BABTISTA Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2013 Υπαρχει καποιος που εχει κανει απο τα bios το HPET??σε windows 7 η 8?και τελικα ειδε διαφορες σε performance και frame rate στα games??O guru 3d δινει μεγαλες αυξησεις σε ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ..προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει ακομα να αλαξω τις εντολες απο cmd και bios..οποιος γνωριζει επι του θεματος μας λεει.. Ριξτε μια ματια..TWEAK: Enable HPET (in BIOS and OS) for better performance and FPS - Neowin Forums
bluescorpion Ιανουάριος 14, 2013 #2 Ιανουάριος 14, 2013 Υπαρχει καποιος που εχει κανει απο τα bios το HPET??σε windows 7 η 8?και τελικα ειδε διαφορες σε performance και frame rate στα games??O guru 3d δινει μεγαλες αυξησεις σε ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ..προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει ακομα να αλαξω τις εντολες απο cmd και bios..οποιος γνωριζει επι του θεματος μας λεει.. Ριξτε μια ματια..TWEAK: Enable HPET (in BIOS and OS) for better performance and FPS - Neowin Forumsεπειδη εχω ασχοληθει λιγο με το θεμα η μονη διαφορα που ειδα ηταν πολυ λιγα fps παραπανω αλλα με συνεπεια κατι περιεργα κοληματα.δεν ξερω αν αξιζει και νομιζω οτι σε μερικα site το μεγαλοποιουν
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.