Jump to content

Yamakasi Catleap 120hz 27"" IPS LG Panel

Helly

Recommended Posts

Λοιπον το αφηνω εδω και το κοιταμε αν ειναι να κανονισουμε ακομα και ομαδικη

Yamakasi Catleap Q270 "2B Extreme OC" - 120Hz.NET Store

Tα Αρνητικα

Τα 717 $ = 537.44 τσουζουν λιγο.

Προφανως ειναι για shiping Aμερικη και εχει 400$ declared customs cost, οποτε δε πληρωνεις τελωνιο ?Καποιος να το ψαξει και για ευρωπη τι παιζει.

Τα θετικα 1440p

IPS oclocked 135Ηz :-O

30$ μεταφορικα μονο DHL βλεπω και δε μ αρεσει μην μας "γδυσουν" στο τελωνιο

τα λεφτά είναι αρκετά και θα προτιμούσα κάποιο επώνυμο monitor να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από θέμα εγγύησης τουλάχιστον

με το συγκεκριμένο αν συμβεί κάτι θα πηγαινοέρχεται βόλτες στον ατλαντικό άντε μεταφορικά άντε κανένα τελωνείο,αξίζει όλο αυτό το ρίσκο ;

από την άλλη τα 135hz μόνο με overclock και ότι συνεπάγεται αυτό για το πάνελ,δεν νομίζω να είναι και ότι καλύτερο σε τέτοιες αναλύσεις να πιέζουμε να βγάλουμε hz πόσο θα αντέξει

τα λεφτά είναι αρκετά και θα προτιμούσα κάποιο επώνυμο monitor να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από θέμα εγγύησης τουλάχιστον

με το συγκεκριμένο αν συμβεί κάτι θα πηγαινοέρχεται βόλτες στον ατλαντικό άντε μεταφορικά άντε κανένα τελωνείο,αξίζει όλο αυτό το ρίσκο ;

από την άλλη τα 135hz μόνο με overclock και ότι συνεπάγεται αυτό για το πάνελ,δεν νομίζω να είναι και ότι καλύτερο σε τέτοιες αναλύσεις να πιέζουμε να βγάλουμε hz πόσο θα αντέξει

Για τα λεφτα θα συμφωνησω αλλα αν βγει κατι επωνυμο με τα ιδια χαρακτηριστικα trust me κατω απο 800euro δε θα παει για να μην πω 1000αρικο.Επισης θα ειναι σε limited quantities λογω ηλεκτρονικων και κατα πασα πιθανοτητα παλι θα πρεπει να το παρεις απο interneto μαγαζο εξωτερικου.Eδω το ASUS το 27αρι 144hz eιναι ΤΝ 1920*1080 και ζηταει 460Ε

Οσων αφορα το oclock κιολας με τα τελευταια driver ολες οι nvidia και οι Ati απο 69xx και πανω για ATI και απο 5xx και πανω για nvidia τις παιζουν στα 120hz το λιγοτερο.

Επισης κατι λεγεται οτι ειναι κοντα να δουλεψει και το 3D Vision απλα θα χει BLUR λιγο οπως τα πρωτης γενιας 3D vision monitor πχ LG,Samsung 2233rz

Τι διαφορά έχει από τα catleaps q270 που έχουν στο ebay 340€ με τα μεταφορικά μέσα; Επειδή θα σου κάτσει στανταρ το overclockable κομμάτι; Και με τόσα φράγκα, οι τύποι δε δίνουν καν 0pix panel.

Μπάαααααα

Νταξ, δε βρήκα της catleap τώρα - αν και είμαι σίγουρος ότι μπορείς να βρεις.

Περισσότερο πουλάνε αυτά τώρα, 322 με μεταφορικά. Έχει κάμποσα άλλα παραδείγματα.

Μέχρι 4 κατοστάρικα να το δεχθώ, αλλά 550 κατοστάρικα τώρα, μπορεί να μη παίρνεις 120Ηz ips, αλλά παίρνεις dell 27ρι ips με ίδια ανάλυση, ή το 2560x1080 29ρι με ελληνική εγγύηση.

