Jump to content

Θέλω ψύκτρα

xylokastro

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ψάχνω ψύκτα για έναν p4 2.8 που τον έχω τώρα πάνω σε μια max3 με 50 βαθμούς σε full load στα 3.8 ghz , δεν με νοιάζει ο θόρυβος!!!απλά , να κάνει πολύ καλή δουλεία και να μειώσει την θερμοκρασια κατα 10 βαθμούς(αν και δεν νομίζω να υπάρχει:wall: )

Αν δεν σε ενδιαφέρει το πόσα χρήματα θα δώσεις και δεν σε ενδιαφέρει και ο θόρυβος πήγαινε για μία Thermalright SLK948u με έναν 9άρη Delta με 110cfm.

DJD πούλησα μια Hyper 6 σ έναν κάτοχο SLK και την επόμενη που ξαναπέρασε απο το μαγαζί μου είπε οτι η Hyper 6 είναι 3 βαθμούς κάτω απο την SLK :-)

Αρχική απάντηση από DJD

Αν δεν σε ενδιαφέρει το πόσα χρήματα θα δώσεις και δεν σε ενδιαφέρει και ο θόρυβος πήγαινε για μία Thermalright SLK948u με έναν 9άρη Delta με 110cfm.

Και μια Arctic Silver.

Εγώ αυτό κάνω αν και της Akasa μια χαρά παστούλα έχει βγεί (η hyper 6 έχει μέσα στην συσκευάσια μια μούφα πάντος να λέμε και του στραβού το δίκιο)

Καλησπέρα, έχω την SP94 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Αν δε σε νοιάζει και ο θορυβος πάρε ενα delta 90mm και πιστεύω θα έχει το καλύτερο air cooling.

Δες και την καινουργια XP120 λένε οτι είναι λίγο καλύτερη αλλα δεν έχω δει review και δε σου λέω σιγουρα.

H XP120 είναι φοβερή ψήκτρα, αλλά δυστυχώς στην MAX3 δεν μπορεί να κάτσει λόγω του OTES.

η περιμενε λιγο καιρο να βγει το νεο μοντελο-διαδοχος της xp120.....

ελπιζω να μη βγαλουν μια μιση-μιση χαλκο-ασημη οπως την alx k να την δουμε δυντομα χαλκινη!!

Eίναι μαμάτη η XP120..Έχω ξελαρυγγιαστεί να την προτείνω!Αν δεν έχεις πρόβλημα συμβατότητας είναι η κορυφαία λύση αυτή τη στιγμή σε αερόψυξη!

Πολύ κούκλα !!!! μου αρέσει που είναι και πανάλαφρη.

πόσο να κάνει αραγε και απο πού ??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.