Jump to content

Εξωτερικη θηκη για σκληρο 2,5

Dant3

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

περισσεψε ενας σκληρος 2,5 απο ενα λαπτοπ και θελω να τον κανω εξωτερικο.

θελω μια απλη εξωτερικη θηκη με μονη προυποθεση να μη θελει τροφοδοσια ξεχωριστη.

κατι τετοιο μου κανει?

KONIG 2.5'' SATA HDD ENCLOSURE - - E-SHOP.GR

Σε usb 3.0 port θα έχει μεγάλη διαφορά σίγουρα και επειδή θα είναι κάτι που θα σου μείνει προτίμησε το επειδή σε λίγο καιρό θα είναι στάνταρ παντού.

Στα υπόλοιπα, usb 2.0 δηλαδή, μάλλον δεν έχει διαφορά αν και κάπου είχα διαβάσει ότι ακόμα και εκεί είναι ελαφρά καλύτερες σε σχέση με τις ποιό απλές θήκες.

Μεγάλο ρόλο παίζει kai η μάρκα όμως, προτίμησε καμμιά ποιό επώνυμη από την απολύτως φθηνότερη του skroutz.

Π.Χ. raidsonic, sharkoon κλπ...

Εγώ θα πρότεινα το παρακάτω.

USB 3 0 Enclosure No Need Screws Case for SATA 2 5

Πήρα ήδη μία για ένα δίσκο και ξαναπαράγγειλα. Πολύ καλή ποιότητα και πολύ καλύτερη απο κάτι nilox που είχα πάρει απο το e-shop παλιότερα και τελικά την πέταξα αφού έσπασε το καπάκι.

μακρυα απο turbox και ανωνυμες! 5 φορες που πηρα turbox και ανωνυμες το μετανιωσα! οι turbox και οι 2 μου εκαψαν τον δισκο μεσα σε λιγες ωρες και οι ανωνυμες μια δουλευαν και μια οχι! εχω 6 raidsonic και ειναι σκυλια!

μακρυα απο turbox και ανωνυμες! 5 φορες που πηρα turbox και ανωνυμες το μετανιωσα! οι turbox και οι 2 μου εκαψαν τον δισκο μεσα σε λιγες ωρες και οι ανωνυμες μια δουλευαν και μια οχι! εχω 6 raidsonic και ειναι σκυλια!

Δε φταίνες οι θήκες. Αν είχα εξωτερική τροφοδοσία ναι δεν αξίζει να πάρεις no name.

Αλλά με usb τροφοδοσία την παραπάνω την δοκίμασα αρκετά και δεν είχα κανένα πρόβλημα απολύτως. Και είναι κ πολύ ποιοτική. Δε κουνιέται ο δίσκος καθόλου και δένει και πολύ καλά μέσα.

Αν θέλεις μπορώ να λύσω και την ήδη υπάρχουσα, σε φάση μίνι παρουσίαση.

Τσιμπησα σημερα αυτη

Msystems.gr - Προϊόντα - RaidSonic Icy Box External USB 3.0 enclosure for 2.5¨ SATA HDDs

Ολα οκ και ειναι ωραια κιολας.

μονο μου προβλημα οτι στο usb hub δεν το αναγνωριζει.

μαλλον δεν του δινει οσο ρευμα θελει?απευθειας στη μητρικη ειναι κομπλε

Ναι..

Εχει τροφοδοσία το hub σου..;

Καποια εχουν προαιρετικη τροφοδοσία για σκληρούς δίσκους..

*S2

οχι δεν εχει.

αν βαλω απλα μια προεκταση απο τη μητρικη θα ειναι οκ?

Το usb δουλεύει σε max σύνολο τα 5 μετρα.

Επίσης παλιές usb δε δίνουν αρκετό ρεύμα γιαυτό υπαρχουν καλώδια με 2 usb

*Nexus*

και εγω θα σου προτεινω icy box . αγορασα και εγω ενα για 13 ευρω. στιβαρη κατασκευη,δροσερος, δουλευει με ενα usb

Για να το ξεσυνδεσω κανω ασφαλης καταργηση σωστα?

γιατι οταν το κανω ο σκληρος δε σταματαει να γυριζει?

ετσι γινεται κανονικα?

δεν υπαρχει περιπτωση αφου τον βγαζω ενω λειτουργει να γινει καμια στραβη?

παντως ουτε με προεκταση 1μ που εβαλα παιζει.θελει απευθειας πανω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.