Emmfay Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2013 :help::help::help::help::help::help::help::help::help::help: Γεια σας ειμαι καινουργιος στο φορουμ.... Εγκατεστησα το Assassins 3 k το Far Cry 3. Το προβλημα μου ειναι οτι οταν ρυθμησω τα γραφηκα σε full αναλυση ενω η εικωνα ειναι τελεια το παιχνιδι αρχιζει κ αργει σαν σε ρυθμο replay.... Δεν πμορω να καταλαβω γιατι μου το κανει αυτο αφου παντα επαιζα ολλα τα παιχνιδια στην καλυτερη αναλυση!!!! :getlost: Αυτα ειναι τα specs тου PC μου... CPU: Intel® Core™2 Quad Processor Q9450 (12M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz FSB) GPU: AMD HD 6990 Series Mainboard: Gigabyte X48T-DQ6 RAM: Patriot 4Gb 1600 (7-7-7-20) Θελω βοηθεια κ την γνωμη σας για να καταλαβω τι ακριβως πμορει να φταιει... Δεν νομιζω οτι ευθηνεται η καρτα γραφηκων γιατι απο οσο ξερω ειναι αρκετα καλη!!! Σκεφτομουν μηπως θα επρεπε να αγορασω καινουργιο επεξεργαστη κ μητρικη η μηπως απλα να αφξησω την RAM!!!! Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!! :flag::flag::flag: Απλα δ ξερω τι συγκεκρημενα φταιη για αυτο δ ημουν τοσο κατατοπιστικος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKHS LIMENIKOS Ιανουάριος 15, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 εδω φιλε ανεβασε λιγο την cpu στα 463 x 8 3,7GHzIntel Core 2 Quad Q9450 Review - Overclockers Club και θα εισαι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emmfay Ιανουάριος 15, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 Σε ευχαριστω πολυ!!! Σκεφτομουν να αγωρασω καινουργια μητρικη κ επεξεργαστη. εχεις να μου πρωτηνεις κατι???? εχω δει απο μητρικη / Gigabite G1 Sniper M3 k Gigabyte X79-UD3Το εκανα στα 3,7 αλλα εκανε crah κ μετα κσεκηνησε με της κανωνηκεσ ρυθμησεις στα 2,66. Μηπως θα επρεπε να ρυθμησω τισ μνημες κ την ταση?Το εκανα στα 3,7 αλλα εκανε crah κ μετα κσεκηνησε με της κανωνηκεσ ρυθμησεις στα 2,66. Μηπως θα επρεπε να ρυθμησω τισ μνημες κ την ταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 15, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 ρευμα στο cpu εδωσες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emmfay Ιανουάριος 16, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 Δ ξέρω πόσο ρεύμα να δώσω ; :to_pick_ones_nose: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.