Jump to content

Galaxy Note II - Η Βίβλος

Πόσο ευχαριστημένοι είστε με το Galaxy Note II?  

115 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Οχι απλα με το power saving κερδιζεις αρκετα σε αυτονομια αλλα χανεις σε επιδοσεις.Τωρα φορτιζω παλι και θα δοκιμασω και με power saving.Πιστευω οτι με enabled θα φτασω ~5 μερες και κανα 6ωρο screen on time :hehe:

Video player για ταινιες με dts και greek subs?

Ο vlc παιζει τον ηχο αλλα οχι srt subs.

O mx παιζει srt subs αλλα οχι το dts.

Edit

Ακυρο, ειχα λαθος υποτιτλους. Παιζουν με vlc.

Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2

Έγινε επεξεργασία από FANISTELROOY

Video player για ταινιες με dts και greek subs?

Ο vlc παιζει τον ηχο αλλα οχι srt subs.

O mx παιζει srt subs αλλα οχι το dts.

Edit

Ακυρο, ειχα λαθος υποτιτλους. Παιζουν με vlc.

Και ο ΜΧ παίζει DTS απλά θέλει κάτι codecs να περάσεις χειροκινητα. Ψαξτο λίγο. Είναι θέμα άδειας/πιστοποίησης.

:____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_:

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION] εντυπώσεις asap. από που και πόσο το πήρες ? Παίρνει xbox controler επάνω ?

Από Amazon, 64€.

Είσαι τυχερός γιατί έχω xbox 360 controller να δοκιμάσω. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να το κάνω άμεσα, εκτός αν παίξει ο HDMI to DVI adapter που έχω μιας και είναι το μόνο HDMI καλώδιο που έχω εν αναμονή της άλλης παραγγελίας...

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ανάμεικτες. Είναι πολύ εύκολο στο στήσιμο προφανώς και είναι θετικό το να έχεις 3 USB και HDMI out. Δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω το ασύρματο χειριστήριο του XBOX360 για PC να παίξει, αν και υπάρχουν βίντεο που το δείχνουν να παίζει με OTG.

Δεν ξέρω αν κάνω εγώ κάτι λάθος, αλλά σε Full Screen videos, όπως και στο youtube χάνω το ποντίκι (έχω ασύρματο πληκτρολόγιο/touchpad της logitech) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω παύση ή να προχωρήσω πιο κάτω. Προφανώς μέσω απλού καλωδίου δεν έχεις θέμα γιατί χειρίζεσαι την ίδια την οθόνη του κινητού όπου εκεί φαίνονται όλα κανονικά. Από το πληκτρολόγιο αναγνωρίζονται μέχρι και τα Fn πλήκτρα.

Θα ασχοληθώ περισσότερο τις επόμενες μέρες, για μια γενικότερη εντύπωση.

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Όντως, το έκανα αλλά δεν. Ενδιαφέρον αυτό που λες. Έχεις κάποιο link για kernel?

Eμενα νομιζω παιζει καλα με το paragon η microsd ntfs, αλλα και ενα στικακι που δοκιμασα ntfs.

Aπλα μου τη σπαει που ειναι τοσο αργη η μεταφορα των δεδομενων στην καρτα. Μεταφερω κατι τραγουδια και θελει πολυ ωρα...

Eμενα νομιζω παιζει καλα με το paragon η microsd ntfs, αλλα και ενα στικακι που δοκιμασα ntfs.

Aπλα μου τη σπαει που ειναι τοσο αργη η μεταφορα των δεδομενων στην καρτα. Μεταφερω κατι τραγουδια και θελει πολυ ωρα...

Λοιπον σημερα το δοκιμασα αρκετά και θελω βοηθεια.

Συνοψιζω. Εχω κανει ροοτ τον πρωτο τροπο. Εχω εγκαταστησει το paragon partitioner με σκοπο να διαβαζει την ntfs microsd, αλλα και στικακια μεσω otg.

Την καρτα την διαβαζει κανονικα με file explorer αλλα και ESexplorer.

Οταν ομως παω να μεταφερω απο τον υπολογιστή αρχειο μεγαλύτερο απο 4gb στην microsd μου λεει οτι δεν γινεται.

Οποτε ή το μεταφερω στην εσωτερικη, που παραδόξως το δεχεται, και μετα το αντιγραφω στην microsd απο το κινητο, ή σε στικακι και με otg στην καρτα.

Υπαρχει τροπος να μπορεσω να γραφω μεγαλα αρχεια κατευθείαν στην καρτα;

Επισης η μεταφορα απο υπολογιστη ειναι πιο αργη κι απο replay. Διαβασα οτι φταιει η έλλειψη usb mass storage. Υπαρχει τροπος να περνανε πιο γρηγορα τα αρχεια;

Και κατι ακομα, περασα μια ταινια dvdrip και φαινοταν χαλια. Μπορουμε να χαμηλωσουμε την αναλυση της οθονης με καποιο τροπο για μια τετοια περιπτωση; πιστευω θα δειχνει καλυτερα χωρις πιξελιασματα. Γιατι αλλιως μονο 720 ταινιες και πανω.

Έγινε επεξεργασία από FANISTELROOY

Όχι. Από τότε που έχει πάει στην 4.1.2. τίποτα καινούργιο.

Δεν θα κάνουμε beta testing στην 4.2.2 που θα φορέσει το SG4? Κρίμα :)

:____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_:

• 2 weeks later...

Επειδή έτυχε να κάνω μερικές συγκρίσεις αυτές τις ημέρες με άλλα κινητά, κάπως έχω ξενερώσει. Πάω στο Public και βλέπω το Xperia Z. Βάζω full brightness και στα 2 και ανοίγω Chrome, την άσπρη σελίδα με τα bookmarks. Το Ζ πολύ πιο φωτεινό από το ΙΙ και πολύ πιο άσπρο.. το δικό μου μου φάνηκε σχεδόν κίτρινο.

Την επόμενη στην παραλία, σύγκριση Νότης με Xperia S και iPhone 5. Και τα 2 πολύ πιο φωτεινά και άσπρα από το Νότη. Έβαλα βέβαια και μια κατάμαυρη φωτογραφία και απλά δεν υπήρχε σύγκριση, η οθόνη μου ήταν σαν να ήταν σβηστή.

Σήμερα με S3 για το οποίο τόσα έχω διαβάσει για χαμηλή φωτεινότητα κλπ.. Ε σε full brightness ήταν πιο φωτεινό από το δικό μου και είχε λίγο καλύτερο άσπρο. Παίζει να έχει καεί η οθόνη μου από τη χρήση ή είναι φυσιολογικά αυτά που βλέπω?????