Jump to content

CHAINTECH VNF3 250 & CHAINTECH ZNF3 250

Fireknight

Recommended Posts

εαν θες κανε λιγο υπομονη.ερχεται η ασους που παρηγγειλα σε 1-2 μερες απο εξωτερικο.ελλαδα σε λιγες μερες ερχεται απο οτι μου ειπανε.Κ8Ν-Ε ντελουξ(εχει και απλη)......θα την τεσταρω τις επομενες μερες σε Α64 3200 και θα σου πω.

αν παλι δεν μπορεις να περιμενεις και η τσεηντεκ που σου παν τα παιδια ειναι πολυ καλη.ψαξε και το φορουμ για τα αναλογα θρεντς.εγω προσωπικα πηρα την ασους λογω περισοοτερου ρευματος στον πυρηνα απο την τσεηντεκ(1.85 αντι 1.70) και επιπλεον λογω ονοματος αρα και ευκολοτερης μεταπωλησης.στα λεφτα η ντελουξ της ασους ειναι στα ιδια με την ζνφ(150 απο εξωτερικο αρα καμια 180αρα ελλαδα).και η αντιστοιχες απλες λογικα θα ειναι στα ιδια.

μου ειπαν θα την φερουν στο πλαισιο γιατι ειχα ρωτησει πριν 1 εβδομασα.......ειναι η επομενη της σειρας κ8ν την οποια εχουνε.μου χανε πει μεσα σεπτεβρη θα ερθουνε νεες ασους.δεν μου ειπες ποτε θα κανεις την αγορα.εμενα παντως αξιζε η αναμονη.λογω διακοπων και αφου ελειπα απο το σπιτι 1.5 μηνα ημουνα χωρις πισι απο τοτε....εκανα και 15 μερες ψαξιμο στην αθηνα μολις γυρισα και τωρα περιμενω μονο την μητρικη.θα σου προτεινα να κανεις μια βδομαδα μαξ υπομονη.δεν θα χασεις.

ωπ σωστος ο πιερος.....την ειχα ξεχασει αυτην.

εαν θες για τρελες παραμετρους σε υπρχρονισμο ασυζητητι την ντι εφ αη.απλα δεν ξερω ποτε ερχεται.....εγω την προτιμω την ασους γιατι δεν ειμαι και κανενας εξπερτ υπερχρονιστης(τα βασικα ξερω οποτε με καλυπτει η ασους)

ρωτα στο χακσοπ να σου πουνε......νομιζω και το εμ τζι μανατζερ φερνει ντι εφ αη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.