Jump to content

Galaxy Note II - Η Βίβλος

Πόσο ευχαριστημένοι είστε με το Galaxy Note II?  

115 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Προτιμώ να έχω 2η μαζι μου παρα να το κανιβαλίσω έτσι με τέτοια μπαταρία.

Καλά, δοκίμασε την πρώτα να γλυκαθείς, και μετά μιλάμε. Και όταν φτιάξουν και το καπάκι (μην κοιτάς αυτό του βίντεο είναι εντελώς αποτυχία) θα μιλάμε για best seller. Εγώ ήδη με την 6500 έχω @$&:% τρελά!!!

From Galaxy Note 2 with Swype "talk and type"

Δεν χρειάζεται να δοκιμάσω τίποτα οταν ηδη η μαμα μπαταρια μου φτάνει και μου περισσεύει.

Ασε που οταν αλλάζουν τα πίσω καπάκια δεν μπαινει και καμμια θηκη της αγοράς (χώρια το τραγικό αποτέλεσμα στο αισθητικο κομμάτι).

Μισό λεπτό δουλειά είναι να αλλάξεις μπαταρία ...19€ εχει η αυθεντική.Με τα λεφτά του εκτρώματος αγοράζεις 2 κιόλας.

Δεν ειναι δα και tablet...

Τελειώνει εύκολα η 3100 μην ανησυχείς. Εγώ περιμένω τέλος του μήνα να βγει η 9300 από την zerolemon. Δες βιντεάκι δύο YouTube. Εκεί θα λέμε ότι πραγματικά ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ ΠΟΤΈ!!!!

From Galaxy Note 2 with Swype "talk and type"

Ολες τελειωνουν. Απλα επειδη ηταν πρωτη μερα χτες ηθελα να αποφορτιστει κ με πηγε μεχρι 1.30 το βραδυ εως το καταφερω.

Σημερα με wifi, bt, skype, viber, calls, youtube, browsing, 3g, και γυρω στις 10 ωρες σε περιοχη χωρις σημα να προσπαθει να βρει, ειναι 58% απο 9 το πρωι....

Το οτι λοιπον μου βγαζει ανετοτατα τη μερα μου αρκει! Μπορω να το φορτιζω το βραδυ.

Επομενο τεστ να αντεξει σε 5-6 ωρες ταξιδι με ταινια κ μουσικη.

Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2

Έγινε επεξεργασία από FANISTELROOY

Ολα τα φορτιζεις καθε μερα,απλως με το νοτε2 σου δινει τη δυνατοτητα και την ανεση οτι δε θα μεινεις απο μπαταρια τη μια μερα..και θα εχεις και για την επομενη μιση.

Ολες τελειωνουν. Απλα επειδη .......με ταινια κ μουσικη.

Sent from my Migato GT-N7100 using Tapatalk2

I luv dat signature :hehe: :hehe:

:____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_:

Ερωτηση πριν προχωρησω.

Θελω να κανω root για να περασω καποιες εφαρμογες, οχι αλλη ρομ προς το παρον.

Επιλεγω τον πρωτο τροπο;

1.Root with Stock Recovery - CF auto Root from Chainfire

Σε περιπτωση που ειναι να παει για εγγυηση φτιαχνει με καποιο τροπο και δεν βρισκουν τιποτα;

Με root και paragon ntfs

Σωστο αλλα οχι βολικο γιατι καμια αλλη εφαρμογη εκτος απο τον file explorer δεν θα την αναγνωριζει :)

Υπάρχει τρόπος να δεχτεί την SD φορμαρισμένη σε NTFS για να περάσω >4GB αρχείο;

Γιατι ρε συ ntfs.κανε την exfat βαλε και ενα kernel που να την υποστιριζει και εισαι μπομπα.

Send from my Note 2 using my hands...

Ερωτηση πριν προχωρησω.

Θελω να κανω root για να περασω καποιες εφαρμογες, οχι αλλη ρομ προς το παρον.

Επιλεγω τον πρωτο τροπο;

1.Root with Stock Recovery - CF auto Root from Chainfire

Σε περιπτωση που ειναι να παει για εγγυηση φτιαχνει με καποιο τροπο και δεν βρισκουν τιποτα;

Eπισης θελω να παρω καποιο καλωδιο OTG. Για να λειτουργησει χρειαζεται απλα root ή αλλη ρομ/κερνελ κλπ?