Παιδια στο θεμα μας 60hz δε μιλαω καν για 100 γιατι τοσο εχουν τα C κλειδωμενα 60 τελεια και παυλα

σε σχεση με 120+ ειναι μερα με τη νυχτα.Ειδικα για IPS monitor χωρις overdrive.Aν το θελετε μονο για επεξεργασια εικονας video δουλειες γραφειου παω πασο 340euro για 27αρι 1440p ΙPS ειναι τρελη τιμη.

Εγω πιστευω αν το βρουμε σε ομαδικη τιμη κοντα στο 400αρι θα ταν super

Εφοσον δεν παιζει hack για lightboost σε 2D δεν το θεωρω και τοσο καλο deal εκτος αν ψαχνει καποιος για monitor all-around χρησης.

[uPDATED] Eliminate Motion Blur While Gaming With NVIDIA LightBoost! - Tips & Tricks - Articles - Home - techngaming.com

LightBoost HOWTO | The Blur Busters Blog

Ηδη υπαρχει καμποσο motion blur στα περισσοτερα 120αρια TN, ουτε που θελω να σκεφτομαι πως θα ειναι η κινουμενη εικονα σε IPS, αν καποιος εχει ηδη ενα 120αρι και χρησιμοποιει την οθονη του κυριως για gaming τοτε το επομενο milestone γι αυτον ειναι ενα απο τα πιο καινουργια 120αρια που υποστηριζουν lightboost, πιστευω πως ενας gamer αμα παει απο 120hz TN σε 120hz IPS δεν θα κανει upgrade αλλα downgrade.

Μια ερωτηση μιας και αρχιζω και μπαινω στην πριζα τον τελευταιο καιρο...

Ποιο ειναι το καλυτερο μονιτορ που μπορεις να αγορασεις σημερα στις 27'' και 120hz?

Η κυρια χρηση του Pc ειναι gaming και αναπαραγωγη ταινιων...

Ρωτηστε και καποιον που την εχει :)

Το μονιτορ ειναι απιστευτο.Τα λεφτα ειναι πολλα (παρα πολλα θα ελεγα ) και πριν 1 μηνα περιπου το 120hz το ειχε στα 555$ με τα μεταφορικα.Το θετικο βεβαια ειναι οτι ειναι πολυ αξιοπιστο site και σιγουρα δεν θα υπαρχει προβλημα με την αγορα.Εκμευταλευονται το γεγονος οτι δεν υπαρχει αλλο του ειδους μεχρι στιγμη και το χτυπανε αλυπητα.

Αν καποιος σκεφτεται αγορα να ξερει οτι τα στελνουν με μεταφορικη απο Κορεα οποτε μαλλον παει και εκτελωνισμος καπου στα 100 ευρω + (στην καλυτερη περιπτωση).

Προσωπικα την τελευταια στιγμη ακυρωσα την αγορα και σε 1 μερα μου εβαλε το παιδι ολα τα λεφτα πισω (μεσω paypal) στο λογαριασμο μου επειδη πηρα την οθονη απο φιλο που την ειχε αγορασει απο ebay σε καλυτερη τιμη (απο τα μοντελα του 10 που κλοκαρανε ).Για να μην την πατησει καποιος κυκλοφορουν και στο ebay τα multi σε πολυ καλές τιμες αλλα δειχνουν 120hz αλλα κανουν frame drop τα επιπλεον frames.

Οσο αφορα το gaming.Ακομα και με την φιλοτιμη 7950 που εχω (σκεφτομαι για cf αλλα γενικα στο ξεκλειδωμα στα 120hz δεν ξερω πως θα αντιδρασει το monitor επειδη παιζει με κολπο απο τον ToastX ή για gtx 680) αν δει καποιος battlefield 3 θα παθει εγκεφαλικο (2560x1440)

Πριν παρω το μονιτορ ειχα το HP ZR2740w .Το hp εχει καλυτερη εικονα αλλα σε παιχνιδια καμια σχεση...

Πολλα λεφτα ρε Μητσο.

