Jump to content

ποια x79?

psyber

Recommended Posts

είμαι μεταξύ των gigabyte x79-up4 και της asus rampage iv gene. το οτί η δεύτερη είμαι small form factor την περιορίζει ουσιαστικά σε επιδόσεις; η πρώτη λένε ότι είναι σταθερή αλλά όχι ιδιαίτερα ικανή για overclocking. περιμένω τις απόψεις σας. θα συνδιαστεί με 3820.

Έχεις ήδη τον 3820 ή έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο που θες να πας σε x79 (quad ddr3/πολλά pcie lanes/BCLK o/c; )

Γιατί όσο γνωρίζω, ο 3770Κ είναι ανώτερος στα πάντα vs τον 3820 και η μικρή διαφορά στην τιμή καλύβεται από την διαφορά της πλατφόρμας (x79 vs z77)

αν είσαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 τότε η ασους είναι μονόδρομος, απ΄την άλλη αν ψάχνεσαι γενικότερα θα σου πρότεινα και την ud3 η οποία είναι πάρα πολύ σταθερή ακόμα και αν δουλεύεις 10+ ώρες 100% load καθημερινά, και σε γλυτώνει και από αρκετά χρήματα ακριβότερων μοντέλων.

από overclock δεν ξέρω τι κάνει γιατί δεν έχω δοκιμάσει καθόλου, νομίζω περισσότερο μετράει περισσότερο τι cpu θα σου κάτσει παρά η μητρική.

για το matx πάντως να σου πω πως η gene που είχα στο 1366 κλόκαρε μακράν καλύτερα και ποιο σταθερά από όσες atx είχαν πέσει στα χέρια μου (π6τ deluxe , dfi x58 , ud3r)

είμαι μεταξύ των gigabyte x79-up4 και της asus rampage iv gene. το οτί η δεύτερη είμαι small form factor την περιορίζει ουσιαστικά σε επιδόσεις; η πρώτη λένε ότι είναι σταθερή αλλά όχι ιδιαίτερα ικανή για overclocking. περιμένω τις απόψεις σας. θα συνδιαστεί με 3820.

Φιλε παρε τη GENΕ. Oπως ολες οι ROG ειναι αστερια στο OC και εχουν καργα support.

Μην κολλας οτι ειναι η μικρη καμια διαφορα στο OC δεν εχει απο τη μεγαλη.

Και απο μενα ασους.η μιτρικες πετάνε και έχουν φουλ υποστήριξη οπως ειπε και ο φιλος απο πανω.απο gigabyte προσωπικα σε μιτρικη παντα δεν εχω και την καλυτερη γνωμη .

• 3 weeks later...
MSI Global ? Motherboard - X79A-GD65 (8D)

Σιγουρα θα ειναι πολυ καλη η asus αλλα γιατι να μην εχεις 8 σλοτς μεμορι μιας και δινεις τοσα λεφτα.

Εγω εχω την μσι πιο πανω.

θα συμφωνησω με τον matteus . αν και χρηστης asrock x79 η msi ειναι φοβερη mobo. αν δεν ηταν τοσο ακριβη θα την τσιμπαγα.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.