Jean-Paul Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2013 ASUS HD7750-1GD5-V2 1GB PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GRκαλησπερα. μαζευω ενα φτωχο συστηματακι και σκεφτομουν αυτην την καρτα. θελω εκτος απο την οθονη του pc να το εχω συνδεδεμενο με την τηλεοραση μου για να βλεπω ταινιες απευθειας. η συνδεση που λεει HDMI που εχει ειναι για αυτον το σκοπο \?επισης ποσο χανει σε ποιοτητα το DVI για παιχνιδια ΚΑΙ ΜΟΝΟ στην οθονη του pc ? γιατι αποτι βλεπω εχει μονο μια HDMI . για να σκεφτω αν πρεπει να παω σε καρτα με δυο hdmiευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 13, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2013 Θα συνδέσεις την οθόνη στο DVI και την τηλεόραση στο HDMI, από το οποίο περνάει και ο ήχος.Δε χάνεις τίποτα σε ποιότητα, απλά οι τηλεοράσεις έχουν αλγόριθμους βελτιστοποίησης της εικόνας, πράγμα που σημαίνει ότι κείμενα, internet, desktop κλπ, θα φαίνονται καλύτερα στο monitor, ενώ παιχνίδια, εικόνες και ταινίες, καλύτερα στην τηλεόραση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jean-Paul Ιανουάριος 13, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2013 τελεια . ευχαριστώ για την αμεση απαντηση. ακριβως αυτο ψαχνω οποτε ελπιζω η καρτουλα να με βολεψει. φανταζομαι να μην κανει σπασιματα στην 60αρα πλασμα μου. (επεξεργαστης AMD-Fx4100)την συνδεση με την TV την θελω μονο για ταινιες και τιποτα αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιανουάριος 13, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2013 Εχω δοκιμασει την συγκεκριμενη για ταινιες αλλα και παιχνιδια σε 42αρα 1080p με HDMI και ειναι μια χαρα,δεν εχεις κατι να φοβασαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jean-Paul Ιανουάριος 13, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2013 τελεια . και εγω αυτο σκεφτηκα. μιας και το προηγουμενο συστημα ειχε την GT525 με 2.3 i5 επεξεργαστη και δεν ειχα σπασιματα. οποτε λογικα δεν θα εχω κανενα προβλημα και παλι.αντε να δουμε.... μουχε λειψει το desktop. αλλη φαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Φεβρουάριος 22, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2013 Σας βγάζει ήχο από δυο εξόδους δηλαδή τηλεόραση, μονιτορ-τηλ. με hdmi ,dvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.