god Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2008 παιδια εχω μια 2900pro και θελω να την φλασαρω σε xt αλλα μαλλον θα χρειαστω και αλλη ψυχτρα γιατι η stock κανει πολυ φασαρια οταν ανεβαζει στροφες και σε κατασταση o/c η καρτα ψηνεται και με τρελενει και απο το θορυβο.τι θα βαζατε στη θεση μου?(για αερα παντα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos mittas Μάρτιος 6, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2008 Cooler HR-03 Plus VGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom Μάρτιος 7, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Cooler HR-03 Plus VGAαυτό που βγάζει ματιά δεν το είδες ;"ΠεριγραφήNέο μοντέλο απο την thermalright , HR-03 Plus.Προσοχή : Είναι συμβατή μόνο με κάρτες γραφικών 8800GTX." Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 7, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 παιδια εχω μια 2900pro και θελω να την φλασαρω σε xt αλλα μαλλον θα χρειαστω και αλλη ψυχτρα γιατι η stock κανει πολυ φασαρια οταν ανεβαζει στροφες και σε κατασταση o/c η καρτα ψηνεται και με τρελενει και απο το θορυβο.τι θα βαζατε στη θεση μου?(για αερα παντα)Δεν υπαρχει καποιος λογος να την φλασαρεις σε ΧΤ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos mittas Μάρτιος 7, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 sorry Doom Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos mittas Μάρτιος 7, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2008 Heatsink VGA Zalman VNF100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.