Jump to content

Yamakasi Catleap 120hz 27"" IPS LG Panel

Helly

Recommended Posts

Επειδη εχω περασει και απο Samsung 2233Rz (120hz TN) και μετα σε HP ZR2740w και τωρα την Yamakasi ,θα πω οτι δεν μπορεις να συγκρινεις ντοματες με αγγουρια.

H διαφορα ειναι η αναλυση 2560x1440 . Οποιος θελει να παει σε 1080p 120hz μπορει να επιλεξει απο τα απειρα μοντελα TN της αγορας.

Αν καποιος θελει να εχει την max ποιοτητα εικονας και 120hz ειναι μονοδρομος.

Την 2233RZ την εχω 3 χρονια τωρα.

Το βασικο μου παραπονο απο τοτε που την πηρα ειναι το μαυρο (ουτε ειναι βαθυ ουτε υπαρχει ομοιογενεια λογω backlight bleed ) μετα ηταν τα ξεπλυμενα χρωματα οσπου βρηκα καποια ετοιμα settings και υσηχασα. πιο μετα παιζοντας FPS ξενερωσα επειδη καταλαβα οτι δεν γλιτωσα τελικα απο το ghosting (μικρο μεν αλλα ορατο)

Η αναλυση ειναι οντως ενα θεμα, το 1080p σε 24" για τα δικα μου ματια τουλαχιστον φαινεται κρυσταλλο , τα 1680 σε 22 ιντσες πιο πολυ μου θυμιζουν 19αρα crt σε αναλυση 1024.

Οι γωνιες θεασης ειναι πραγματι πολυ περιορισμενες αλλα αυτο δεν με ενοχλει ιδιαιτερα.

Δεν λεω πως αυτες με το lightboost αξιζουν τα 500 ευρω που ζητανε, σε Benq δεν τα δινω κιολας γιατι εχει ενα σωρο αχρηστα features ( remote control 1:1 mapping CSS color profile κλπ ) που ισως και να μην τα χρησιμοποιησω ποτε.

Οφειλω να παραδεχτω ομως,οτι για hardcore gaming to μοντελο 2411Τ ειναι η καλυτερη λυση στην αγορα λογω απειροελαχιστου motion blur και input lag :)

Για μενα λοιπον το επομενο milestone ειναι ενα τετοιο monitor και το αμεσως επομενο προβλεπω πως θα ειναι κατι σαν lightboost σε pva/mva panel, μιας και σε IPS ειναι λιγο δυσκολο να βρω καλο μαυρο για να ικανοποιησω το αχτι μου :p

• 1 month later...

Παιδια η οθονη ειναι glossy σωστα? Αν ναι ξενερωσα....:slap:

Επισης [MENTION=649]Aias[/MENTION] ποσο σου κοστισε?

Επειδη εχω περασει και απο Samsung 2233Rz (120hz TN) και μετα σε HP ZR2740w και τωρα την Yamakasi ,θα πω οτι δεν μπορεις να συγκρινεις ντοματες με αγγουρια.

H διαφορα ειναι η αναλυση 2560x1440 . Οποιος θελει να παει σε 1080p 120hz μπορει να επιλεξει απο τα απειρα μοντελα TN της αγορας.

Αν καποιος θελει να εχει την max ποιοτητα εικονας και 120hz ειναι μονοδρομος.

Παιδια η οθονη ειναι glossy σωστα? Αν ναι ξενερωσα....:slap:

Επισης [MENTION=649]Aias[/MENTION] ποσο σου κοστισε?

Ναι όλες οι κορεατικής είναι glossy.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Κριμα ηθελα να παρω μια απο τις 2 αλλα ειδα το glossy panel και το πακτωμενο stand τους (τη βαση στηριξης) και αλλαξα γνωμη. :drool:

Κριμα ηθελα να παρω μια απο τις 2 αλλα ειδα το glossy panel και το πακτωμενο stand τους (τη βαση στηριξης) και αλλαξα γνωμη. :drool:

Η οθονη ειναι glossy και η βαση ειναι για κλωτσιες...αφου μερικες φορες πιεζω το ενα ακρο απο την οθονη και το αφηνω ωστε να κανει ταλαντωση και να γελαω :) (τοσο χαλια ειναι η βαση) .

Η οθονη κοστiσε καπου στα 470 ευρω μαζι με τα εξοδα εκτελωνισμου.

Πολλες οθονες απο το ebay που λενε οτι ειναι 120hz δεν ειναι και θελει πολυ προσοχη.Δειχνουν 120hz αλλα παιζουν στα 60hz.

βεβαια πουλαει και ο 120hz.NET - Source for 120hz 1440p Monitors - Latest News αλλα τον εχει καβαλησει τον αμανε πολυ, και απο 555 $ εχει παει πολυ πανω.

αλλα ειναι ωραια να παιζεις crysis 3 σε 2560x1440 με 120hz

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.