anhelito Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2004 χω την asus a7n8x-e deluxe και προσπαθώ να εγκαταστήσω τα 98 αλλά έχω πρόβλημα με τους drivers για της nvidia. Καταρχήν βάζω το τελευταίο direct-X. Μετά τρέχω τους drivers της mobo. Σε κάποια φάση μου ζητάει κάποια αρχεία τα οποία δεν υπάρχουν πουθενά. Με αποτέλεσμα στο device manager να υπάρχουν πολλά θαυμαστικά. Αν υπάρχει κάποιος που να έχει εγκαταστήσει τα 98(όχι τα 98SE) σε nforce 2 άς μου πεί πώς τα κατάφερε. Τα 98 τα χρειάζομαι για ένα παλιοπρόγραμμα που μου είναι απαραίτητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 τα 98 δεν υποστηρίζονται από την Nvidia μόνο τα 98SE μου φαίνονται δε ξέρω αν έχουν κάποια διαφορά στους drivers. Tα αρχεία θα τα βρεις στο φάκελο που είναι το πακέτο εγκατάστασης λογικά. Καλύτερα να κατεβάσεις από το site τους τελευταίους αν εξακολουθήσεις να έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Σεπτέμβριος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Φίλε και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα με την Α7Ν8Χ-Χ. Όπως είπε και ο enduracell χρειάζεσαι τα windows 98 SE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 ώχ άντε τώρα να βρώ τα 98SE!!!!!!!!! Κατάλαβα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.