psyber Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2013 είμαι μεταξύ των gigabyte x79-up4 και της asus rampage iv gene. το οτί η δεύτερη είμαι small form factor την περιορίζει ουσιαστικά σε επιδόσεις; η πρώτη λένε ότι είναι σταθερή αλλά όχι ιδιαίτερα ικανή για overclocking. περιμένω τις απόψεις σας. θα συνδιαστεί με 3820. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιανουάριος 16, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 Έχεις ήδη τον 3820 ή έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο που θες να πας σε x79 (quad ddr3/πολλά pcie lanes/BCLK o/c; )Γιατί όσο γνωρίζω, ο 3770Κ είναι ανώτερος στα πάντα vs τον 3820 και η μικρή διαφορά στην τιμή καλύβεται από την διαφορά της πλατφόρμας (x79 vs z77) Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιανουάριος 16, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 θα τον παρώ από φίλο σε πολύ καλή τιμή, οπότε θεώρησε ότι τον έχω. με ενδιαφέρει βέβαια και η μελλοντική προοπτική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιανουάριος 19, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 κανείς; μια άποψη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Ιανουάριος 19, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 αν είσαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 τότε η ασους είναι μονόδρομος, απ΄την άλλη αν ψάχνεσαι γενικότερα θα σου πρότεινα και την ud3 η οποία είναι πάρα πολύ σταθερή ακόμα και αν δουλεύεις 10+ ώρες 100% load καθημερινά, και σε γλυτώνει και από αρκετά χρήματα ακριβότερων μοντέλων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιανουάριος 19, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 από overclocking τι λεει η ud3? το οτι είναι small factor η asus επηρεάζει τις επιδόσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Ιανουάριος 19, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 από overclock δεν ξέρω τι κάνει γιατί δεν έχω δοκιμάσει καθόλου, νομίζω περισσότερο μετράει περισσότερο τι cpu θα σου κάτσει παρά η μητρική.για το matx πάντως να σου πω πως η gene που είχα στο 1366 κλόκαρε μακράν καλύτερα και ποιο σταθερά από όσες atx είχαν πέσει στα χέρια μου (π6τ deluxe , dfi x58 , ud3r) Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιανουάριος 19, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 είμαι μεταξύ των gigabyte x79-up4 και της asus rampage iv gene. το οτί η δεύτερη είμαι small form factor την περιορίζει ουσιαστικά σε επιδόσεις; η πρώτη λένε ότι είναι σταθερή αλλά όχι ιδιαίτερα ικανή για overclocking. περιμένω τις απόψεις σας. θα συνδιαστεί με 3820.Φιλε παρε τη GENΕ. Oπως ολες οι ROG ειναι αστερια στο OC και εχουν καργα support.Μην κολλας οτι ειναι η μικρη καμια διαφορα στο OC δεν εχει απο τη μεγαλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιανουάριος 22, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 Και απο μενα ασους.η μιτρικες πετάνε και έχουν φουλ υποστήριξη οπως ειπε και ο φιλος απο πανω.απο gigabyte προσωπικα σε μιτρικη παντα δεν εχω και την καλυτερη γνωμη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
matteus Ιανουάριος 22, 2013 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2013 MSI Global ? Motherboard - X79A-GD65 (8D)Σιγουρα θα ειναι πολυ καλη η asus αλλα γιατι να μην εχεις 8 σλοτς μεμορι μιας και δινεις τοσα λεφτα.Εγω εχω την μσι πιο πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stevedri Φεβρουάριος 7, 2013 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2013 MSI Global ? Motherboard - X79A-GD65 (8D)Σιγουρα θα ειναι πολυ καλη η asus αλλα γιατι να μην εχεις 8 σλοτς μεμορι μιας και δινεις τοσα λεφτα.Εγω εχω την μσι πιο πανω.θα συμφωνησω με τον matteus . αν και χρηστης asrock x79 η msi ειναι φοβερη mobo. αν δεν ηταν τοσο ακριβη θα την τσιμπαγα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.