Jump to content

βοήθεια με τροφοδοσία - βύσματα laptop

pady_gr

Recommended Posts

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΒΥΣΜΑΤΑΚΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΟ ΣΩΣΤΑ.. , ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ) ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕΙ .. ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΚΩΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΑΦΗΣ ΑΛΛΑ

ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΚΩΤΗΤΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΑΜΕΣΩΣ.

ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΔΟΚΙΜΕΣ...

ΤΟ ΦΩΤΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΡΕΥΜΑ ΑΝΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΑΙ..ΚΑΙ ΜΥΡΙΣΕ...

ΔΙΟΔΟΣ?

ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΕΙΝΑΙ ΗΡ

Καλώς όρισες :) και καταρχήν διόρθωσε τον τίτλο σε κάτι πιο αντιπροσωπευτικό για το πρόβλημα που έχεις, και κατα δεύτερον μην γράφεις με κεφαλαία, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ.

Δώσε μια φώτο από αυτό που αγόρασες ή κάποιο link. Δεν νομίζω ότι αγόρασες βυσματάκι αλλά κάτι άλλο. Τί;

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΑΜΕΣΩΣ

@TifoziF1 αν του λενε τετοια πιστευω οτι ειναι οκ που φωναζει :hang3:

Τωρα να το πας σε αυτον που το ειπε να στο φτιαξει.

Με την μπαταρια μονο ανοιγει ?

Η μπαταρια μου ειχε προ πολου προβλημα...

και sorry...δεν φωναζω....:coax:

Καλώς όρισες :) και καταρχήν διόρθωσε τον τίτλο σε κάτι πιο αντιπροσωπευτικό για το πρόβλημα που έχεις, και κατα δεύτερον μην γράφεις με κεφαλαία, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ.

Δώσε μια φώτο από αυτό που αγόρασες ή κάποιο link. Δεν νομίζω ότι αγόρασες βυσματάκι αλλά κάτι άλλο. Τί;

αυτο ειναι το προιον (ΣΕΤ 16 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΒΥΣΜΑΤΑ DC) Kleopatra Electronics

ειναι κιτακι και εχει ολα τα βισματα

@TifoziF1 αν του λενε τετοια πιστευω οτι ειναι οκ που φωναζει :hang3:

Τωρα να το πας σε αυτον που το ειπε να στο φτιαξει.

Με την μπαταρια μονο ανοιγει ?

Η μπαταρια μου ειχε προ πολου προβλημα...

αυτο ειναι το προιον (ΣΕΤ 16 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΒΥΣΜΑΤΑ DC) Kleopatra Electronics

ειναι κιτακι και εχει ολα τα βισματα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.