Jump to content

Ερωτηση πληκτρολογιο

vaiserres

Recommended Posts

παιδια σκεφτομαι να αγωρασω αυρο το πληκτρολογιο Logitech G13 Advanced Gameboard

Logitech G13 Advanced Gameboard | Skroutz.gr

αξιζει;;; ποιο πολυ το θελω για League of Legends τι λετε;;;

και το αλλο που εχω τωρα θα δουλευει ταυτοχρονα;;

παιδια σκεφτομαι να αγωρασω αυρο το πληκτρολογιο Logitech G13 Advanced Gameboard

Logitech G13 Advanced Gameboard | Skroutz.gr

αξιζει;;; ποιο πολυ το θελω για League of Legends τι λετε;;;

και το αλλο που εχω τωρα θα δουλευει ταυτοχρονα;;

μια χαρα ειναι το εχω δυο χρονια στο κουτι του το εβαλα για το bc2 μαζι με το g19 για μια βδομαδα. τωρα ειμαι με

Ducky DK9008 Shine II το δινω pm

δεν μπορω να σου στειλω pm δεν γινεται μου λεει

αξιζει να το παρω για League of Legends η οχι λες;;το σκεφτομαι να το παρω αλλα δεν ξερω ακομα...αν το βαλω μαζι με το αλλο το πληκτρολογιο θα δουλευουν μαζι;;;;αλλα και παλι 60 ευρο ειναι πολλα 80 κανει καινουργιο!!!

Παλι δεν γινεται να σου στειλω μνμ

θα το σκεφτω και θα σου απαντησω παντως το βρηκα και πιο φθηνα

Περιφερειακά :: Keyboards :: Keyboard :: LOGITECH Keyboard Gameboard G13 Part No: 920-000947 - Computer4all.gr

ξεχασες το φπα (€93,36 Με ΦΠΑ) στο απο πανω link. :)τεσπα κανε οτι ειναι καλυτερο για σενα . το g13 μια χαρα ειναι εχει τοσο ακριβα λογω οθονης και 87 συνολικα επιλογες μακροεντολων ,αποθηκευει εως 5 προφιλ και αλλες π@π@ριες και αυτο πληρωνεις :big_boss:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.