Jump to content

Galaxy Note II - Η Βίβλος

Πόσο ευχαριστημένοι είστε με το Galaxy Note II?  

115 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Εντυπώσεις σε σύγκριση με τη γνήσια? Αξίζουν?

Μια χαρά είναι, πολύ κοντά στις επιδόσεις με την αυθεντική, σε σημείο που να μην θυμάμαι ποιαν έχω μέσα.

Έχει αρχίσει να με ενοχλεί όμως λίγο το άνοιξε κλείσε και το ψιλομετάνιωσα που έδωσα το mobile battery pack (10.000mAh της Anker πάλι) που είχα πάρει. Από την άλλη, τρομερή ευκολία να μην χρειάζεται να περιμένω φόρτιση.

Είναι π.χ. να φύγω από το σπίτι κι έχω 25% μπαταρία, ούτε αγχώνομαι για πρόωρη φόρτιση, ούτε να φέρνω φορτιστή αυτοκινήτου, τίποτα. Απλά αλλάζω μπαταρία και σε 15 δευτερόλεπτα είμαι πάλι στο 100%.

Είναι τι σε βολεύει την κάθε φορά.

Για την τιμή τους πάντως, κανένα παράπονο.

Δε φοβάσαι το καπάκι βγάλε-βάλε;;;;; Παρά είναι ψεύτικο :/
Δεν παθαίνει τίποτα, παρήγγειλα κι ένα όμορφο αλουμινένιο με 5-6 ευρώ, για να διορθώσω την αισθητική/σχεδιαστική ανικανότητα της Samsung (δες μερικά posts πιο πάνω)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=A2i_926F6dI]Android 4.3 Jelly Bean: Samsung Galaxy Note 2 vs. Android 4.3 Samsung Galaxy Note 3 - Review - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=589z2IKJU1s]Android 4.3 Jelly Bean Samsung Galaxy Note 2 vs. Android 4.3 Samsung Galaxy S4 - Review - YouTube[/ame]

Να'σαι καλά. Άλλη μία: τα σχέδια στο πλάι βοηθάν καθόλου στο κράτημα; Επίσης, η θήκη εσωτερικά πως είναι; Έχει καμιά επίστρωση για να προστατεύσει το τηλέφωνο, ή μετά από κανα εξάμηνο θα το ανοίξεις και θα είναι χαραγμένο όπου ακουμπάει το αλουμίνιο;

Τώρα το θυμήθηκα και έβαλα κάποιες φωτογραφίες.

Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4

post-7649-1416077870,1736_thumb.jpg

post-7649-1416077870,2291_thumb.jpg

post-7649-1416077870,2546_thumb.jpg

Μετά από κάτι παραπάνω από ένα μήνα με τη Zerolemon 9300, το κινητό με την Anker μου φαίνεται το πιο μικρό και ελαφρύ κινητό του κόσμου.. Αν έχετε πρόβλημα με το μέγεθος, δοκιμάστε το :p

Πολυ ικανοποιημενος παντως απο την μπαταρια του(σε σχεση με το s2 παντα). Εκανα και battery calibration στις 3-4 πρωτες φορτισεις..

Στο τσακ ειμαι να περασω την πρωτη leaked 4.3 που βγηκε αλλα θα κανω υπομονη λιγες μερες ακομα για την επισημη..:T:

Σε κανα μηνα να υπολογιζεις την επισημη 4.3

Παντως την leaked μην την βαλεις , διοτι εχει knox.

Προτιμησε αν θες καποια custom 4.3 με ολα τα features του note 3.

Ναι το πολυ πιστευω σε ενα μηνα να εχει βγει η επισημη.

Ναι ρε συ γιαυτο δεν την εχω βαλει ακομα λογω του knox..απλα βαρεθηκα με την 4.1.2 γιαυτο.. :p

Έρχεται! Android 4.3 for Galaxy Note II available in service centers, over-the-air rollout to commence soon? | SamMobile

(και ξανά πίσω σε official, μετά από leaked 4.3 , μερικά bugs με κυριότερο να χάνει το gmail account σε άσχετες στιγμές και σε reboot)

Ειχα βρει εναν εκπτωτικο κωδικο απο xda και πηρα μερικα screen protector απο εδω

Samsung Galaxy Note 2 II N7100 Screen Protector

χτες εβαλα στο note μου και μεχρι στιγμης μπορω να πω οτι ειναι το καλυτερο που εχει περασει απο τα χερια μου.

Μπαινει με χρηση νερου και σαπουνιου, οποτε γλυστραει και καθεται οπου το αφησεις. Βεβαια θελει προσοχη οταν βγαζεις το νερο να μην παει καμια σταγωνα σε καμια τρυπα. Εφαρμοζει τελεια και ειναι η πρωτη φορα απο τα καμια 20αρια screen protector που εχω βαλει κατα καιρους που δεν εχει αφησει φουσκαλες κλπ και εχει εφαρμοσει σχεδον τελεια (ηθελε 1χιλιοστο πιο αριστερα).

Αλλα το καλυτερο ειναι οτι δεν εχω δει καθολου δακτυλιες!! Και αυτο ειναι πολυ σημαντικο.

Στο θεμα αισθησης στο δακτυλο, δεν εχω δοκιμασει σκετη την οθονη οποτε δεν μπορω να συγκρινω, αλλα δεν μου δημιουργει κανενα προβλημα.

• 2 weeks later...

Οσοι πηρατε το νοτε 2 σε προσφορα απο το Πλαισιο....στη σελιδα λεει οτι ειναι εκθεσιακο κομματι...απο αυτα που ειχαν για δοκιμη δηλαδη? γενικως σε τι κατασταση ειναι το κινητο? αξιζει?