vaiserres Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2013 παιδια σκεφτομαι να αγωρασω αυρο το πληκτρολογιο Logitech G13 Advanced Gameboard Logitech G13 Advanced Gameboard | Skroutz.grαξιζει;;; ποιο πολυ το θελω για League of Legends τι λετε;;;και το αλλο που εχω τωρα θα δουλευει ταυτοχρονα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKHS LIMENIKOS Ιανουάριος 15, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 παιδια σκεφτομαι να αγωρασω αυρο το πληκτρολογιο Logitech G13 Advanced Gameboard Logitech G13 Advanced Gameboard | Skroutz.grαξιζει;;; ποιο πολυ το θελω για League of Legends τι λετε;;;και το αλλο που εχω τωρα θα δουλευει ταυτοχρονα;;μια χαρα ειναι το εχω δυο χρονια στο κουτι του το εβαλα για το bc2 μαζι με το g19 για μια βδομαδα. τωρα ειμαι με Ducky DK9008 Shine II το δινω pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaiserres Ιανουάριος 15, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2013 δεν μπορω να σου στειλω pm δεν γινεται μου λεειαξιζει να το παρω για League of Legends η οχι λες;;το σκεφτομαι να το παρω αλλα δεν ξερω ακομα...αν το βαλω μαζι με το αλλο το πληκτρολογιο θα δουλευουν μαζι;;;;αλλα και παλι 60 ευρο ειναι πολλα 80 κανει καινουργιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaiserres Ιανουάριος 16, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 Παλι δεν γινεται να σου στειλω μνμ θα το σκεφτω και θα σου απαντησω παντως το βρηκα και πιο φθηναΠεριφερειακά :: Keyboards :: Keyboard :: LOGITECH Keyboard Gameboard G13 Part No: 920-000947 - Computer4all.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιανουάριος 16, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 Δεν αξιζει για μενα,παρε ενα μεταχειρισμενο μηχανικο πληκτολογιο με τα ιδια λεφτα και θα δεις μεγαλη διαφορα,αλλιως καποιο αλλο gaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιανουάριος 16, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 εγω το βλεπω λιγο περιττο για lol. να πω οτι παιζεις wow που εχεις παρα πολλα abilites το καταλαβαινω. αλλα για lol δεν λεει Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKHS LIMENIKOS Ιανουάριος 16, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 Παλι δεν γινεται να σου στειλω μνμ θα το σκεφτω και θα σου απαντησω παντως το βρηκα και πιο φθηνα Περιφερειακά :: Keyboards :: Keyboard :: LOGITECH Keyboard Gameboard G13 Part No: 920-000947 - Computer4all.gr ξεχασες το φπα (€93,36 Με ΦΠΑ) στο απο πανω link. τεσπα κανε οτι ειναι καλυτερο για σενα . το g13 μια χαρα ειναι εχει τοσο ακριβα λογω οθονης και 87 συνολικα επιλογες μακροεντολων ,αποθηκευει εως 5 προφιλ και αλλες π@π@ριες και αυτο πληρωνεις :big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.