bratsakias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2013 Έχω Windows 7 Pro 64bit ΕΝ που έχω κατεβάσει από την σχολή μου και θέλω να εγκαταστήσω την ελληνική γλώσσα.Κατέβασα το Windows 7 Language Pack (x64) πάλι από την σχολή αλλά δεν μπορώ να την περάσω. Υπάρχει κάποιος που να το έχει κάνει; Αν ναι, πως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 14, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 Δεν υπάρχει δυνατότητα σε καμία έκδοση, εκτός της Ultimate, η αλλαγή γλώσσας περιβάλλοντος. Θα πρέπει να πάρεις από τη σχολή σου την Ελληνική έκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιανουάριος 14, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 Από εδώ Language packs - Microsoft Windowsγια τα Ελληνικά αναφέρειLanguage Native name Base language and edition requiredGreek Ελληνικά Any language(Ultimate or Enterprise)Οπότε στα Professional που έχεις δεν μπορείς να βάλεις το ελληνικό language pack.Θέλει Ultimate ή Enterprise.Bέβαια υπάρχει και αυτό Vistalizator - change display language in Windows Vista and Windows 7 αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει και δεν ξέρω αν έχει τίποτα προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιανουάριος 14, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 Μπορείς να περάσεις την Ελληνική έκδοση των Windows 7 Pro χρησιμοποιώντας το κλειδί των Αγγλικών, δεν θα έχεις πρόβλημα στην ενεργοποίηση. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το vistalizator εδώ Vistalizator - change display language in Windows Vista and Windows 7 Μόνο με τα Ultimate θα μπορούσες να αλλάξεις την γλώσσα με τον official τρόπο της Microsoft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Ιανουάριος 14, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 Δοκιμασε μεσα απο το control panel το Windows Update. Μολις ελεγξει τις ενημερωσεις, στη λιστα με τις μη critical βρες το ελληνικο πακετο γλωσσας και εγκατεστησε το.Μετα την εγκατασταση αλλαζεις τη γλωσσα στο μενου region & language του control panel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιανουάριος 14, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 Δοκιμασε μεσα απο το control panel το Windows Update. Μολις ελεγξει τις ενημερωσεις, στη λιστα με τις μη critical βρες το ελληνικο πακετο γλωσσας και εγκατεστησε το.Μετα την εγκατασταση αλλαζεις τη γλωσσα στο μενου region & language του control panel.πρέπει να έχει τα Ultimate για να μπορέσει να το κάνει αυτό, απο το windows update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratsakias Ιανουάριος 14, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 παιδιά η σχολή δίνει official την αγγλική γλώσσα και μετά ένα αρχείο .cab με τις γλώσσες είναι bootable απλά δεν τρέχει! ότι γίνεται γίνεται.το θέμα είναι πως;περαιτέρω οδηγίες για τον άλλο τρόπο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratsakias Ιανουάριος 14, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 κατέβασα το αρχείο από το Site που μου δώσατε το τρέχω και τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 14, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 παιδιά η σχολή δίνει official την αγγλική γλώσσα και μετά ένα αρχείο .cab με τις γλώσσες είναι bootable απλά δεν τρέχει! ότι γίνεται γίνεται.το θέμα είναι πως;περαιτέρω οδηγίες για τον άλλο τρόπο; Αρχείο .cab και bootable; Κάτι δε μας λες καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratsakias Ιανουάριος 14, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 Αρχείο .cab και bootable; Κάτι δε μας λες καλά... έχεις δίκιο. .iso είναι το αρχείο που θα έπρεπε να είναι bootable και μέσα έχει φακέλους με όλες τις γλώσσες.εκεί είναι .cab !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιανουάριος 14, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 κατέβασα το αρχείο από το Site που μου δώσατε το τρέχω και τίποτα! πρέπει να κατεβάσεις το MUI της γλώσσας ανάλογα αν έχεις SP1 ή 64 ή 32bit + το πρόγραμμα. Ψάξε λίγο στο site και θα την βρεις την άκρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratsakias Ιανουάριος 14, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 πρέπει να κατεβάσεις το MUI της γλώσσας ανάλογα αν έχεις SP1 ή 64 ή 32bit + το πρόγραμμα. Ψάξε λίγο στο site και θα την βρεις την άκρη. λειτούργησε παιδιά!!! ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 14, 2013 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 Οι εκδόσεις των 7 από MSDNAA είναι συνήθως η PRO...Κατεβάζεις το mui της γλώσσας που σε ενδιαφέρει και επίσης βρίσκεις και κατεβάζεις το πρόγραμμα vistalizator... Vistalizator - change display language in Windows Vista and Windows 7To τρέχεις, επιλέγεις internal εγκατάσταση και μετά από 15-20 λεπτά είσαι έτοιμος.Το έχω κάνει πολλές φορές και παίζει άψογα, απλά πρέπει να προσέξεις αν η έκδοση των 7 από το MSDNAA έχει περασμένο το sp1 ή όχι.Παλαιότερα δεν το είχαν με αποτέλεσμα αν προλάβαινε να εγκατασταθεί δεν έπαιζε μετά η αλλαγή της γλώσας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratsakias Ιανουάριος 14, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 έτσι το έκανα φίλε μου και δούλεψε άψογα!!!ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.