Jump to content

Galaxy Note II - Η Βίβλος

Πόσο ευχαριστημένοι είστε με το Galaxy Note II?  

115 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

AOSP τέλος. Ξανά πίσω σε Samsung.. Έβαλα Omega για δοκιμή.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

Αφου παίζεις που παίζεις δες και την official MIUI.

:____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_:

Αφου παίζεις που παίζεις δες και την official MIUI.

:____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_:

Δεν ξέρω πως παιζει σε note 2 πάντως σε s3 έχει παιδικές ασθένειες ακόμα. Γιαυτό προσοχή! :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

Σύμφωνα με κλεψιμέικες φωτό, το νέο Note III θα είναι στην φάτσα αλουμίνιο και αν το σχέδιο είναι έτσι, είναι κακάσχημο...

Samsung Galaxy Note 3, Κάποιες πρώτες φωτογραφίες από μπροστά; | Techblog.gr

[MENTION=4655]racer[/MENTION] οσο για τον φορτιστη μπορει να εδειχνε usb και οχι ac.μου το κανει αρκετες φορες αυτο.το βγαζω και το.ξαναβαζω και στρωνει.αν ηταν usb λογικο να σου τρωει περισσοτερο απο οσο φορτιζει

Έρχεται λέμε... 2.3GHz Snapdragon 800. 3GB RAM, 5.68 inches. 3200mAh μπαταρία, 13MP 4K camera για την LTE έκδοση, full HD Super Amoled.

Ουτε το λαπτοπ μου εχει τετοια χαρακτηριστικα χχοχοχοχοχοχο

Έγινε επεξεργασία από astrolabos

Ωραία συσκευή, ψιλο-δύσχρηστη με το ένα χέρι.

Από rom ποια φοράμε; Έλεγα να μην ασχοληθώ, αλλά μου κόλλησε σήμερα με τα mobile data ενεργοποιημένα και ενώ έδειχνε πως λειτουργούσε κανονικά, δε μπορούσα να λάβω ή να κάνω κλήση/internet browsing).

Φοράει αυτή

Screenshot_2013-09-20-13-00-17.png

Έγινε επεξεργασία από Τζώρτζης

Εχω ψηθει να το παρω γιατι θα πουλησω το galaxy s ii..το θεμα ειναι καινουργιο αξιζει να το παρω?Απο την τσεπη μου θα βαλω κανενα 200αρικο..

used το βρισκω κανενα 330-340 στην καλυτερη..

Η να περιμενω μεχρι τον Δεκεμβριο που θα παιξει καμια προσφορα?

Μεγεθος και τα λοιπα δεν με απασχολουν..ολα τα αλλα κινητα μοιαζουν παιχνιδακια μπροστα του..

την ιδια φοραω και μου κανιε και μενα νερα στο mobile data.οχι μια φορα αλλα αρκετες

αυτο που κανω ειναι να επιλεγω απο WCDMA -> Gsm η και το αντιστροφο.

Και δεν παίζει λύση επίσημη; Περίεργο. Από ότι είδα έχουν βγει πιο καινούργιες 4.1.2 roms (ίδιες αλλαγές, άλλα pda/csc/modem numbers).

Πιστεύω πιο σίγουρη από τη μαμά δεν θα βρεις.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2

Ναι, αλλά αυτό το θέμα είναι χαζομαρίτσα.

Εγω με omega δεν έχω κανένα θεμα. Με uptime 1 μήνα

Sent from my WC using Note 2

Link; μη σε ρωτάω τι περιέχει και τι όχι :)

Εχω ψηθει να το παρω γιατι θα πουλησω το galaxy s ii..το θεμα ειναι καινουργιο αξιζει να το παρω?Απο την τσεπη μου θα βαλω κανενα 200αρικο..

used το βρισκω κανενα 330-340 στην καλυτερη..

Η να περιμενω μεχρι τον Δεκεμβριο που θα παιξει καμια προσφορα?

Μεγεθος και τα λοιπα δεν με απασχολουν..ολα τα αλλα κινητα μοιαζουν παιχνιδακια μπροστα του..

Το καινούργιο είναι καινούργιο...

Το καινούργιο είναι καινούργιο...

Καλα δεν το συζητω εννοειται..απλα πιστευω οτι τωρα ακριβως δεν ειναι και η καλυτερη περιοδος να το παρεις ( καινουργιο παντα στα 400 )...καλυτερα να κυκλοφορησει κανενα 2μηνο το note iii και μετα αναλογα το παιρνεις..