιατι πραγματικα δεν αξιζουν ουτε € να τους δωσεις μετα απο ολη αυτη την ιστορια .

Χαιρετώ κι εγώ και πραγματικά λυπάμαι για την ταλαιπωρία... Πάμε λοιπόν... Φοράω γυαλιά αλλά δεν στραβώθηκα ακόμα: Cos-mos - Πληροφορίες καταστήματος | Skroutz.gr διαβάστε τις 2 τελευταίες κριτικές που έκαναν οι (πελάτες τρομάρα τους) copy paste και οι 2 αλλά ο ένας δεν έβαλε τελείες. Να προσθέσω ότι : Άψογη συνεργασία, άμμεση αποστολή. Το συνιστώ σε όλους... το (άμμεση) όπως γράφει ο ικανοποιημένος πελάτης γράφεται με 1 μ και όχι με 2. Απ'οτι φαίνετε σκεφτήκαν πάρα πολύ την ιστοριούλα τους γιατί τόσες μ@....ες δεν γράφουν ούτε στο πλαίσιο.

Κατα ποσο αξιοπιστες μπορει να ειναι οι αξιολογησεις? Μπορει το οποιοδηποτε καταστημα να φτιαξει ενα σωρο λογαριασμους και να αφηνει θετικα σχολια.

Δεν ξερω αν γινεται κατι τετοιο αλλα μου φενεται πολυ ευκολο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.