Jump to content

Θέμα με ddr3 1333

Strav

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλή χρονιά!!! Σήμερα πήγα και αγόρασα από το stock του πλαισίου 3*2GB adata 1333 για να αυξήσω την RAM του PC μου! έχω ήδη επάνω 3*1GB Transcend 1333 ddr3 ! Για κάποιο λόγο που αγνοώ δεν μου διαβάζει τις RAM σε κάποια SLOT τις MB ! Έχω την ECS x58b-a V1 με 64bit WINDOWS 7!

Πηγαινε στο Start , πληκτρολόγησε στο Search msconfig και κατοπιν αφου σου ανοιξει το System Configuration θα πας στην καρτελα Boot και επειτα στο Advanced Options.

Δες μήπως είναι τικαρισμένο το Maximum Memory, αν ναι, ξετικαρε το.

Άνοιξε ένα CPU-Z και δες στην καρτέλα SPD , ποιες μνήμες σου διαβάζει και σε ποιά slots.

• 4 weeks later...

Καλησπέρα. Έχω κι εγώ το εξής πρόβλημα... Έβαλα 2χ2gb corsair ddr3 1333mhz αλλα το pc τις βλέπει σαν 1066mhz... η μητρική που έχω είναι στην υπογραφή μου. Λέει οτι δέχεται Support for DDR3 1333(O.C.)/1066/800 MHz memory modules πως μπορώ να τις κάνω ώστε να τις βλέπει σαν 1333mhz??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.