Jump to content

Αλλαγή γλώσσας σε Windows 7 Pro

bratsakias

Recommended Posts

Έχω Windows 7 Pro 64bit ΕΝ που έχω κατεβάσει από την σχολή μου και θέλω να εγκαταστήσω την ελληνική γλώσσα.

Κατέβασα το Windows 7 Language Pack (x64) πάλι από την σχολή αλλά δεν μπορώ να την περάσω. Υπάρχει κάποιος που να το έχει κάνει; Αν ναι, πως;

Από εδώ

Language packs - Microsoft Windows

για τα Ελληνικά αναφέρει

Language Native name Base language and edition required

Greek Ελληνικά Any language(Ultimate or Enterprise)

Οπότε στα Professional που έχεις δεν μπορείς να βάλεις το ελληνικό language pack.Θέλει Ultimate ή Enterprise.

Bέβαια υπάρχει και αυτό Vistalizator - change display language in Windows Vista and Windows 7 αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν ξέρω αν έχει τίποτα προβλήματα.

Μπορείς να περάσεις την Ελληνική έκδοση των Windows 7 Pro χρησιμοποιώντας το κλειδί των Αγγλικών, δεν θα έχεις πρόβλημα στην ενεργοποίηση. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το vistalizator εδώ Vistalizator - change display language in Windows Vista and Windows 7

Μόνο με τα Ultimate θα μπορούσες να αλλάξεις την γλώσσα με τον official τρόπο της Microsoft.

Δοκιμασε μεσα απο το control panel το Windows Update. Μολις ελεγξει τις ενημερωσεις, στη λιστα με τις μη critical βρες το ελληνικο πακετο γλωσσας και εγκατεστησε το.

Μετα την εγκατασταση αλλαζεις τη γλωσσα στο μενου region & language του control panel.

Δοκιμασε μεσα απο το control panel το Windows Update. Μολις ελεγξει τις ενημερωσεις, στη λιστα με τις μη critical βρες το ελληνικο πακετο γλωσσας και εγκατεστησε το.

Μετα την εγκατασταση αλλαζεις τη γλωσσα στο μενου region & language του control panel.

πρέπει να έχει τα Ultimate για να μπορέσει να το κάνει αυτό, απο το windows update.

παιδιά η σχολή δίνει official την αγγλική γλώσσα και μετά ένα αρχείο .cab με τις γλώσσες είναι bootable απλά δεν τρέχει! ότι γίνεται γίνεται.το θέμα είναι πως;

περαιτέρω οδηγίες για τον άλλο τρόπο;

παιδιά η σχολή δίνει official την αγγλική γλώσσα και μετά ένα αρχείο .cab με τις γλώσσες είναι bootable απλά δεν τρέχει! ότι γίνεται γίνεται.το θέμα είναι πως;

περαιτέρω οδηγίες για τον άλλο τρόπο;

Αρχείο .cab και bootable; :upside:

Κάτι δε μας λες καλά...

Αρχείο .cab και bootable; :upside:

Κάτι δε μας λες καλά...

έχεις δίκιο. .iso είναι το αρχείο που θα έπρεπε να είναι bootable και μέσα έχει φακέλους με όλες τις γλώσσες.εκεί είναι .cab !!!

κατέβασα το αρχείο από το Site που μου δώσατε το τρέχω και τίποτα!

πρέπει να κατεβάσεις το MUI της γλώσσας ανάλογα αν έχεις SP1 ή 64 ή 32bit + το πρόγραμμα. Ψάξε λίγο στο site και θα την βρεις την άκρη. ;)

πρέπει να κατεβάσεις το MUI της γλώσσας ανάλογα αν έχεις SP1 ή 64 ή 32bit + το πρόγραμμα. Ψάξε λίγο στο site και θα την βρεις την άκρη. ;)

λειτούργησε παιδιά!!! ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!

Οι εκδόσεις των 7 από MSDNAA είναι συνήθως η PRO...

Κατεβάζεις το mui της γλώσσας που σε ενδιαφέρει και επίσης βρίσκεις και κατεβάζεις το πρόγραμμα vistalizator... Vistalizator - change display language in Windows Vista and Windows 7

To τρέχεις, επιλέγεις internal εγκατάσταση και μετά από 15-20 λεπτά είσαι έτοιμος.

Το έχω κάνει πολλές φορές και παίζει άψογα, απλά πρέπει να προσέξεις αν η έκδοση των 7 από το MSDNAA έχει περασμένο το sp1 ή όχι.

Παλαιότερα δεν το είχαν με αποτέλεσμα αν προλάβαινε να εγκατασταθεί δεν έπαιζε μετά η αλλαγή της γλώσας...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.