Οποτε θελω να μου προτινει καποιος ποια μεθοδο root να ακολουθησω και καποιο OTG καλωδιο να παρω.

αυτο πχ κανει;

[ame]http://www.amazon.co.uk/SANOXY-T-Flash-Adapter-GT-i9100-GT-N7000/dp/B005FUNYSA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1365973064&sr=8-1&keywords=SANOXY+Micro+USB+Host+Mode+OTG[/ame]

Έγινε επεξεργασία από FANISTELROOY

Σωστο αλλα οχι βολικο γιατι καμια αλλη εφαρμογη εκτος απο τον file explorer δεν θα την αναγνωριζει :)

Γιατι ρε συ ntfs.κανε την exfat βαλε και ενα kernel που να την υποστιριζει και εισαι μπομπα.

Send from my Note 2 using my hands...

Όντως, το έκανα αλλά δεν. Ενδιαφέρον αυτό που λες. Έχεις κάποιο link για kernel?

Eπισης θελω να παρω καποιο καλωδιο OTG. Για να λειτουργησει χρειαζεται απλα root ή αλλη ρομ/κερνελ κλπ?

Οποτε θελω να μου προτινει καποιος ποια μεθοδο root να ακολουθησω και καποιο OTG καλωδιο να παρω.

αυτο πχ κανει;

SANOXY Micro USB Host Mode OTG Cable Flash Drive SD T-Flash Card Adapter FOR Samsung GT-i9100 i9100 Galaxy S II 2 GT-N7000 Galaxy Note: Amazon.co.uk: Electronics

Δεν ανοιξα το λινκ να δω τιμη αλλα πηρα με 3.5ε απο msystems και οχι δε χρειαζεσαι τπτ για να παιξουν οι συσκευες η τ στικακια,δισκοι(με εξτρα τροφοδοσια), μαους,φωτογραφηκες κλπ

Μονο το ροοτ αν θες για ντφσ

Έγινε επεξεργασία από GoMaR

Δεν ανοιξα το λινκ να δω τιμη αλλα πηρα με 3.5ε απο msystems και οχι δε χρειαζεσαι τπτ για να παιξουν οι συσκευες η τ στικακια,δισκοι(με εξτρα τροφοδοσια), μαους,φωτογραφηκες κλπ

Μονο το ροοτ αν θες για ντφσ

Για ροοτ πια μεθοδο προτινεις;

Θελω σε πρωτη φαση να περασω καποιες εφαρμογες που θελουν ροοτ, πχ αυτη που κοβει διαφημισεις, και να εχω την 32αρα καρτα μου σε ntfs ή exfat για μεγαλα αρχεια. Και να διαβαζει το OTG ntfs.

Kαι φυσικα να ειμαι οσο πιο καλυμενος γινεται με την εγγυηση.

Για ροοτ πια μεθοδο προτινεις;

Θελω σε πρωτη φαση να περασω καποιες εφαρμογες που θελουν ροοτ, πχ αυτη που κοβει διαφημισεις, και να εχω την 32αρα καρτα μου σε ntfs ή exfat για μεγαλα αρχεια. Και να διαβαζει το OTG ntfs.

Kαι φυσικα να ειμαι οσο πιο καλυμενος γινεται με την εγγυηση.

Δυστηχως εδω δε θα σε βοηθησω γτ δε γνωριζω.δεν το εχω ρουταρισμενο.

Msystems.gr - Προϊόντα - LogiLink Cable Micro USB Type B - USB Type A/F OTG

Ολα τα φορτιζεις καθε μερα,απλως με το νοτε2 σου δινει τη δυνατοτητα και την ανεση οτι δε θα μεινεις απο μπαταρια τη μια μερα..και θα εχεις και για την επομενη μιση.

NOT!!!! :hehe:

Με την χρηση που κανω εγω παω για 3 μερες και την επομενη μιση....

Config:

Phoenix V10 Rom

Perseus Kernel

UV -500μV

DISABLED Power Saving

Sync always on

post-1121-1416077264,474_thumb.jpg

post-1121-1416077264,5798_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία από petros@idk$