sadako Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2013 Έχω έναν παμπάλαιο εκτυπωτή HP LaserJet 4p ο οποίος όμως έχει αποδειχτεί πραγματικό σκυλί. Αφού το είχα πάρει μεταχειρισμένο πριν κανά 2 χρόνια και ακόμα έχει το τόνερ που είχα πάρει τότε. Τις τελευταίες μέρες όμως άρχισε εντελώς ξαφνικά σε κάθε σελίδα να βγάζει μια χοντρή κάθετη λωρίδα γκρι. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Ο εκτυπωτής είναι αρκετά παλιός, είχε παράλληλη θύρα, και συνδέεται με το PC μέσω αντάπτορα που βγάζει σε USB (εξ'ού και το M1 που βγάζει κάθε φορά στην πρώτη -κενή- σελίδα που εκτυπώνει πριν αρχίσει να εκτυπώνει τις υπόλοιπες), στα windows 7 δεν έχω printer tools της HP κλπ, δεν ξέρω αν παίζει και στους laser εκτυπωτές κάτι παρόμοιο και με τους inkjet, δηλαδή software καθαρισμός κεφαλής ή κάτι τέτοιο. Αν είχε κανείς παρόμοια εμπειρία και πιστεύει πως μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο (αλλά μόνο αν ισχύει κάτι τέτοιο), μπορώ να τον βγάλω και να τον συνδέσω στο παλιό μου PC απευθείας στην παράλληλη θύρα, που τρέχουν XP. Αλλά αυτό προϋποθέτει μερική μετακόμιση στο δωμάτιο, οπότε είναι τελευταία λύση.. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το τόνερ; Όπως είπα το έχω κανά 2 χρόνια, έχω πάρει κι ένα εφεδρικό, αν και προσωπικά δεν μου φαίνεται πιθανό, αφού στην υπόλοιπη σελίδα εκτυπώνει κανονικά και καθαρότατα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.