Jump to content

R7850 Twin Frozr 2GD5/OC ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

rs3

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Είχα την μητρική της υπογραφής μου και άλλαξα με την Gigabyte z77x-ud5h.

Ξαναστείνω λοιπόν το pc και ενω μέχρι τώρα τα πάντα ok (τώρα έβαλα τα windows 8 pro 64bit) δεν βλεπει με τίποτα την κάρτα γραφικών. (R7850 Twin Frozr 2GD5/OC 2gb) SOS Βοήθεια γιατί πάλι με βλέπω να ξενυχτάω...

Δώσε περισσότερο info...

Δεν τη βλέπει εννοείς δεν δίνει η 7850 σήμα στην έξοδο και δουλεύεις με την onboard?

Όταν πέρασες τα win8 δούλευε και μετά αυτομόλησε?

Τη βλέπει σαν τυπική κάρτα γραφικών και δεν μπορείς να βάλεις τον driver?

Έκανες καμμιά αλλαγή στο hardware του κουτιού?

Φίλε μου δούλευαν όλα καλά μέχρι πριν 2 μέρες με το σύστημα της υπογραφής μου.

Μετά άλλαξα μητρική (Z77x-ud5h) σκληρό (Vertex 3 240gb) όνο αυτά. ¨Εβαλα λοιπόν τα 8 και ενώ βλεπει τα πάντα δεν λειτουργεί η κάρτα γαρφικών όυτε σήμα έχω ούτε την βλέπει το pc. Ξαναέκανα lean install τα 7 αλλά και πάλι τίποτα. Δυστηχώς ούτε άλλη κάρτα έχω για να δοκιμάσω ούτε αλλο pc για να δοκιμάσω την κάρτα μου...

Tα καλώδια της τροφοδοσίας κούμπωσαν σωστά? Νομίζω ένα 6άπινο παίρνει. (Η 2 -δε θυμάμαι καλά).

Βγάλτο και ξαναβάλτο μία μήπως δεν κάνει καλή επαφή.

Μήπως δεν έχει κουμπώσει η κάρτα σωστά πάνω στη motherboard? (Άκουσες "κλικ"?)

Τσέκαρε αυτά τα δύο και ξαναστείλε.

#Edit: Ooops με προλάβανε!

Παιδιά τα έκανα όλα αυτά και το pci καλώδιο ελενξα (και το μετρησα με όργανο και άλλο έβαλα ) και την κάρτα την ξεκουμποσα και την ξανά έβαλα και windows άλλαξα και bios update έκανα αλλα τίποτα...

Παιδιά έβ αλα την κάρτα και στην άλλη pci που υπαρχει (pcie x 8) και ούτε εκεί την βλέπει και στα bios έβαλα να ξεκινάει πρώτα απο pci (νομιζω δεν έχει επιλογη για απενεργοποιηση) και πάλι τα ιδια Σε άλλο υπολογιστή την έβαλα αλλά ούτε εκεί ηδα κάτι και έβαλα και την άλλη κάρτα στον δικό μου και πάλι τίποτα (ούτε ο άλλος μου βγάζει εικόνα με καμια κάρτα)

αρα

η έχω δυο χαλασμένες κάρτες γραφικών ή δύο χαλασμένες μητρικές ή ... ?

χρησιμοποίησε ένα pc που αποδεδειγμένα δουλεύει με την παλιά κάρτα γραφικών . ΧΩΡΙΣ να αλλάξεις τίποτα ή να πειράξεις κάποια ρύθμιση , βγάλε την παλιά κάρτα γραφικών και στη θέση της βάλε την 7850 .Άνοιξε το pc και δες αν μπουτάρει. Αν είναι οκ η κάρτα θα μπουτάρει (δεν σε ενδιαφέρουν οι οδηγοί απλά να ανοίξει το μηχάνημα ) . Αν δεν μπουτάρει έχει πρόβλημα η κάρτα . Απλό είναι , πιστεύω να το καταλαβες , το tricky στην υπόθεση είναι να έχεις β' υπολογιστή spare ή να βρεις από άλλον.

• 3 weeks later...

...Τελικά μετά από πολύ πέδεμα καταλήξαμε πως είχα πρόβλημα και στην κάρτα γραφικών (γι αυτό και δεν έπαιζε και σε άλλο Pc) αλλά και η μητρική μου (γι αυτό και δεν μου διάβαζε άλλη gpu) είναι να μη σου τύχη που λένε... πάντως ευχαριστώ όλους για την βοήθεια ...:lock:

Παιδιά τα έκανα όλα αυτά και το pci καλώδιο ελενξα (και το μετρησα με όργανο και άλλο έβαλα ) και την κάρτα την ξεκουμποσα και την ξανά έβαλα και windows άλλαξα και bios update έκανα αλλα τίποτα...

Πως άλλαξες win χωρίς την κάρτα να δουλεύει; Κανονικά θα έπρεπε να είναι όλα μαύρα και να μη βλέπεις τίποτα

Πως άλλαξες win χωρίς την κάρτα να δουλεύει; Κανονικά θα έπρεπε να είναι όλα μαύρα και να μη βλέπεις τίποτα

είπαμε φίλε μου πως η onboard έπαιζε η γραφικών δεν λειτουργούσε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.