Jump to content

Βοήθεια για αγορά κάρτα γραφικών

Giannis_

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα την βοήθεια σας για αγορά κάρτα γραφικών.. Κοιτάω περίπου σε τιμές max των 85Ε...

Το pc μου:

Eπεξεργαστής: Intel Pentium Dual Core E5500 @ 2.80GHz

Ram: 4,00 GB Dual-Channel DDR2 (2x2gb)

Οθόνη 23''

Τροφοδοτικό 450W

Motherboard: Gigabyte GA-G31M-ES2L v2.

Τί ανάλυση οθόνης έχεις? Για τί χρήση τη θέλεις?

Γενικά για τα λεφτά αυτά σε καινούργια πας σε

7750 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

Αν και θα σου πρότεινα να κύτταγες κάποια μεταχειρισμένη μπας και βρεις τίποτα δυνατότερο.

Τί ανάλυση οθόνης έχεις? Για τί χρήση τη θέλεις?

Γενικά για τα λεφτά αυτά σε καινούργια πας σε

7750 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

Αν και θα σου πρότεινα να κύτταγες κάποια μεταχειρισμένη μπας και βρεις τίποτα δυνατότερο.

Δεν έχω τρελές απαιτήσεις, για gaming την θέλω για παιχνίδι με χαμηλές απαιτήσεις. Η οθόνη είναι για 1920x1080. Απλά το μόνο που με προβληματίζει είναι το τροφοδοτικό. Ελπίζω να μην θέλω αλλαγή και σε αυτό.

οποτε υπολογισε κ κανα 60αρι για ενα καλο τροφοδοτικο

Να σαι καλά.. άμα έχετε να προτείνεται κάτι και για τα 2.. σύνολο στα 150-160Ε με βάση και το pc..

το τροφοδοτικο ειναι gg,(στην επομενη αναβαθμηση που θα κανεις δεν θα χρειαζεται καινουριο)τωρα βεβαια μπορεις να περιμενεις κ την γνωμη καποιου αλλου.

Mια χαρά είναι το corsair.

Τώρα για gaming 1920Χ1080 η 7750 είναι λίγο ανίσχυρη.

Αν σε παίρνει να δώσεις 15€ παραπάνω για κάρτα, πήγαινε σε 7770:

ATI 7770 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

Είναι ~16-17% ισχυρότερη, σίγουρα δε θα το μετανιώσεις...

Και εγώ :)

Αλλά σε αυτά τα λεφτά η 650 η απλή είναι χώμα (=7750),

ενώ η 650ti που όντως είναι καλύτερη από 7770 πάει κομματάκι παραπάνω

650ti - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

Δηλαδή περίπου τα λεφτά που δίνει το παιδί για psu+vga.

Ειπα για nvidia γιατι ειναι πιο συμβατη με τα περισσότερα games ετσι οπως τα χουν κανει γιατι με τις ατι πλεον κουραστικα πρπει να κανεις αλχιμιες με τους οδηγους για να παιξει καλα ενα παιχνιδι.εδω εγω με την 6990 που εχω στο δευτερο συστημα μου εβαλα fat cry3 και περιμενα να το πηγαινει πετώντας αφου ειναι παιχνιδι amd evolved αλλα τριχες.τωρα η νεα σειρα 7 δεν ξερω τι λεει στα games.αυτα τα λιγα

Θα ήθελα την βοήθεια σας για αγορά κάρτα γραφικών.. Κοιτάω περίπου σε τιμές max των 85Ε...

Το pc μου:

Eπεξεργαστής: Intel Pentium Dual Core E5500 @ 2.80GHz

Ram: 4,00 GB Dual-Channel DDR2 (2x2gb)

Οθόνη 23''

Τροφοδοτικό 450W

Motherboard: Gigabyte GA-G31M-ES2L v2.

με μια 7770hd στα 107 ευρώ σε νορμάλ συνθήκες δεν είναι και τοσο απαραίτητο το τροφοδοτικό, αλλά αν κάνεις άλλες αλλαγές επιβάλλεται.

Όμως Αν έχεις αυτό το τροφοδοτικό FORCE 450W PSU

άκρος επικίνδυνο, αναβαθμισετο το αμέσως !!

εγώ πάντως με την 7750 και σε ανάλυση 1680χ1050 παίζω αρκετά ικανοποιητικά τα παιχνίδια και χωρίς lags... Εκεί που τα παίζει παρατήρησα είναι όταν ενεργοποιώ τα φίλτρα(antialiasing). Όποτε αν θες full graphics και στην ανάλυση σου, πήγαινε σε καλύτερη!

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια... θα αγοράσω το Cors CX600 με μια 7750.. Εξάλλου μόνο για ένα game(online) την θέλω με χαμηλές απαιτήσεις.. Άλλα games δεν παίζω στο pc..

Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα

Συστημα ι7 2600κ επεξεργαστη, ραμ 8gB, και τροφοδοτικο 1000watt.

Exω μια 8800gtx εδω και 5 χρονια? καπου εκει. Τοτε ηταν high end.

Θελω να παω σε κατι αντιστοιχο τωρα, ποια προτεινετε?

Αναμεται καποια καινουργια καρτα? για nvidia μιλαω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.