mpoumpis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2013 καλημέρα σας,Ύστερα από clean install σε windows 7 κάνενα Weather Widget δεν μου δίνει στοιχεία καιρού.Μου αναφέρει ότι τα στοιχεία δεν είναι διαθέσιμα για την περιοχή μου (αναγνωρίζει την Αθήνα με Ελληνικά γράμματα) & όλα μου βγάζουν προεπιλογή την Αθήνα. Ότι πόλη και να βάλω στην αναζήτηση μου αναφέρει Location not foundΤι μπορει να έχει παιχτεί? Τα φώτα σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 14, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 δεν ξέρω τι ακριβώς μπορει να έχει παιχτεί, αλλά μπορεις κάλλιστα να κατεβάσεις κάποιο άλλο widget και να κάνεις τη δουλειά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Ιανουάριος 14, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 ότι και να έχω κατεβάσει αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 14, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 Δεν το έχω ψάξει ακόμα, αλλά συμβαίνει το ίδιο και το HTPC μου σε Win 7 x86. Στο main rig μου με 7 x64 λειτουργεί κανονικά.Η διαφορά είναι στα updates που έχω περάσει τελευταία στα σίγουρα και αναμένω να λυθεί μόνο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.