Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LAPTOP (δεν κάνει εκκίνηση)

vagos1988

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

:rubik:Γεια σας,

Άνοιξα ένα laptop hp dv7 series για καθαρισμα της ψύκτρας και για να προσθέσω θερμ. πάστα.

Έκανα μερικές βίαιες κινήσεις η αλήθεια είναι...καθώς ήταν το πρώτο laptop που ανοίγω.Τελικά τα κατάφερα.

Τα ξεσύνδεσα όλα.Τα ξαναέβαλα και τώρα έχω το εξής πρόβλημα:

πατάω το power button ανοίγουν τα λαμπάκια όλα κανονικά, το φως της οθόνης ανάβει χωρίς να δέιχνει γράμματα όμως,σκέτη μαυρίλα και μετά από 10 δεύτερα σβήνει το λάπτοπ.

δοκίμασα να το ανοίξω χωρίς μνήμες και η οθόνη δεν ανάβει καθόλου,ούτε φως (όπως πριν με κουμπωμένες τις μνήμες)

τα φωτα σας παρακαλώ :suicide2:

Αποσύνδεσε dvd drive, σκληρό και δοκίμασε άν ανάβει αφού αφαιρέσεις την μπαταρία και την ξανασυνδέσεις. Το γνωστο δηλαδή clear cmos/ ...bios.

Άν δουλέψει, σύνδεσε πάλι drive και δίσκο, ρύθμισε και το bios και είσαι jet.

μπαταρία δεν έχω καθόλου...μου εχει χαλάσει...θα δοκιμάσω αυτό που μου είπες και επανέρχομαι...

ευχαριστώ

βασικά το λαπτοπ λειτουργει κανονικα γιατι το συνδεσα με την οθονη του σταθερου και το ειδα...

για καποιο λόγο ομως η δικια του οθονη δειχνει μονο φως στην αρχη και οταν φορτωσουν τα windows σβηνει το φως και φαινεται σκετο μαυρο??

χαλασε η οθονη η η καρτα γραφικων????

τα ξεσυνδεσα ολα τα ξανασυνδεσα και ειναι οκ τωρα...κοπηκε το ενα καλωδιακι απο bluetooth ομως...μπορει να εφταιγε αυτο...δεν ξερω

ευχαριστω μπορει να κλεισει το θεμα

Την επομενη φορα να εισαι προσεκτικος οταν ανοιγεις λαπτοπ:baby: καθως επισης στο youtube μπορεις να δεις πως ανοιγει για την αποφυγει ζημιων.:mobile:

• 2 weeks later...

Έχεις δίκιο...Όταν είδα το βίντεο ήταν ήδη αργά :D:TD:

(μείον 1 bluetooth + τα ψευτοασημένια πλαστικά στο πλάι ελαφρώς κακοποιημένα - ευτυχώς κουμπώσανε)

Αλλά αν δεν χαλάσεις...δεν μαθαίνεις χεχε :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.