Imho τα 2Β ηταν για οσους προλαβαν την πρωτη ουσιαστικα βδομαδα που επαιξαν οι Κορεατες και πηραν 2Β με 300 και τερμα. Εγω πηρα 2η βδομαδα και ηρθε 2C. Καποιοι πηραν πιο μετα λιγοτερο δημοφιλη με προστατευτικο γυαλι και ηταν "παλιο στοκ" 2Β.

Τωρα για 500+ δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο.

Αυτο το πραγμα με το αρμεγμα με +200e καπελλο για τον "παλιο" controller που επιανε 120Hz το θεωρω γελοιο!

Τα Κορεατικα ηταν για τα 300 ευρω. Οταν πας στο 500ρικο χαλαει πολυ η σουπα ακομα και για 120Hz. Για μενα προτιμω να δωσω 750-800 να παρω 3 για Eyefinity παρα 500 για 1...

Γενικα κατι βρωμαει τον τελευταιο καιρο στα Κορεατικα.

Οταν ξεκινησε η μοδα ολοι παιζανε ενα παιχνιδακι ιδιας τιμης με "ανταγωνισμο" 1-2...5 ευρω πιο φτηνος ο ενας απο τον αλλον και οι τιμες ειχαν παει και 250 shipped.

Πλεον οι sellers εχουν παει τις τιμες 50-100-150++ ευρω πανω στα ιδια ακριβως μοντελα 60Hz χωρις λογο πλησιαζοντας Dell 2713 και μονο κατι "νεες" μαρκες ειναι sub-300.

Aυτη η asus που λες δηλαδη ειναι καλυτερη απο αυτη την samsung?:hmm:

Πολυ καλυτερη.Μονο η BenQ XL2420T την κοντραρει απο ΤΝ και ειναι 3" παρακατω η 2η

Δες και εδω

PRAD | Review Monitor Asus VG278HE

μη συγκρίνουμε διαφορετικές τεχνολογίες,όταν βγάλει και η samsung monitor με πάνω από 120hz τότε να κάνουμε τη σύγκριση

τα χρώματα της asus ουδεμία σχέση έχουν με αυτά της samsung - αναφέρομαι στην vg278h και την s27a950d από τις οποίες είχα την asus και την έδωσα με το που είδα live την samsung για να πάρω την 2η - να έχει αλλάξει αυτό στην HE ; μακάρι...

η asus μόνο στο 3d ήταν καλύτερη και αυτό λόγο nvidia - αν είχε και η samsung 3d nvidia δεν θα υποστήριζα καν την asus και δεν το λέω μόνο εγώ αλλά 34 σελίδες στο hard forum

βέβαια το 3d δεν με απασχόλησε σε καμία από τις δύο γιατί και στις δύο είναι μάπα,θέλει αρκετό καιρό ακόμα για να έρθει σε επίπεδα που θα μας δώσουν καλό 3d

update : οι samsung εχουν lightboost, αλλα μονο τα καινουργια μοντελα στις 23 ιντσες

proof -> ASUS/BENQ LightBoost owners!! Zero motion blur setting! - Page 24 - [H]ard|Forum

Ξαναλεω οι κορεατικες IPS το μονο ουσιαστικο πλεονεκτημα που εχουν αμα γινει κλοκαρισμα ειναι η ομαλοτερη αισθηση στο mouse και το λιγοτερο tearring, για τους εξυπνακηδες : αυτα γινονται αμεσα αντιληπτα ανεξαρτητα απο το framerate στο ταδε game, και 30fps cap να εχει το game ( πχ LA noire ) η διαφορα απο τα 60hz στα 120 ειναι ΚΡΑΧΤΗ.

Οταν βεβαια απαιτει καποιος μηδενικο ghosting αναγκαστικα θα κανει και τις απαραιτητες υποχωρησεις για να ειναι σταθερα στα 100fps+, αλλιως δεν δουλευει σωστα το lightboost :\

Τα 120hz σε IPS δεν πρεπει να εχουν πολυ διαφορα απο την πρωτη εικονα στο παρακατω παραδειγμα, τα 120hz με TN και lightboost hack ισουνται με crt :D

lcd-blur.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.